Marketing- en communicatiespecialist

Marketing- en communicatiespecialist

Geplaatst Deadline Locatie
11 jun 24 jun Nijmegen

Functieomschrijving

De mogelijkheden op het gebied van onderwijsmarketing groeien enorm. Om onze ambities op dit gebied waar te maken zijn wij op zoek naar een enthousiaste marketing- en communicatiespecialist, die bijdraagt aan de organisatie en uitvoering van de voorlichtingsactiviteiten en de branding en positionering van onze bacheloropleidingen.

Als marketing- en communicatiespecialist bestaan je belangrijkste werkzaamheden uit het organiseren en evalueren van diverse facultaire en Radboud-brede voorlichtingsactiviteiten voor bachelorkiezers (onder andere Bachelor Open Dag, Proefstudeerdag). Daarnaast organiseer je de introductie voor aankomende bachelor studenten.

Je verzorgt de (online) marketing ten behoeve van de instroom in onze bacheloropleidingen, waaronder het beheren en ontwikkelen van content voor zowel online als offline uitingen. Je werkt veel samen met de collega’s die verantwoordelijk zijn voor de voorlichting binnen de opleidingen. Ook ondersteun je jouw leidinggevende met het opstellen en analyseren van managementinformatie.

Je adviseert daarnaast over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (onderwijs)marketing.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in de richting van marketing en communicatie en minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent een organisatietalent en hebt affiniteit met het werken in een grote onderwijsorganisatie.
 • Je hebt een proactieve houding en gaat zorgvuldig en gestructureerd te werk.
 • Je bent stressbestendig en denkt probleemoplossend. Strakke deadlines schrikken jou niet af.
 • Je haalt plezier uit schrijven en het ontwikkelen van content.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een teamspeler en springt bij waar nodig.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent flexibel en bereid om rondom grote voorlichtingsactiviteiten buiten kantoortijden te werken (weekenden/avonden).
 • Ervaring met CMS en het schrijven van wervende teksten is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar.

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar.
 • Je salaris binnen salarisschaal 8 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Als marketing- en communicatiespecialist maak je deel uit van het team Onderwijsmarketing van de afdeling Marketing en Communicatie. Samen met twee collega's zorg je voor het opzetten, uitvoeren en evalueren van de voorlichtingsactiviteiten voor studiekiezers (bachelor en (pre-)master) en de introductie voor bachelor- en (pre-)masteropleidingen. Binnen de afdeling werk je ook veel samen met de collega's van het team Communicatie en het team Career Service & Alumnirelaties.

Additionele informatie

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Ellen Hulskorte. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie.

De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 2 juli. De eventuele tweede gesprekken vinden plaats op donderdag 4 juli. Je treedt bij voorkeur 1 september 2024 in dienst.

Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten.

Specificaties

 • Marketing en communicatie
 • Gedrag en maatschappij
 • 30.4—34.2 uur per week
 • HBO
 • 27.010.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboud Universiteit). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 24 jun 2024 1:59 (Europe/Amsterdam).