Administratief medewerker faculteit Sociale Wetenschappen

Administratief medewerker faculteit Sociale Wetenschappen

Geplaatst Deadline Locatie
27 mei 13 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een bevlogen administratief medewerker en op zoek naar een brede, veelzijdige en zelfstandige functie? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Het team Finance & Control van de Faculteit Sociale Wetenschappen is op zoek naar een bevlogen administratief medewerker die het leuk vindt om samen met het team een waardevolle bijdrage te leveren om onze positieve sociale impact te vergroten.

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een hecht team van projectcontrollers en (departement)controllers, die betrokken zijn van het begin tot het einde van het hele traject van de projectfinanciering. Als team vinden we het leuk om samen onze schouders te zetten onder de vele uitdagingen waar wij als team voor staan. Plezier in ons werk is erg belangrijk en daarom vinden wij het ook belangrijk dat er dagelijks gelachen wordt. Jouw functie van administratief medewerker is breed en veelzijdig. Je ondersteunt de projectcontrollers en voert zelfstandig meerdere administratieve taken uit.

De functie omvat onder meer de volgende taken:
 • verkoopfacturen aanmaken voor verrekeningen en detacheringen;
 • debiteurenbeheer;
 • administratief verwerken van vergoedingen aan onderzoekdeelnemers;
 • het beoordelen en afwikkelen van declaraties en facturen;
 • projectdossiers aanleggen, administratief openen en sluiten van onderzoeksprojecten;
 • het voorbereiden en opstellen van periodieke rapportages;
 • overige controles uitvoeren (periodiek en incidenteel).

Afhankelijk van het verloop van bovenstaande werkzaamheden is uitbouw en doorgroei in deze functie mogelijk richting de functie van junior projectcontroller.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je bent een dynamisch administratief talent, communicatief vaardig en intrinsiek nieuwsgierig. Omdat je invulling geeft aan een belangrijke centrale functie binnen ons team, vind je het leuk om door te vragen, om een betere werkcontext te krijgen en zodat deze kennis je in staat stelt efficiënt vorm en inhoud te geven aan verbeteringen in jouw functie.

Als gelijkwaardig teamlid onderschatten wij jouw rol en bijdrage binnen de faculteit beslist niet! Als spin in het web ben jij op verschillende vlakken en niveaus binnen de faculteit administratief betrokken bij veel processen. Hierdoor leer je veel van je teamgenoten wat je in staat stelt om je werkhorizon te verbreden en op jouw manier constructief een nuttige en bredere invulling te geven aan jouw functie. Daarnaast stimuleren wij jou ook jouw kennis met ons te delen, zodat wij ook van jou kunnen leren.

Als administratief medewerker verwachten we dat je gestructureerd werkt en dat je pragmatisch en oplossingsgericht bent. Op zoek naar de verbinding, probeer je verschillen op te lossen en ben je intrinsiek gedreven jouw rol continu te verbeteren. Om een verdere goede invulling aan deze uitdagende functie te geven, hopen wij dat je verder onderstaande meebrengt:
 • Je hebt een afgeronde financiële mbo- of hbo-opleiding.
 • Je hebt 0-5 jaar werkervaring. Heb je meer ervaring maar lijkt je dit een leuke functie, aarzel dan niet om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
 • een functie voor 12 maanden met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • een werkweek van 32 tot 40 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 2.693,- tot maximaal € 3.636,- bij een fulltime dienstverband (schaal 7 van de cao Nederlandse Universiteiten);
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De faculteit Sociale Wetenschappen is een dynamische, toonaangevende faculteit voor hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek en uitdagend academisch onderwijs op het gebied van jeugd, onderwijs, opvoeding, menselijk gedrag en samenleving. De Undergraduate en Graduate School verzorgen voor bijna 7.000 studenten een breed palet aan bacheloropleidingen en (onderzoeks)masters in de disciplines interdisciplinaire sociale wetenschappen, culturele antropologie, onderwijswetenschappen, pedagogiek, psychologie en sociologie.

Specificaties

 • Financiën
 • Gedrag en maatschappij
 • 32—40 uur per week
 • €2693—€3636 per maand
 • MBO
 • 3933

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 1, 3584CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you