Medewerker Onderwijsontwikkeling gezocht voor transformatie statistiek-onderwijs

Medewerker Onderwijsontwikkeling gezocht voor transformatie statistiek-onderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
7 jun 14 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het statistiek-onderwijs binnen de humane levenswetenschappen wordt gemoderniseerd. Wil jij bijdragen aan deze transformatie? Solliciteer dan op deze positie bij de afdeling Neurowetenschappen!

Functieomschrijving

Het werkveld van vandaag en de toekomst vraagt om academici die statistisch kunnen denken en redeneren en verantwoord met grote hoeveelheden data kunnen omgaan. Om deze reden wordt het statistiek-onderwijs in onze opleidingen gemoderniseerd. Jij bent verantwoordelijk voor het geschikt maken van het bestaande onderwijsmateriaal voor gebruik in combinatie met de softwarepakketten jamovi en/of R in samenwerking met het docententeam dat voor dit onderwijs verantwoordelijk is. Je stemt hiervoor regelmatig af met deze docenten en loopt mee in hun onderwijs om gevoel te krijgen voor een optimale implementatie.

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

 • Een masterdiploma binnen de humane levenswetenschappen of een aanverwant vakgebied.
 • Sterke affiniteit met statistiek
 • Aantoonbare ervaring met programmeertaal R
 • Didactische ervaring/affiniteit is een pré
 • Ervaring met jamovi is een pré

Als universiteit streven we naar gelijke kansen voor iedereen, in het besef dat diversiteit vele vormen kent. Wij geloven dat diversiteit in al haar complexiteit van onschatbare waarde is voor de kwaliteit van ons onderwijs, onderzoek en onze dienstverlening. We zijn altijd op zoek naar talent met diverse achtergronden en ervaringen. Dat betekent ook dat we ons inzetten voor het creëren van een inclusieve gemeenschap, zodat we diversiteit als meerwaarde kunnen benutten.

We beseffen dat elk individu een unieke set aan vaardigheden, expertise en denkwijze met zich meebrengt. We nodigen dan ook graag iedereen uit die zich herkent in het profiel om te solliciteren, zelfs als je niet aan alle eisen voldoet.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 6 maanden.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Bij de VU draag je bij aan onderwijs, onderzoek en dienstverlening voor een betere wereld. En daar mag wat tegenover staan. Daarom bieden wij jou:
 • Een salaris van minimaal € 3.226,00 (Schaal 10) en maximaal € 5.090,00 (Schaal 10) bruto per maand, bij een voltijds dienstverband. Dit is gebaseerd op het UFO-profiel Medewerker onderwijsontwikkeling 3. Het precieze salaris hangt af van je opleiding en ervaring.
 • Een functie voor minstens 1 fte. Dit betreft een project van 6 maanden, geen mogelijkheid tot verlenging.

Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen. Enkele voorbeelden:
 • Bij een voltijdse 38-urige werkweek hoort een vakantietegoed van 232 uur per jaar. Als je ervoor kiest om 40 uur te werken, beschik je op jaarbasis over 96 extra vakantie-uren. Bij een deeltijdaanstelling wordt dit naar rato berekend.
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden
 • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
 • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

Afdeling Center for Neurogenomics and Cognitive Research
De functie wordt aangeboden binnen de afdeling Center for Neurogenomics and Cognitive Research (CNCR). Het CNCR is penvoerder van de bachelor Biomedical Sciences. Naast deze opleiding zul je ook werken aan vakken binnen de bachelors Gezondheidswetenschappen, Gezondheid & Leven, Biologie, de premaster Health Science en de master Health Science. Deze vakken zijn deels ondergebracht bij de afdelingen Gezondheidswetenschappen en A-LIFE. Bij elkaar genomen draag je bij aan de opleiding van een zeer groot aantal studenten.

Welkom bij de Faculteit der Bètawetenschappen
Bij de Faculteit der Bètawetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam werken wetenschappers en studenten aan complexe maatschappelijke vraagstukken voor een duurzame en gezonde toekomst. Van bosbranden tot big data, van obesitas tot ondervoeding en van molecuul tot de maan: we richten ons op de volle breedte van de bètawetenschappen. Ons onderwijs en onderzoek is sterk experimenteel technisch, computationeel en interdisciplinair van aard.

We werken vanuit een waardengedreven, interdisciplinaire benadering aan nieuwe oplossingen. Door onderzoek, door valorisatie, en door het opleiden van maatschappelijk betrokken wereldburgers – die op hun beurt een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan een duurzame, gezonde toekomst.

Kom je werken bij Bètawetenschappen? Dan werk je samen met studenten, promovendi en wetenschappers bij de grootste bètafaculteit van Nederland. Je combineert een vakgerichte focus met een brede blik op de wereld. We zijn trots op ons collegiale werkklimaat dat zich kenmerkt door een gedreven en pragmatische instelling met betrokkenheid bij het grotere geheel. De faculteit telt ruim 11.000 studenten die studeren aan een van de 40 opleidingen. Er werken ruim 1.600 professionals, verdeeld over 10 wetenschappelijke afdelingen.

Vrije Universiteit Amsterdam
De Vrije Universiteit Amsterdam staat voor waardengedreven onderwijs en onderzoek. Wij zijn vrije denkers met kennis van zaken en een open houding – a broader mind. Met een ondernemende aanpak en aandacht voor diversiteit, zingeving en medemenselijkheid werken wij aan duurzame oplossingen met maatschappelijke impact. Door onze krachten te bundelen, over de grenzen van vakgebieden heen, werken we aan een betere wereld voor mens en planeet. Samen creëren we een veilig en respectvol werk- en studieklimaat, en een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek. Lees meer over onze gedragscodes.

We zijn gevestigd op één fysieke campus, in het hart van de Amsterdamse Zuidas, met een uitstekende ligging en bereikbaarheid. Aan de VU werken ruim 6.150 medewerkers en volgen ruim 31.000 studenten wetenschappelijk onderwijs.

Diversiteit
Diversiteit is een speerpunt van de VU. De VU wil toegankelijk en ontvankelijk zijn voor diversiteit in vakgebieden, culturen, ideeën, nationaliteiten, overtuigingen, voorkeuren en levensbeschouwingen. Vanuit vertrouwen, respect en interesse leiden verschillen hier tot nieuwe inzichten en innovatie, tot scherpte en helderheid, tot excellentie en een ruimer begrip.

Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs, onderzoek en onze dienstverlening. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van de VU-gemeenschap.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Natuurwetenschappen
 • €3226—€5090 per maand
 • Universitair
 • 4102

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1085, 1081HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you