Projectmanager Research Grant Support (tijdelijk)

Projectmanager Research Grant Support (tijdelijk)

Geplaatst Deadline Locatie
30 mei 13 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ervaren onderzoekprojectmanager gezocht voor vervanging tijdens zwangerschapsverlof. Kom jij Research Grant Support tijdelijk ondersteunen?

Functieomschrijving

Je komt tijdelijk (voor 8 maanden) ons team versterken als projectmanager bij Amsterdam UMC Research Grant Support (RGS). RGS levert diensten bij het aanvragen van een groot aantal onderzoek subsidies in Nederland en binnen Europa.

Het is een mooie kans om samen te werken met deskundige grant advisors en projectmanagers in het RGS team. Het werk is gevarieerd en omvat zowel bestaande projecten als het opzetten van diensten voor nieuwe. Ook ondersteun je bij het interne subsidiebeleid bij de implementatie en uitvoering van deze projecten.

Als projectmanager fungeer je als aanspreekpunt voor het consortium, je brengt het consortium samen en stuurt aan, maakt onderlinge afspraken en volgt proactief de activiteiten van de partners. Je fungeert ook als aanspreekpunt voor het interne ondersteuningsnetwerk en activeert daarbij de juiste ondersteuningseenheden op het juiste moment. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opzetten en bijhouden van de projectadministratie volgens de overdrachtstaken voor de zwangerschapsdekking. Je houd je bezig met de organisatie van consortiumbijeenkomsten met relevante partners en stakeholders (veelal online) en coördineert en zorgt voor het indienen van tussentijdse en eindrapportages. Tot slot assisteer je bij de financiële afstemming van de projecten in overleg met de projectcontrollers van Amsterdam UMC.

Specificaties

Amsterdam UMC

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding.
 • Je hebt bij voorkeur een promotie/post-doc afgerond in het (bio)medisch domein.
 • Je hebt ervaring met onderzoeksprojectmanagement.
 • Je hebt ruime kennis van onderzoek en onderzoekmanagement.
 • Je communiceert op academisch niveau in zowel het Nederlands als het Engels in woord en geschrift.

Verder heb je een hands- on mentaliteit, ben je resultaatgericht en ben je in staat je snel te verdiepen in verschillende Europese projecten. Je voelt je op je gemak en bent een gedegen gesprekspartner voor onderzoekers die de EU projecten coördineren. Daarnaast beschik je over organisatietalent, ben je flexibel en ben je in staat om overzicht te houden over een veelheid van activiteiten.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een contract voor bepaalde tijd (eind september 2024 - eind april 2025).
 • Inschaling in salarisschaal 10: € 3.493 tot € 5.504 bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring). Daarnaast ontvang je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
 • Gratis en onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving GoodHabitz.
 • Pensioenopbouw bij het ABP, waarvan wij 70% van de premie betalen.
 • Een (gedeeltelijke) vergoeding van je OV-reiskosten. Kom je liever op de fiets? Dan hebben we een goede fietsregeling.
 • Een actieve personeelsvereniging én Jong Amsterdam UMC vereniging, die beide leuke (sportieve) activiteiten en evenementen organiseren.

Werkgever

Amsterdam UMC

Amsterdam UMC Research Grant Support biedt een portfolio aan diensten om tot kwalitatief hoogwaardige voorstellen te komen.

Gerichte subsidieondersteunende diensten zijn afgestemd op de specifieke behoeften van Amsterdam UMC-aanvragers die aanvragen indienen voor e.g. EU-financieringsprogramma’s, prestigieuze nationale consortiumsubsidies (bijvoorbeeld NWA) en het NWO Talentprogramma, evenals andere prestigieuze ‘talent’-subsidies.

Het team van Amsterdam UMC Research Grant Support levert actuele kennis en expertise om passende onderzoeksfinanciering aan te trekken. De subsidieadviseurs ondersteunen subsidieaanvragen van onderzoekers van Amsterdam UMC op vele nationale en internationale subsidieregelingen en fondsen.

Als projectmanager werk je samen met ervaren "grant advisors", een senior projectmanager en de coördinerend onderzoekers van de projecten waar jij zorg voor zult dragen. We werken zowel op beide locaties van Amsterdam UMC als thuis. De werkdagen zijn flexibel, maar de voorkeur gaat uit naar iemand die in ieder geval op donderdag beschikbaar is.

Wil je meer weten? Je kunt hier meer informatie vinden over Amsterdam UMC Research Grant Support.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Gezondheid
 • 18—24 uur per week
 • €3493—€5504 per maand
 • Universitair
 • 11835

Werkgever

Locatie

Meibergdreef 9, 1105AZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you