Coördinator bedrijfsvoering

Coördinator bedrijfsvoering

Geplaatst Deadline Locatie
3 jun 30 jun Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Kom jij als Coördinator Bedrijfsvoering werken voor Huisartsgeneeskunde?

Functieomschrijving
Als Coördinator Bedrijfsvoering ondersteun je de vakgroep Huisartsgeneeskunde op het gebied van de bedrijfsvoering en draag je zorg voor een efficiënte en effectieve organisatie van de bedrijfsvoering in nauwe samenspraak met de vakgroepvoorzitter.

Huisartsgeneeskunde is zowel ondergebracht bij Maastricht University als het MUMC+. Bij Huisartsgeneeskunde werken ongeveer 170 medewerkers die zich bezighouden met het opleiden van studenten en het onderzoeken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Huisartsgeneeskunde. Voor meer informatie zie onze website https://huisartsgeneeskundemaastricht.nl/

Je werkzaamheden:
 • Adviesrol op het gebied van de bedrijfsvoering voor de afdeling;
 • Coördineren van de dagelijkse bedrijfsvoering activiteiten waaronder de portefeuilles personeel, facilitaire zaken en financieel;
 • Accorderen en afstemmen van financiën met vakgroepvoorzitter en leidinggevenden;
 • Verantwoorden van financiële rapportages in samenspraak met de vakgroepvoorzitter en de instituten;
 • Zorgdragen voor personeelsmutaties van medewerkers en procesondersteuning bij aanstelling van medewerkers van de afdeling;
 • Leidinggeven aan en coachen van het secretariaat;
 • Organiseren van congressen en evenementen;
 • Fungeren als contactpersoon van en leggen van verbindingen tussen interne en externe stakeholders.

Functie-eisen
Wij vinden het heel belangrijk dat jij plezier hebt in je werk, dat je je werk vol passie en overgave kan doen. Dat je houdt van uitdagingen en onderdeel wilt zijn van onze ambities en vooral dat je wilt blijven leren. Daarnaast zijn voor deze functie de volgende functie-eisen belangrijk:
 • Je beschikt over een HBO-opleiding op het gebied van finance/bedrijfskunde of business studies (of vergelijkbaar) en hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent proactief en houdt van complexe vraagstukken;
 • Je beschikt over organisatiesensitiviteit en overtuigingskracht;
 • Je bent accuraat en weet het overzicht goed te bewaken;
 • Je bent goed in plannen en organiseren;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer.

Wat biedt de UM?
Als Coördinator bedrijfsvoering bij Faculty of Health, Medicine and Life Sciences kom je in dienst bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht. Verder bieden wij je:
 • Goede arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 9 conform UFO-profiel Managing Coordinator met bijbehorende salarisinschaling op basis van ervaring tussen €3377,00 en €4640,00 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een periode van 12 maanden met een omvang van 0,8 FTE.
 • Bij de Universiteit Maastricht staat het welzijn van onze medewerkers hoog in het vaandel, zo hanteren we flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken indien de aard van je functie dit toelaat. Hiervoor ontvang je maandelijks een thuiswerk- en internetvergoeding. Kom je fulltime bij ons werken, dan heb je jaarlijks recht op 29 vakantiedagen en 4 extra feestdagen, te weten carnavals maandag, -dinsdag, Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag. Maak je gebruik van de mogelijkheid om compensatie-uren op te bouwen, dan komen hier nog eens 12 dagen bij. Daarnaast kun jij jouw arbeidsvoorwaarden personaliseren aan de hand van een cao-keuzemodel.
 • Als Universiteit Maastricht hebben we diverse andere mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, hierbij kun je denken aan een goede pensioenregeling bij het ABP en kun je als UM-medewerker meedoen aan bedrijfsfitness en gebruik maken van het zeer uitgebreide sportaanbod dat wij ook aan onze studenten aanbieden.
 • Tot slot maar zeker niet onbelangrijk de ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen: persoonlijk en in jouw vakgebied. Dit faciliteren we door het bieden van een ruim opleidingsaanbod en ondersteunen we door diverse breed gedragen initiatieven zoals ‘erkennen en waarderen’.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie klik hier.

