Medewerker Studentenzaken Ouderengeneeskunde

Medewerker Studentenzaken Ouderengeneeskunde

Geplaatst Deadline Locatie
6 jun 16 jun Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Functieomschrijving
Doel van de functie
Administratie en secretarieel ondersteunen van onderwijsactiviteiten van de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde.

Plaats in de organisatie:
De opleiding tot specialist ouderengeneeskunde maakt onderdeel uit van de vakgroep Huisartsgeneeskunde van Universiteit Maastricht. De opleiding tot specialist ouderengeneeskunde is een driejarige opleiding na het artsexamen en bereidt de arts in opleiding tot specialist (aios) voor op het veelzijdige beroep van specialist ouderengeneeskunde.
De functie van medewerker studentzaken 2 valt rechtstreeks onder het hoofd van de opleiding Ouderengeneeskunde.
De medewerker studentzaken opereert zelfstandig en heeft overzicht over de veelheid van onderwerpen. De medewerker moet het prettig vinden als een spin-in-het-web te opereren tussen docenten en aios/opleiders.

De medewerker studentzaken neemt deel aan relevante lokale en landelijke overleggen en haalt benodigde informatie op bij overige teamleden en artsen in opleiding. Het onderwijs is altijd op vrijdag. Aanwezigheid op die dag is derhalve een vereiste voor de uitvoering van deze functie.

Taken
 • Eerste aanspreekpunt voor aios , docenten en opleiders
 • Administratieve handelingen rondom toelating/afronding opleiding, vrijstellingsaanvragen en onderwijsplanning.
 • Het voorlichten van aios en (kandidaat) opleiders over het individuele opleidingsschema en de inhoud van specifieke stages;
 • Monitoring van digitale portfolio’s en beantwoorden van aios vragen
 • De registratie van stages en beoordelingen conform vastgestelde procedures;
 • Het invoeren en bijhouden van de aios-gegevens in een database;
 • Het aanleveren van managementinformatie t.b.v. stagecapaciteitsberekeningen en stageovereenkomsten.
 • Plannen en notuleren van overleggen
 • Ondersteuning van hoofd opleiding mbt planning/ afspraken agenda
 • Ondersteunen bij het organiseren van de afstemmingsdagen voor opleiders en de certificaatuitreikingen.

Functie-eisen
Wie zoeken wij?
 • Ervaren MBO’er/HBO-niveau op terrein van administratie/organisatie
 • Kennis van MS office
 • Gedragskenmerken: communicatief vaardig; resultaatgericht; pragmatische/dienstverlenende instelling met helicopterview; Constructief kritisch instelling.
 • Bij voorkeur ervaring met onderwijsprocessen, electronische leeromgevingen (portfolio, CANVAS)
 • Affiniteit met ouderenzorg en onderwijs

Wat biedt de UM?
Als Medewerker Studentenzaken Ouderengeneeskunde bij Faculty of Health, Medicine and Life Sciences kom je in dienst bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht. Verder bieden wij je:
 • Ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen: dit faciliteren we door het bieden van een ruim opleidingsaanbod, zowel live als online via o.a. Learning & Development en Goodhabitz;
 • Goede arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 8 conform UFO-profiel Student Affairs Officer met bijbehorende salarisinschaling op basis van ervaring tussen €3072,00 en €4103,00 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een periode van 12 maanden met een omvang van 0,4 FTE. Bij gebleken geschiktheid zal de arbeidsovereenkomst omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Bij de Universiteit Maastricht staat het welzijn van onze medewerkers hoog in het vaandel, zo hanteren we flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken indien de aard van je functie dit toelaat. Hiervoor ontvang je maandelijks een thuiswerk- en internetvergoeding. Kom je fulltime bij ons werken, dan heb je jaarlijks recht op 29 vakantiedagen en 4 extra feestdagen, te weten carnavals maandag, -dinsdag, Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag. Maak je gebruik van de mogelijkheid om compensatie-uren op te bouwen, dan komen hier nog eens 12 dagen bij. Daarnaast kun jij jouw arbeidsvoorwaarden personaliseren aan de hand van een cao-keuzemodel.
 • Als Universiteit Maastricht hebben we diverse andere mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, hierbij kun je denken aan een goede pensioenregeling bij het ABP en kun je als UM-medewerker meedoen aan bedrijfsfitness en gebruik maken van het zeer uitgebreide sportaanbod dat wij ook aan onze studenten aanbieden.
 • Tot slot maar zeker niet onbelangrijk de ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen: persoonlijk en in jouw vakgebied. Dit faciliteren we door het bieden van een ruim opleidingsaanbod en ondersteunen we door diverse breed gedragen initiatieven zoals ‘erkennen en waarderen’.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie klik hier.

