Paraveterinair anesthesie en planner diagnostische beeldvorming/anesthesie

Paraveterinair anesthesie en planner diagnostische beeldvorming/anesthesie

Geplaatst Deadline Locatie
1 jun 14 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Binnen ons team van het Departement Clinical Sciences zijn we op zoek naar een enthousiaste paraveterinair met planningscapaciteiten en interesse in anesthesie!

Functieomschrijving

Binnen ons team van het departement Clinical Sciences zijn we op zoek naar een enthousiaste paraveterinair met planningscapaciteiten en interesse in anesthesie.

Wat ga je doen?
Als paraveterinair anesthesie word je intern opgeleid om in toenemende mate zelfstandig sedatie en anesthesie van gezelschapsdieren te verzorgen, voornamelijk honden en katten. Sporadisch worden ook vogels, knaagdieren en andere exotische diersoorten aangeboden. Het patiëntenaanbod is dus zeer gevarieerd en bestaat niet alleen uit chirurgische patiënten voor uiteenlopende ingrepen, maar ook uit dieren die diagnostische beeldvorming (röntgenfoto’s, echografie, MRI, CT of scintigrafie) en radiotherapie moeten ondergaan.

Afhankelijk van jouw capaciteiten, interesses en ontwikkeling bestaat de mogelijkheid om opgeleid te worden tot volledig zelfstandig werkende anesthesiemedewerker die ook bijdraagt aan het praktisch anesthesiologisch onderwijs aan coassistenten (klinische begeleiding en beoordeling). Participatie in avond-, nacht- en weekenddiensten is dan een onderdeel van de werkzaamheden. Al naar gelang van kennis en ervaring wordt een achterwacht gegarandeerd.

Tevens word je onderdeel van het planningsteam van de diagnostische beeldvorming/anesthesie. Dit is een team bestaande uit een coördinerende planner en drie paraveterinairen. Zij plannen en coördineren alle beeldvormende onderzoeken en anesthesie verrichtingen binnen de kliniek. Alle paraveterinairen in dit team zijn zowel actief op de planning als op de werkvloer wat resulteert in een afwisselende en betrokken functie binnen een gespecialiseerde omgeving.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een toegewijde collega die deel uit wil maken van ons enthousiaste en professionele team en die:
 • een afgeronde paraveterinaire opleiding heeft en grote interesse heeft om opgeleid te worden op het gebied van anesthesie bij gezelschapsdieren;
 • goede communicatieve vaardigheden heeft om met collega's, patiënten en hun eigenaren om te gaan;
 • zelfstandigheid en een proactieve manier van werken heeft;
 • ervaring/affiniteit heeft met planning in een medische omgeving (pre).

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
 • afhankelijk van je ontwikkeling binnen de opleiding tot paraveterinair anesthesie: de mogelijkheid om door te groeien;
 • een functie voor 12 maanden met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • een werkweek van 36 tot 40 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 2.618,- tot maximaal € 3.298,- bij een fulltime dienstverband (schaal 6 van de cao Nederlandse Universiteiten);
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

Bij de faculteit Diergeneeskunde leiden we de dierenartsen en onderzoekers van de toekomst op, bieden we zorg aan dieren en doen we toonaangevend en maatschappelijk relevant onderzoek. Daar zijn we goed in. We bekijken de wereld door een diergeneeskundige bril en zien dat de gezondheid en het welzijn van dier, mens en omgeving met elkaar verbonden zijn. Door onze kennis te delen en samen te werken, maken we onze positieve impact het grootst. Onze 1500 studenten en 950 medewerkers inspireren en versterken elkaar. Wat ons bindt, is onze bevlogenheid. De wil om vanuit het integrale perspectief de wereld beter te maken.

Bij het departement Clinical Sciences van de faculteit Diergeneeskunde werkt een toegewijd team van professionals van verschillende disciplines. Hierdoor kunnen we de geneeskunde van gezelschapsdieren en paarden tot op het hoogste specialistische niveau uitoefenen en continu verbeteren. Op het departement worden de drie kerntaken patiëntenzorg, onderzoek, en onderwijs met passie vervuld en daar waar mogelijk de verbinding tussen deze drie kerntaken gezocht.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Gezondheid
 • 36—40 uur per week
 • €2618—€3298 per maand
 • MBO
 • 3962

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 108, 3584CM, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you