Projectcontroller Faculteit Bètawetenschappen

Projectcontroller Faculteit Bètawetenschappen

Geplaatst Deadline Locatie
6 jun 1 jul Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jul 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij een bijdrage leveren aan maatschappelijk relevant onderzoek? Kom dan ons enthousiaste Finance & Control team versterken!

Functieomschrijving

De faculteit Bètawetenschappen is een groeiende faculteit waar internationaal toonaangevend en innovatief onderzoek plaatsvindt. Onze wetenschappers verleggen grenzen en verkennen nieuwe perspectieven. Als projectcontroller ben je een belangrijke schakel in baanbrekende onderzoeksinitiatieven die de wereld van morgen vormgeven.

Wat ga je doen?
Samen met de andere projectcontrollers vorm je een hecht team dat van begin tot eind actief betrokken is bij het hele traject van projectfinanciering. Je stelt de projectbegrotingen op conform de richtlijnen van de verschillen subsidieverstrekkers. Na toekenning van de gelden bewaak je doorlopend de realisatie van begrotingen, waardoor de status en risico's van de projecten inzichtelijk en beheersbaar blijven. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van financiële verantwoordingen en het delen van deze informatie met de projectleiders. Jouw bijdrage stelt wetenschappers om staat om zich te concentreren op hun onderzoek, zonder zich zorgen te hoeven maken over financiële vraagstukken.

Bij ons werk je in een hybride en flexibele omgeving tegenover de prachtige Botanische Tuinen. Een heerlijke plek om samen met collega’s te wandelen of lunchen. Daarnaast krijg je de ruimte om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. De Universiteit Utrecht biedt namelijk een scala aan ontwikkelingsmogelijkheden aan, waardoor jouw potentieel ten volle benut kan worden.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je bent gedreven om jouw rol continu te verbeteren. Hierbij zorg je voor de verbinding met alle betrokkenen bij jouw project en werk je nauw samen met hen. Je bent goed zichtbaar en benaderbaar en onderhoud contact met externen zoals accountants en subsidieverstrekkers. Hieronder nog een aantal punten waarvan we hopen dat je ze meebrengt:
 • Je hebt een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op hbo-niveau, bij voorkeur aangevuld met ervaring op het gebied van (project-)control.
 • Je bent een kei in het inzichtelijk en toegankelijk maken van belangrijke managementinformatie voor onze wetenschappelijke projectleiders.
 • Je bent analytisch, accuraat, flexibel en werkt proactief.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Kennis van Excel, ervaring met SAP is een pre.
 • Kennis van subsidies (bijvoorbeeld EU en NWO) is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
 • een persoonlijk inwerktraject - alle teamleden dragen een steentje bij;
 • een functie voor één jaar van 32 tot en met 40 uur met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • een bruto maandsalaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, van minimaal € 3.226,- tot maximaal € 5.929,- bij een fulltime dienstverband (schaal 10-11 van de cao Nederlandse Universiteiten);
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

Werken bij de faculteit Bètawetenschappen betekent vooral het bij elkaar brengen van knappe koppen van diverse achtergronden, uit verschillende vakgebieden en met uiteenlopende gezichtspunten. De faculteit heeft zes departementen: Biologie, Farmaceutische wetenschappen, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. We ondersteunen de faculteit bij het verrichten van excellent onderzoek en het uitvoeren van inspirerend onderwijs. Je maakt onderdeel uit van de afdeling Finance & Control (F&C).

Specificaties

 • Financiën
 • Natuurwetenschappen
 • 32—40 uur per week
 • €3226—€5929 per maand
 • HBO
 • 3541

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Budapestlaan 6, 3584CD, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you