Projectmanager Huisvesting

Projectmanager Huisvesting

Geplaatst Deadline Locatie
29 mei 14 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Vind je het leuk om vanuit werkprocessen huisvestingsconcepten te ontwikkelen? En gaat jouw hart sneller kloppen van het vinden van de optimale oplossing? Deze baan geeft je vrijheid, verantwoordelijkheid én kansen om je talenten verder te ontwikkelen!

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) en de Universiteit van Amsterdam (UvA): twee topinstellingen voor hoger onderwijs en wetenschap, met één gezamenlijke dienst Facility Services.

De afdeling Huisvesting, onderdeel van Facility Services, heeft ruimte voor een

Projectmanager Huisvesting (32-38 uur per week)

Eerst even voorstellen
Ruim 300 FS-collega’s maken deel uit van de dynamiek van ruim 100.000 studenten. Wij zetten ons elke dag samen in om te zorgen dat docenten, studenten, onderzoekers en andere medewerkers hun werk zo goed en prettig mogelijk kunnen doen. We zijn een daadkrachtige club mensen. Gebeurt er iets onverwachts? Wij zijn wendbaar en ondernemen actie. We helpen graag en onze lat ligt hoog. Onze speerpunten zijn digitalisering, duurzaamheid, divers talent & inclusie en samenwerken.

Binnen Huisvesting verbouwen we de panden en we hebben er 80 in beheer. Met één doel, wij maken het vastgoed van de UvA en HvA geschikt voor duurzaam en optimaal gebruik, nu en in de toekomst. Dit doen we voor én samen met het onderwijs en het onderzoek.

Geen pand is hetzelfde! Denk aan de magnifieke monumenten in de binnenstad, onze hightech-campus met laboratoria en sterrenkoepels op het Amsterdam Science Park in Oost en onze drukke, dynamische campussen rondom Weesperplein. Het aanleggen van WKO’s in de slappe bodem van Amsterdam, het verbeteren van de schil van een monument, of het verder optimaliseren van slechts 15 jaar oude panden; wij doen het allemaal. Onze duurzame gebouwen worden in grote mate digitaal aangestuurd. Onze werkvoorraad is hierdoor sterk veranderd en gegroeid naar een omzet van ruim 40 miljoen. Dat betekent dat onze afdeling groeit, van 45 naar 65 medewerkers. De werksfeer bij ons is prettig en we zijn een gevarieerde groep mensen bestaande uit onder meer specialisten, bemiddelaars, techneuten, regelaars en ontwikkelaars. Onze afdeling is volop in beweging en we zijn opzoek naar collega’s die mee willen bouwen.

Wie ben jij?
Heb jij talent en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Facility Services juicht dat toe.

Je hebt affiniteit met huisvesting en hebt ervaring in het begeleiden van aanpassingen aan ruimtes en gebouwen. Je voert het goede gesprek met aannemers en leveranciers en hebt korte communicatielijnen met de interne klant om het project tot een succes te brengen.

Dit doe je graag

Conceptontwikkeling
Hoe kan een efficiënt huisvestingsconcept aansluiten bij de werkplekbehoefte van de toekomst? Je brengt de ambities en belangen van de gebruikers in beeld en legt deze naast de ambities van de UvA om de huisvesting nog efficiënter en toekomstgericht te maken. Je vertaalt de functionele behoeften naar vernieuwende huisvestingsoplossingen en verwerkt deze in een aanvulling op het programma van eisen en wensen.

Regie
Je neemt de gebruiker mee in huisvesting ontwikkeltrajecten. Je houdt regie op deze ontwikkeling en begeleidt het te doorlopen proces. Dit proces ondersteun je met haalbaarheidsonderzoeken en andere analyses. Zo creëer je draagvlak voor mogelijke oplossingsrichtingen, bijvoorbeeld met behulp van klankbordsessies.

Tot het eind
Voor jou is het project pas afgerond als alle stukjes op z'n plek liggen. Je houdt vast aan de ingezette koers en kunt goed omgaan met weerstand en belemmeringen. Ook na oplevering blijf je betrokken en monitor je resultaten middels evaluaties en metingen.

