Logistiek medewerker S&LM

Logistiek medewerker S&LM

Geplaatst Deadline Locatie
29 mei 9 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zoek je afwisseling? Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving met een leuk team collega’s? Wij bieden je een veelzijdige baan binnen het magazijn/expeditie ruimte ACTA waarbij je veel contact met medewerkers en studenten hebt.

Functieomschrijving

Als medewerker logistiek S&LM speel je een sleutelrol bij het logistieke proces van ACTA. Het ontvangen en transporteren van medische hulpmiddelen en ervoor zorgen dat deze juist worden verwerkt is van groot belang. Je bent daarnaast een belangrijk aanspreekpunt voor collega’s, studenten en patiënten. Dienstverlening zit in je bloed, je bent flexibel zodat je altijd tot een passende oplossing komt voor allerlei uitdagingen.

Jouw taken
 • Je draagt zorg voor het ontvangen, opslaan, distribueren en registreren van inkomende en uitgaande medische hulpmiddelen.
 • Je houdt de voorraadadministratie van medische hulpmiddelen bij en zorgt dat alle administratie op orde blijft.
 • Je zorgt dat de verschillende opslagplaatsen op tijd zijn bijgevuld.
 • Je zorgt dat op afgesproken tijden de transportkarren van en naar de afgesproken plaatsen worden gebracht.

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

 • Je bent dienstverlenend en behulpzaam.
 • Hebt een flexibele werkhouding en kunt je aanpassen aan situaties & klanten.
 • Kunt zelfstandig werken en plannen van de eigen werkzaamheden.
 • Enige kennis er ervaring met Microsoft Office programma’s (Word/Excel).
 • Hebt ervaring met computersystemen zoals SAP en S4/HANA of bereid dit te leren.

Als universiteit streven we naar gelijke kansen voor iedereen, in het besef dat diversiteit vele vormen kent. Wij geloven dat diversiteit in al haar complexiteit van onschatbare waarde is voor de kwaliteit van ons onderwijs, onderzoek en onze dienstverlening. We zijn altijd op zoek naar talent met diverse achtergronden en ervaringen. Dat betekent ook dat we ons inzetten voor het creëren van een inclusieve gemeenschap, zodat we diversiteit als meerwaarde kunnen benutten.

We beseffen dat je een unieke combinatie met je meebrengt van ervaring, vakkennis en hoe je denkt. Twijfel je om te solliciteren omdat je niet aan alle eisen voldoet, maar herken je je wel in het profiel? We nodigen je graag uit om te solliciteren. Want we zijn altijd op zoek naar collega’s met diverse achtergronden en ervaringen die ons team en ACTA sterker kunnen maken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Bij ACTA draag je bij aan onderwijs, onderzoek en dienstverlening voor een betere wereld. En daar mag wat tegenover staan. Daarom bieden wij jou:
 • Een salaris van minimaal € 2.618,00 (Schaal 5) en maximaal € 3.149,00 (Schaal 5) bruto per maand, bij een voltijds dienstverband. Dit is gebaseerd op het UFO-profiel Medewerker interne dienst 2. De salaristrede is afhankelijk van het aantal jaren relevante werervaring.
 • Een functie in een werkrooster van 8 uur per dag voor 0,84 fte (32 uur per week) tot 1,0 fte (38 uur per week). Je arbeidsovereenkomst duurt in eerste instantie 1 jaar. Daarna is er uitzicht op een vast contract.

Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen. Enkele voorbeelden:
 • Bij een voltijdse 38-urige werkweek hoort een vakantietegoed van 232 uur per jaar. Als je ervoor kiest om 40 uur te werken, beschik je op jaarbasis over 96 extra vakantie-uren. Bij een deeltijdaanstelling wordt dit naar rato berekend.
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
 • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
 • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

Over afdeling, instituut, project

Bij de afdeling Sterilisatie & Logistiek van Materialen (S&LM) werken zo’n 17 medewerkers, die als doel hebben om de studenten te voorzien van goed gereinigd, gedesinfecteerd en gesteriliseerd instrumentarium. Verder verzorgen we de logistiek van de gebruiksmaterialen voor de studenten.

ACTA is het samenwerkingsverband tussen de Faculteiten der Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam. Alles wat met tandheelkunde te maken heeft, vind je in 1 gebouw.

Welkom bij ACTA
Als ACTA zijn we trots op onze diverse groepen patiënten, medewerkers en studenten, en zien we diversiteit als een pluspunt.

Kom je bij ons werken? Dan help je mee de mondgezondheid van nu en in de toekomst voor iedereen te verbeteren, in Nederland en de rest van de wereld. Ook jij helpt mee het verschil te maken: of je nou samen met de patiënt zorgt voor een gezonde(re) mond, vernieuwend onderzoek doet, samen met onze studenten het onderwijs maakt, of je collega’s ondersteunt in het bereiken van deze doelen.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Landbouw
 • €2618—€3149 per maand
 • MBO
 • 4095

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Gustav Mahlerlaan 3004, 1081LA, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you