Projectcoördinator Check@Home Consortium

Projectcoördinator Check@Home Consortium

Geplaatst Deadline Locatie
30 mei 20 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij iemand die zich wil inzetten voor het verbeteren van de zorg en de gezondheid van mensen? Ben je organisatorisch sterk en ben je niet bang voor een uitdaging?

Functieomschrijving

De Dutch CardioVascular Alliance (DCVA), Hartstichting, Nierstichting en het Diabetes Fonds hebben de handen ineengeslagen om in een vroeg stadium zoveel mogelijk mensen met hart- en vaatziekten, chronische nierschade en diabetes type 2 op te sporen en te behandelen. Samen met onderzoekers van verschillende UMC’s en universiteiten, perifere ziekenhuizen en private partijen vormen zij het Check@Home consortium (https://dcvalliance.nl/check-home). Voor het wetenschappelijk onderzoek dat het consortium uitvoert zullen in totaal 160.000 mensen uit 4 regio’s (Breda, Utrecht, Arnhem, Eindhoven) uitgenodigd worden om deel te nemen aan de screening. In dit onderzoek zal geëvalueerd worden of bevolkingsonderzoek naar deze ziektes in de toekomst mogelijk is. Om dit unieke project, met alles wat daarbij komt kijken, in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar versterking.

Als projectcoördinator binnen het Check@Home consortium heb je een coördinerende rol in de voorbereiding, uitvoering en monitoring van het onderzoek. Je ondersteunt verschillende teams inhoudelijk, o.a. met het uitwerken van protocollen en METC aanvragen. Ook ben je verantwoordelijk voor contact met en afstemming tussen verschillende consortiumpartners en andere belangrijke stakeholders (o.a. medisch specialisten, burger- en patiëntenorganisaties, private partijen en regionale partners). Wanneer screening van deelnemers is gestart, leid je de screening in goede banen waarbij je anticipeert op onverwachte situaties en ben je betrokken bij de analyse, interpretatie en disseminatie van de (tussentijdse) onderzoeksresultaten. Daarnaast vallen ook enkele projectmanagement gerelateerde taken onder het takenpakket. Hierbij valt te denken aan het organiseren van wetenschappelijke bijeenkomsten, het opstellen van voortgangsrapportages en afstemming met juridische zaken, leveranciers en de privacy officer. Je bent onderdeel van het Check@Home projectteam, dat naast jou bestaat uit twee hoofdonderzoekers, twee projectcoördinatoren, een communicatieadviseur en (toekomstige) promovendi en studenten. Alle taken voer je uit in nauwe samenwerking met de twee andere projectcoördinatoren.

Je bent bereid om minimaal 1 dag per week te werken op locatie AMC en minimaal 1 dag per week op het kantoor van de Dutch CardioVascular Alliance in Utrecht.

Specificaties

Amsterdam UMC

Functie-eisen

 • Academisch werk- en denkniveau op gebied van (bio)medische of gezondheidswetenschappen en/of gepromoveerd in de (bio)medische of gezondheidswetenschappen waarbij ervaring met epidemiologisch onderzoek een pre is.
 • Ervaring met het opzetten en uitvoeren van WMO-plichtig onderzoek.
 • Relevante ervaring in projectmanagement van grootschalige (consortium)onderzoeksprojecten.
 • Je bent organisatorisch sterk, denkt en handelt strategisch, bent stressbestendig en goed in staat om tijd te managen.
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk (Nederlands en Engels) en je kan op verschillende niveaus communiceren.
 • Je kunt goed in teamverband werken, maar ook zelfstandig en op operationeel vlak de handen uit de mouwen steken.
 • Tot slot ga je uitdagingen niet uit de weg, denk je in oplossingen en heb je een positieve instelling.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een vliegende start van jouw carrière in het onderzoekswerk.
 • Alle ruimte voor jouw drive om de zorg van morgen vorm te geven.
 • Werken aan grootschalig én eigen onderzoek, met gemotiveerde collega’s uit alle hoeken van de wereld.
 • Een contract voor 12 maanden (verlenging mogelijk, mits hier financiële middelen voor zijn).
 • Inschaling in salarisschaal 10 van de UMC CAO: € 3.493 tot € 5.504 bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).
 • Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
 • Pensioenopbouw bij BeFrank, een modern, begrijpelijk en eerlijk geprijsd pensioen.
 • Uitstekende bereikbaarheid met het OV en vergoeding van een groot deel van je reiskosten. Daarnaast hebben we voldoende parkeerplaatsen op locatie AMC én een goede fietsregeling.

Afdeling

Hartcentrum en AMC Medical Research

Het Hartcentrum van Amsterdam UMC bestaat uit de verpleegafdelingen Cardiothoracale chirurgie & Cardiologie, polikliniek Cardiologie & Cardiothoracale chirurgie, Hartcatheterisatiekamers, Hartbewaking en Eerste Hart Hulp. We werken nu nog op beide locaties, maar werken toe naar één groot Hartcentrum op locatie AMC, waar wij gezamenlijk de meest specialistische zorg verlenen. Zo zijn wij één van de vijf centra in Nederland waar Transfemorale hartklepvervangingen worden uitgevoerd.

Om de hoge kwaliteit van zorg te waarborgen, is er binnen ons Hartcentrum veel aandacht voor zowel onderzoek als opleiden. We werken multidisciplinair met elkaar samen in een team van verpleegkundigen, artsen, verpleegkundig specialisten, doktersassistenten, physician assistants, zorgassistenten, MMA's en PM/ICD technici.

Op locatie AMC is AMC Medical Research (AMR) gevestigd. AMR ondersteunt wetenschappelijk onderzoek in zonder winstoogmerk. Hiermee voorziet AMR onderzoekers in alles wat ze nodig hebben om te kunnen excelleren. Zo biedt AMR principal investigators (PI's) en projectleiders begeleiding op het gebied van projectbeheer, finance en human resources. Bij medisch-wetenschappelijke onderzoeksprojecten wordt daarnaast ook ondersteuning op juridisch vlak geboden. Bekijk de video hieronder voor meer informatie.

Start je nieuwe baan bij AMR! 

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Gezondheid
 • max. 32 uur per week
 • €3493—€5504 per maand
 • Universitair
 • 11850

Werkgever

Locatie

Meibergdreef 9, 1105 AZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you