Universiteit Maastricht
Waarom werken aan de Universiteit Maastricht?

Aan de Universiteit Maastricht (UM) draait alles om de toekomst. Die van onze studenten omdat we ze een stevige, brede basis geven voor de rest van hun leven. En die van ons allemaal door ons onderzoek naar oplossingen voor vraagstukken in de hele wereld. Met onze zes faculteiten zorgen we voor een veelomvattend aanbod aan onderwijs en onderzoek.

In ons onderwijs werken we met de methode Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Dit betekent dat onze studenten in kleine groepen zélf op zoek gaan naar oplossingen voor problemen en vraagstukken. Ze discussiëren samen, trekken conclusies, formuleren een antwoord en presenteren dat aan de hele groep. Zo doen ze belangrijke vaardigheden op voor hun hele loopbaan.

De UM heeft op dit moment meer dan 22.300 studenten en ruim 5.000 medewerkers uit alle windstreken. Dat zorgt voor een inspirerende en bruisende internationale gemeenschap.

Spreekt deze internationale omgeving waarin de wetenschap centraal staat jou aan? En wil jij hier vanuit een wetenschappelijke of juist staffunctie een steentje aan bijdragen? Dan ben jij met jouw unieke bijdrage van harte welkom! Want als jonge Europese Universiteit van Maastricht bieden we perspectief dat we vertalen naar jouw talent. Je bent waardevol voor onze universiteit en de maatschappij en we inspireren je om met trots en plezier samen te groeien.

Voor meer informatie over de UM klik hier.

Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML)
In de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) draait alles om gezond leven. Ons onderzoek en onderwijs is niet alleen gericht op herstel maar focust sterk op preventie, gezondheidsbehoud en gezondheidsbevordering. We zijn erop uit om met onze kennis en kunde daadwerkelijk te kunnen zorgen voor gezonde levens van individuele mensen én de maatschappij als geheel. In onderwijs, onderzoek en zorg is de FHML sterk verbonden met het academisch ziekenhuis Maastricht waarmee ze samen het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) vormt.

De FHML wordt gevormd door een (inter)nationale community medewerkers en studenten en is de grootste faculteit van Maastricht University. De faculteit biedt een breed palet aan Nederlands- en Engelstalige bachelor- en masteropleidingen in vernieuwende onderwijsconcepten waarin de nadruk altijd ligt op het bouwen van bruggen naar de praktijk.

Het multidisciplinaire onderzoek van de FHML richt zich op een aantal zorgvuldig gekozen actuele thema’s. Naast onderzoek dat is gericht op het verkrijgen van nieuwe inzichten gaat het ook om onderzoek waarvan de resultaten direct vertaald kunnen worden naar concrete toepassingen en innovaties. De uitvoering van de verschillende onderzoeksprogramma's is georganiseerd in onze zes graduate schools en twee instituten.

Nieuwsgierig?
Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze mooie functie maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Mariëlle van der Velden, hoofd opleiding ouderengeneeskunde Maastricht, voor meer informatie m.vandervelden@maastrichtuniversity.nl of 06-13778368.

Solliciteren?
Of ben je al overtuigd en word jij onze nieuwe Medewerker Studentenzaken Ouderengeneeskunde? Solliciteer dan nu, uiterlijk 16 juni 2024, op deze functie. Voeg aan je sollicitatie een CV en motivatiebrief toe.

De vacature staat open voor interne en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Universiteit Maastricht zet zich in voor het bevorderen en behouden van een diverse en inclusieve gemeenschap. Wij geloven dat diversiteit in onze medewerkers- en studentenpopulatie bijdraagt aan de kwaliteit van onderzoek en onderwijs aan de UM. Dit willen we mogelijk maken door middel van inclusief beleid en innovatieve projecten in samenwerking met studenten en medewerkers. We moedigen je aan om voor deze functie te solliciteren.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 15.2 uur per week
 • €3072—€4103 per maand
 • MBO
 • 945

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

P. Debyelaan 25, 6229HX, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you