Business Developer EU projecten

Business Developer EU projecten

Geplaatst Deadline Locatie
27 mei 11 jun Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Naturalis is op zoek naar een business developer EU projecten.

Functieomschrijving

Dit ga je doen

Wij zijn op zoek naar een ervaren Business Developer die meewerkt om de ambities van Naturalis te verwezenlijken. Iemand die een uitdaging vindt in het werven van onderzoekspartners en het in kaart brengen van mogelijkheden voor subsidies en contractonderzoek binnen de EU op het gebied van onderzoek en onderzoeksinfrastructuren. Een netwerker, die kansen signaleert en hierop inspeelt!

In deze functie verbind je partners uit wetenschap, maatschappij en bedrijfsleven en verkent nieuwe financieringsmogelijkheden. Je voert dit uit met begrip van en affiniteit met ons onderzoek en onze organisatie. Je bouwt, beheert en evalueert een voor Naturalis relevant netwerk binnen de EU en je bent contactpersoon voor deze partijen. Je ondersteunt onderzoekers bij het schrijven van onderzoeks- projectvoorstellen, onder andere door de wetenschappelijke inhoud te vertalen naar de behoeften van partners en stakeholders. Je voert marktanalyses uit en komt met en ondersteunt nieuwe initiatieven zoals crowdfunding en outreach.Vanzelfsprekend signaleer en analyseer je relevante interne en externe ontwikkelingen op nationaal en internationaal niveau. Je speelt een belangrijke rol in het bevorderen van samenwerking en communicatie tussen interne en externe betrokkenen.

Specificaties

Naturalis

Functie-eisen

Profiel en functie-eisen

Je beschikt over een relevante masteropleiding en minimaal 5 jaar recente ervaring in business development. Je hebt aantoonbare belangstelling voor onderzoek en onderzoeksinfrastructuren en hun plaats in de samenleving. Je hebt kennis van financieringsmogelijkheden binnen de EU op het snijvlak van onderzoek, de publieke sector en het bedrijfsleven. Je bent sterk in het zelfstandig beoordelen en structureren van businesscases en hebt ervaring met het voeren van (contract)onderhandelingen.

Je werkt op basis van een zorgvuldige afweging van de belangen van het instituut, maar je kunt je ook verplaatsen in de positie van de stakeholders en partners. Je hebt een resultaat- en servicegerichte instelling en beschikt over sterke netwerkvaardigheden. Je bent proactief, initiatiefrijk en gericht op samenwerking. Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zijn een absolute vereiste voor de functie, net als uitstekende beheersing van de Engelse taal. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met vooruitzicht op een vaste aanstelling.

Ons aanbod

Een functie in een dynamische en fascinerende werkomgeving. Een organisatie met een grote diversiteit aan professionals met liefde voor de natuur en biodiversiteit. Je gaat werken in Leiden, goed bereikbaar vanuit andere plaatsen in de Randstad. Het salaris ligt tussen € 4.170,- en € 5.768,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 12 Museum cao). De arbeidsovereenkomst is voor minimaal 32 uur en maximaal 36 uur per week en voor de periode van een jaar. Een vaste aanstelling behoort hierna tot de mogelijkheden. 

Werkgever

Naturalis Biodiversity Center is hét kennisinstituut op het gebied van biodiversiteit in Nederland. Met ruim 43 miljoen objecten beheren we een van de grootste natuurhistorische collecties ter wereld. Wereldwijde samenwerkingsverbanden, met 14 hoogleraren aan de Nederlandse universiteiten en de enorme collectie van planten, dieren, gesteenten en mineralen, geven Naturalis een unieke internationale positie en verantwoordelijkheid. Met onze tentoonstellingen, educatieve en maatschappelijke activiteiten laten wij een breed publiek kennis maken met de diversiteit van het leven op aarde. In ons prijswinnende vernieuwde museum verwelkomen wij jaarlijks ruim 500.000 bezoekers. Een echte ontmoetingsplek voor iedereen die meer wil ontdekken over de natuur. 

Naturalis is een trotse partner in vele nationale en internationale samenwerkingsverbanden rond biodiversiteitsonderzoek- en gegevens. De ambities zijn hoog. Voor Naturalis is het van belang succesvol in te blijven spelen op ontwikkelingen in financiering op nationaal en internationaal niveau.

Afdeling

Deze functie is onderdeel van het Research Coordination Office. Deze afdeling ondersteunt het management van de sector Onderzoek & Onderwijs, de onderzoeksgroepen en de individuele onderzoekers. De afdeling is verantwoordelijk voor de beleidsadvisering en -voorbereiding op het gebied van onderzoek, academisch onderwijs, programmering, valorisatie, internationalisering en strategische ontwikkeling van ons onderzoek.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Financiën; Marketing en communicatie
  • Gedrag en maatschappij; Economie; Taal en cultuur; Recht
  • 32—36 uur per week
  • €4170—€5768 per maand
  • HBO+
  • PA NATURALIS 20240527

Werkgever

Locatie

Darwinweg 2, 2333 CR, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you