Universiteit Maastricht
Waarom werken aan de Universiteit Maastricht?

Aan de Universiteit Maastricht (UM) draait alles om de toekomst. Die van onze studenten omdat we ze een stevige, brede basis geven voor de rest van hun leven. En die van ons allemaal door ons onderzoek naar oplossingen voor vraagstukken in de hele wereld. Met onze zes faculteiten zorgen we voor een veelomvattend aanbod aan onderwijs en onderzoek.

In ons onderwijs werken we met de methode Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Dit betekent dat onze studenten in kleine groepen zélf op zoek gaan naar oplossingen voor problemen en vraagstukken. Ze discussiëren samen, trekken conclusies, formuleren een antwoord en presenteren dat aan de hele groep. Zo doen ze belangrijke vaardigheden op voor hun hele loopbaan.

De UM heeft op dit moment meer dan 22.300 studenten en ruim 5.000 medewerkers uit alle windstreken. Dat zorgt voor een inspirerende en bruisende internationale gemeenschap.

Spreekt deze internationale omgeving waarin de wetenschap centraal staat jou aan? En wil jij hier vanuit een wetenschappelijke of juist staffunctie een steentje aan bijdragen? Dan ben jij met jouw unieke bijdrage van harte welkom! Want als jonge Europese Universiteit van Maastricht bieden we perspectief dat we vertalen naar jouw talent. Je bent waardevol voor onze universiteit en de maatschappij en we inspireren je om met trots en plezier samen te groeien.

Voor meer informatie over de UM klik hier.

Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML)
In de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) draait alles om gezond leven. Ons onderzoek en onderwijs is niet alleen gericht op herstel maar focust sterk op preventie, gezondheidsbehoud en gezondheidsbevordering. We zijn erop uit om met onze kennis en kunde daadwerkelijk te kunnen zorgen voor gezonde levens van individuele mensen én de maatschappij als geheel. In onderwijs, onderzoek en zorg is de FHML sterk verbonden met het academisch ziekenhuis Maastricht waarmee ze samen het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) vormt.

De FHML wordt gevormd door een (inter)nationale community medewerkers en studenten en is de grootste faculteit van Maastricht University. De faculteit biedt een breed palet aan Nederlands- en Engelstalige bachelor- en masteropleidingen in vernieuwende onderwijsconcepten waarin de nadruk altijd ligt op het bouwen van bruggen naar de praktijk.

Het multidisciplinaire onderzoek van de FHML richt zich op een aantal zorgvuldig gekozen actuele thema’s. Naast onderzoek dat is gericht op het verkrijgen van nieuwe inzichten gaat het ook om onderzoek waarvan de resultaten direct vertaald kunnen worden naar concrete toepassingen en innovaties. De uitvoering van de verschillende onderzoeksprogramma's is georganiseerd in onze zes graduate schools en twee instituten.

Nieuwsgierig?
Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze mooie functie maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Loes van Bokhoven via loes.vanbokhoven@maastrichtuniversity.nl voor meer informatie. Heb je vragen over de procedure neem dan contact op met Patrick Claus (recruiter) via p.claus@maastrichtuniversity.nl.

Solliciteren?
Of ben je al overtuigd en word jij onze nieuwe Coördinator bedrijfsvoering? Solliciteer dan nu, uiterlijk 30-06-2024, op deze functie. Voeg aan je sollicitatie een CV en motivatiebrief toe.

De vacature staat open voor interne- en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Universiteit Maastricht zet zich in voor het bevorderen en behouden van een diverse en inclusieve gemeenschap. Wij geloven dat diversiteit in onze medewerkers- en studentenpopulatie bijdraagt aan de kwaliteit van onderzoek en onderwijs aan de UM. Dit willen we mogelijk maken door middel van inclusief beleid en innovatieve projecten in samenwerking met studenten en medewerkers. We moedigen je aan om voor deze functie te solliciteren.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • Economie
 • max. 30.4 uur per week
 • €3377—€4640 per maand
 • HBO
 • 925

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

P. Debyelaan 25, 6229HX, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you