ANIOS Neurochirurgie

ANIOS Neurochirurgie

Geplaatst Deadline Locatie
10 jun 7 jul Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 jul 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als ANIOS houd je je bezig met de klinische en poliklinische patiëntenzorg en de daaraan gebonden onderwijs- en onderzoekstaken op het vakgebied van de Neurochirurgie. Je verricht klinische, poliklinische en ambulante taken in de patiëntenzorg, inclusief diensten en je geeft onderwijs aan studenten van het Radboudumc. Ben jij de enthousiaste en ambitieuze basisarts met aantoonbare belangstelling voor de neurochirurgie die wij zoeken? We maken graag kennis met je!

Een parttime aanstelling voor 0,8 fte behoort tot de mogelijkheden.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je beschikt over een MSc Geneeskunde en hebt specifieke belangstelling voor het vakgebied Neurochirurgie. Daarnaast ben je communicatief en sociaal vaardig.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen € 4.354 en € 5.997 (schaal 11A) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en, indien van toepassing op de functie, een onregelmatigheidstoelage van 47% tot 72%.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Denk bij voorbeeld aan:
  • 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum.
  • healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan.
  • bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach als je een ingrijpende gebeurtenis meemaakt
  • financieel gunstig minder werken via een generatieregeling als je de AOW-leeftijd nadert.
  • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen over ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’). Activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 168 vakantie-uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek. Wil je meer vakantie? Je kunt extra vakantie-uren kopen met je eindejaarsuitkering.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
 • Korting op de aanvullende pakketten van twee collectieve zorgverzekeringen én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten via ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden en een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dag.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Neurochirurgie van het Radboudumc en de afdeling Neurochirurgie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) vormen tezamen het Neurochirurgisch Centrum Nijmegen (NCCN). Naast de algemene neurochirurgie legt het NCCN zich toe op de vasculaire neurochirurgie, wervelkolomchirurgie, neuro-oncologie, hypofysechirurgie, kinderneurochirurgie en neuromodulatie.

Het NCCN heeft een supraregionale functie voor de traumaopvang in Oost-Nederland als onderdeel van het Traumacentrum Oost en voor de kinderneurochirurgie in Oost-Nederland. Naast de klinische werkzaamheden heeft het NCCN ook een academische taakstelling met de opleiding van artsen tot neurochirurg en het geven van onderwijs aan medisch studenten, verpleegkundigen en operatieassistenten. Tevens bestaan er binnen het centrum diverse onderzoekslijnen, die jaarlijks tot verscheidene wetenschappelijke publicaties en vele voordrachten op internationale congressen leiden.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

 • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
 • Gezondheid
 • max. 36 uur per week
 • €4354—€5997 per maand
 • Universitair
 • 193763-P1540445-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you