Manager Huisvesting en Logistiek

Manager Huisvesting en Logistiek

Geplaatst Deadline Locatie
31 mei 19 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij klaar om te werken in een dynamische onderwijs- en onderzoeksomgeving met state-of-the-art faciliteiten? Kun jij strategisch beleid omzetten in concrete huisvestings- en logistieke projecten? En voel jij je uitgedaagd om een duurzame en efficiënte werkomgeving te creëren? Dan ben jij nodig als manager Huisvesting en Logistiek!

Als manager Huisvesting en Logistiek vertaal je universitair beleid naar concrete implementatieplannen voor de faculteit op het gebied van huisvesting, facilitaire zaken en logistiek. Je streeft daarbij naar een constante verbetering van de dienstverlening.

Je geeft samen met het team richting aan de implementatie van het beleid op het gebied van huisvesting en logistiek en bent in staat om zelf complexe projecten te begeleiden in de vorm van bijvoorbeeld verbouwing van laboratoria en kantoren. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting van de afdeling, inclusief de investeringsbegroting en de beheersing van de huisvestingkosten.

Je functioneert als adviseur en sparringpartner voor je team, voor de directeur bedrijfsvoering en voor de decaan op het gebied van huisvestingsvraagstukken. Je werkt hierin intensief samen met de universitaire divisie Campus & Facilities, managing directors van de onderzoeksinstituten en met individuele wetenschappers en afdelingshoofden binnen de faculteit.

Je geeft leiding aan een klein en gemotiveerd team van circa tien medewerkers, dat zich bezighoudt met huisvestingszaken en logistiek. Facilitaire taken worden centraal uitgevoerd door de divisie Campus & Facilities. Je voert de regie op deze dienstverlening, vertegenwoordigt de faculteit in universiteitsbrede overleggen en bewaakt de kwaliteit van de facultaire bedrijfsvoering.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond, bijvoorbeeld op het gebied van bouwkunde, facility management of bedrijfskunde.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met huisvestingsvraagstukken en bij voorkeur enige kennis van bouwkunde en techniek.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in een leidinggevende positie, bij voorkeur meer dan vijf jaar.
 • Je bent een sparringpartner die rekening houdt met verschillende belangen en gemakkelijk schakelt tussen verschillende niveaus.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken in een academische omgeving of vergelijkbare omgeving met laboratoria en/of onderwijs en affiniteit met bèta-onderzoek.
 • Je hebt een zelfstandige en proactieve instelling en zoekt op een doortastende manier samenwerking en afstemming binnen de organisatie.
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed.

Als jouw ervaring nog niet helemaal aansluit bij de zwaarte van de functie, maar je jezelf wel graag wilt ontwikkelen, nodigen we je uit om contact op te nemen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Je salaris binnen salarisschaal 12 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

De afdeling Huisvesting en Logistiek van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica houdt zich bezig met logistiek, huisvesting, ruimtebeheer, bedrijfshulpverlening en opslag en distributie van goederen en chemische stoffen. De afdeling bestaat uit een klein, professioneel team (8,5 fte) dat zelfstandig en proactief functioneert. Er zijn twee projectmedewerkers, één teamleider Logistiek die leiding geeft aan vier logistiek medewerkers (gevaarlijke stoffen) en twee facilitair medewerkers. De faculteit kent in totaal tien ondersteunende afdelingen. Je maakt als afdelingshoofd deel uit van het team van managers van de professional services van de faculteit.

De faculteit is gehuisvest in een van de zeven gebouwen op de campus, met het Huygensgebouw als centraal gebouw. In totaal beschikt de faculteit over circa 15.000m2 kantoorruimte en 13.000m2 laboratoriumruimte. De onderwijsruimtes in het gebouw worden centraal beheerd.

De faculteit staat voor de uitdaging om de visie op duurzaam werken van de Radboud Universiteit door te vertalen naar de werkomgeving binnen de faculteit. Een werkomgeving die primair moet bijdragen aan goed onderwijs en onderzoek, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte in het kader van duurzaam werken.

Specificaties

 • Management
 • 22.8—30.4 uur per week
 • HBO
 • 62.126.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you