Medewerk(st)er IT Support

Medewerk(st)er IT Support

Geplaatst Deadline Locatie
28 mei 23 jun Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University | University Services is op zoek naar een Medewerk(st)er IT Support (0,6 - 1,0 fte) voor de Divisie Library and IT Services, afdeling IT Support, locatie Tilburg / Hybride. Duur arbeidsovereenkomst: 1 jaar, met uitzicht op vast dienstverband.

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiast ICT-talent en vind je het een uitdaging om jouw expertise in te zetten voor een ambitieuze onderwijs- en onderzoeksinstelling? Werk jij graag mee aan het ondersteunen van onze diverse en internationale klantenorganisatie op ICT-gebied en ga jij voor een tevreden klant? Dan zoeken wij jou!

LIS-ICT is voortdurend in beweging om de dienstverlening richting onze klanten verder te professionaliseren. Binnen de afdeling vormt het team IT Support hierin het eerste aanspreekpunt voor en het visitekaartje naar de organisatie. We streven voortdurend naar een hoge gebruikerstevredenheid en door de passie van het team realiseren we deze ook! Voor dit enthousiaste team zijn we op zoek naar een collega voor de functie van Medewerk(st)er IT Support.

Wat ga je doen?
Je gaat je bezighouden met ondersteuning van onze (internationale) medewerkers en studenten op het gebied van ICT. Je neemt meldingen aan, registreert en analyseert deze en lost ze waar mogelijk op zodat de klant direct geholpen is. Meestal gaat het om storingen en vragen op het gebied van het gebruik van hard- en software. Je voert serviceverzoeken uit op basis van standaardprocedures en je bewaakt meldingen die naar de specialistische 2e lijns teams of leveranciers worden doorgezet.

Je bent in eerste instantie vooral actief met de (telefonische) intake en afhandeling van meldingen en het verwerken van meldingen die binnenkomen in ons helpdesksysteem. Later ontvang je ook gebruikers aan de balie en bezoek je ook de klant op de campus om gebruikers ter plaatse te ondersteunen. 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Waarom ben jij de ideale kandidaat?
Je vindt het leuk om voor klanten het eerste aanspreekpunt te zijn en voelt je betrokken bij hun wensen en behoeften. Je neemt de verantwoordelijkheid om meldingen van onze klanten zo goed mogelijk op te lossen volgens bestaande procedures en ziet erop toe dat meldingen die worden doorgezet naar de 2e lijns teams tijdig worden opgepakt. Daarnaast vind je het een uitdaging om zelfstandig soft- en hardware problemen van onze klanten te analyseren en op te lossen. Je steekt graag de handen uit de mouwen en voert zo nodig alle voorkomende werkzaamheden uit in het belang van de afdeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan suggesties doen ter verbetering van de gebruikte systemen en procedures. Je staat positief tegenover het werken volgens procedures. Je bent integer, oplossingsgericht en werkt graag in teamverband, daarnaast heb je een positieve instelling en je wilt jezelf graag samen met je collega’s ontwikkelen. Natuurlijk gaat mondelinge en schriftelijke communicatie met klanten (ook in de Engelse taal) en met collega’s je van nature gemakkelijk af.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde MBO-niveau-4-opleiding op het gebied van ICT. 
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren aantoonbare werkervaring bij een Servicedesk. Maar ook recent afgestudeerde kandidaten zijn van harte welkom. Je kunt al werkende bij ons je kennis en ervaring opdoen in een inspirerende werkomgeving. 
 • Als je beschikt over relevante certificeringen zoals Microsoft 365 (MD-100/MD-102, MS-900, AZ-900), ITIL 4 Foundations of vergelijkbare cursussen is dat in je voordeel. IT is een vakgebied waarbij je je leven lang blijft studeren. De universiteit faciliteert dat. Je hebt de interesse en bereidheid dat te doen. 
 • Je bent klantgericht, flexibel, stressbestendig, analytisch sterk en je hebt een groot probleemoplossend vermogen.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels).
 • je bent representatief.
 • Je werkt zorgvuldig.
 • Daarnaast wordt kennis van Topdesk of andere veelgebruikte servicemanagement tools op prijs gesteld.
 • En tot slot ben je een gezellige, mensgerichte collega.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 0,6 – 1,0 fte (24 – 40 uur per week) van de volledige werktijd. 

Het salaris bedraagt minimaal €2.618,- en maximaal €3.298,- bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Ondersteuner ICT 4 en salarisschaal 6 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring.  

Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd. 

Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar.

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Werkgever

Tilburg University | University Services

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services

Specificaties

 • IT
 • 24—40 uur per week
 • €2618—€3298 per maand
 • MBO
 • 22305

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you