Hier herken je jezelf in
  • Je bent sterk in facility en huisvestiging en je functioneert op HBO-/WO niveau. Daarnaast heb je ervaring met projectmanagement.
  • Heb je ervaring met het ontwikkelen en implementeren van huisvestingsconcepten? Dan heb je een streepje voor.
  • Je overziet je bewegende werkveld, begrijpt het en bespeelt het met oog voor de subjectieve belangen en behoeften van de stakeholders. Je zorgt dat iedereen aangehaakt blijft.
  • Je bent onderzoekend, nieuwsgierig en bedenkt graag creatieve oplossingen.
  • Je hebt doorzettingsvermogen en laat concepten werkelijkheid worden.

Wat maakt werken bij Facility Services zo bijzonder?
De HvA en de UvA staan hoog in de (internationale) rankings, met vernieuwend en maatschappelijk relevant onderzoek. Daarvoor zetten wij ons ook bij Facility Services in. Indirect – door te zorgen dat de randvoorwaarden meer dan op orde zijn – en ook direct. Wij leveren namelijk als dienst zelf óók een grote innovatieve en maatschappelijke bijdrage. Regelmatig betrekken we daar de opleidingen van de HvA en de UvA bij. Ons werk is afwisselend, mooi én complex. En dat in een lerende omgeving – dat laatste zit in ons DNA. Door dit alles kun je je bij ons ontwikkelen tot een brede professional en krijg je volop kansen om door te groeien.

Dit wordt je team
Welkom bij het team Projectmanagement! We zijn qua formatie iets groter dan de andere 5 teams binnen Huisvesting, ruim 15 collega’s. Samen bouwen we aan de ontwikkeling van ons team en de afdeling. Wij kennen elkaar goed en elk individu heeft impact op het grotere geheel. Wij zijn verantwoordelijk voor het algemene projectmanagement van huisvestingsprojecten, verbouwingen, grootonderhoud en verhuizingen. We ontwikkelen samen met de andere teams bedrijfsstandaarden en optimaliseren werkprocessen.

We werken verspreid over onze campussen, waar onze projecten zijn, daar zijn wij. Daarbij zoeken we naar een balans tussen persoonlijke en online ontmoetingen, en tussen werken op locatie en thuis. Ons kantoor op de Hogehilweg in Amsterdam-Zuidoost vormt de uitvalsbasis van onze afdeling. De metro stopt daar voor de deur.

De HvA en de UvA willen een organisatie zijn waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Amsterdam is rijk aan een verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Die diversiteit zien we graag terug in ons personeelsbestand want dat maakt ons nog beter.
Wat bieden we je?
  • Enthousiaste collega’s en een geweldige werkomgeving. Wil je meer weten over FS en je nieuwe collega’s? Kijk dan hier;
  • De bijzondere dynamiek van twee grote instellingen (HvA en UvA) met een interessante vastgoedportefeuille waar je met mooie projecten het verschil kunt maken;
  • Een dienstverband bij de UvA met een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een ruime vakantieregeling;
  • Een salaris van minimaal € 4.332,- tot maximaal € 6.737, - bruto per maand (op basis van 38 uur), afhankelijk van opleiding en ervaring. Dit is exclusief 8% vakantiegeld en een 13e maand;
  • Een jaarcontract met een proeftijd van twee maanden, en uitzicht op een vast contract;
  • Uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden, een bovengemiddeld hoog opleidingsbudget en gratis toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz;
  • Vers fruit op locatie, een stoelmassage (voor de liefhebbers) en wij vieren onze successen graag met een gezamenlijke lunch of borrel.

Word jij onze nieuwe collega?

Is dit de baan voor jou?
Wij zijn benieuwd naar jou! Klik op de knop “solliciteer nu” om uiterlijk 28 juni online te solliciteren.

Heb je nog vragen over de inhoud van deze dynamische functie?
Neem dan gerust contact op met Joyce Groenewoud, waarnemend teammanager Projectmanagement. Bel 06 41397965 of stuur een e-mail aan j.groenewoud@uva.nl. Uitsluitend voor inhoudelijke vragen.

Ook belangrijk
  • Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
  • Lees meer over werken bij Universiteit van Amsterdam.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Gaan we niet op in en doorgestuurde kandidaten worden zonder financiële verplichtingen als beschikbaar beschouwd.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Specificaties

  • Management
  • 32—38 uur per week
  • €4332—€6737 per maand
  • HBO
  • 13076

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hogehilweg 21, 1101CB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you