Docent/trainer Persoonlijke en Professionele Vaardigheden (0,6-0,8 fte)

Docent/trainer Persoonlijke en Professionele Vaardigheden (0,6-0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
27 mei 30 mei Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Faculteit Econom

Functieomschrijving

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen zoekt een docent/trainer Persoonlijke en Professionele Vaardigheden. De faculteit verzorgt onderwijs aan circa 7.000 studenten die samen met de ongeveer 500 stafleden een informele, persoonlijke en inspirerende academische gemeenschap vormen. De faculteit vormt een ambitieuze, open en dynamische werkomgeving en stimuleert haar staf om te innoveren. De faculteit biedt 21 geaccrediteerde opleidingen, is AACSB en EQUIS-geaccrediteerd en behoort daarmee tot de top 1% business schools in de wereld. Het Professional Skills Team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van onderwijs om studenten te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele vaardigheden. Het team werkt hierin nauw samen met de opleidingen.

Als docent/trainer ben je lid van het Professional Skills Team, dat momenteel uit 8 docenten/trainers bestaat. Het onderwijs waar dit team verantwoordelijk voor is, draagt bij aan het aanleren van een reflectieve houding van de student, het ontwikkelen van essentiële professionele vaardigheden waardoor de employability van studenten wordt vergroot. Het Professional Skills Team werkt in nauwe afstemming met de wetenschappelijk directeur ‘Career Services & Corporate Relations’ aan verdere professionalisering van het onderwijs in academische vaardigheden binnen de faculteit.

Als docent/trainer verzorg je en evalueer je academisch onderwijs in nauwe samenwerking met inhoudelijke vakdocenten van de faculteit. Dit onderwijs betreft met name trainingen in professionele en (inter-)persoonlijke vaardigheden, waaronder presenteren, interviewen, onderhandelen, projectmanagement, effectief samenwerken in heterogene groepen, omgaan met weerstand, kritisch denken, zelfreflectie, en zelfmanagement. Je bent tevens betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe trainingen. Ook hoort de begeleiding van het leerproces dat studenten doorlopen tijdens een (buitenlandse) stage of praktijkonderzoek tot het takenpakket.
De trainingen zijn zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Je bent in staat inclusief en interactief onderwijs te verzorgen en de trainingen af te stemmen op de behoeften van de deelnemers en opleidingen.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

- relevante academische masteropleiding
- ervaring in het verzorgen, evalueren en afstemmen van vaardigheidstrainingen
- aantoonbare professionele opleiding en ontwikkeling als trainer/docent
- goede didactische vaardigheden, blijkend uit een Basiskwalificatie Onderwijs of de bereidheid om die te verwerven
- organisatorische kwaliteiten (in staat om trainingen te organiseren) en communicatieve kwaliteiten, blijkend uit een goede samenwerking met collega’s binnen en buiten het eigen team
- in staat om zelfstandig én in teamverband effectief te werken
- uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
- ervaring en affiniteit met het werkgebied waarin afgestudeerde Bedrijfskundigen, Economen en Econometristen werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten

- een salaris afhankelijk van ervaring en opleiding van minimaal € 3.226,- (schaal 10) tot maximaal € 5.929,- (schaal 11) bruto per maand bij volledige werktijd
- 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen, en deelname in het pensioenfonds voor medewerkers
- een positie voor 0,6-0,8 fte voor de periode van een jaar, met de mogelijkheid op een vast dienstverband na gebleken geschiktheid en afhankelijk van organisatorische ontwikkelingen.

Ingangsdatum: augustus of september 2024

Specificaties

  • Lector; Universitair docent; Universitair hoofddocent; Hoogleraar
  • Economie
  • max. 32 uur per week
  • max. €5929 per maand
  • Universitair
  • V24.0247

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you