Facilitair Manager

Facilitair Manager

Geplaatst Deadline Locatie
18 jun 14 jul Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 jul 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren regisseur op het gebied van huisvesting en facilitaire diensten? Kun jij de schakel zijn tussen gebruikers, huurders en de divisie Campus & Facilities bij Radboud Services? En kun je bijdragen aan strategische en tactische verbetering van onze dienstverlening? Dan zoeken wij jou als facilitair manager!

Als facilitair manager ben je regisseur op het gebied van huisvestings- en facilitaire vragen binnen Radboud Services. Je bent de gesprekspartner van leidinggevenden en medewerkers en vormt de schakel tussen de gebruikers of huurders van de gebouwen en de divisie Campus & Facilities. Je zet facilitaire vragen om naar concrete acties voor jouw divisie. Je bent vanaf het ontstaan van de vraag tot aan levering de organisator en regisseur van het proces en bewaakt de voortgang van de realisatie van projecten. Je schakelt tijdig binnen de betrokken divisies en managet de verwachtingen van de gebruikers.

In deze functie bewaak je het overzicht en analyseer je wat de behoeftes zijn. In dit proces denk je mee over hoe daar breder binnen Radboud Services aan voldaan kan worden. Je rapporteert hierover naar het hoofd Bedrijfsbureau van Radboud Services en binnen de afdeling Campus & Facilities. Je tilt de uitvoering naar een tactischer niveau binnen de organisatie en denkt hierin mee op strategisch niveau.

Als facilitair manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van dienstverlening door interne en externe partijen, met als doel een optimale en representatieve huisvesting en facilitaire dienstverlening te bereiken en te behouden. Ook ben je het aanspreekpunt voor de (kwaliteit van de) dienstverlening en de aanwezige voorzieningen in de gebouwen. Je draagt zorg voor het handhaven van orde en veiligheid in buitengewone situaties, bijvoorbeeld tijdens evenementen of bij calamiteiten. Ten slotte draag je bij aan verschillende projecten. Het project InWork heeft bijvoorbeeld gezorgd voor een toekomstbestendige hybride werkomgeving. Vanuit jouw vakgebied ontwikkel je de beheersfase van dit project verder door.

Kortom, in deze rol draag je bij aan het professionaliseren van de dienstverlening van Radboud Services én Campus & Facilities.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je beschikt over een hbo-diploma op het gebied van Facility Management.
  • Je bent communicatief sterk, initiatiefrijk, hebt gevoel voor verhoudingen en representatie.
  • Je hebt een flexibele, dienstverlenende opstelling, kan snel schakelen en hebt improvisatievermogen. Ook weet je belangentegenstellingen om te vormen naar een gezamenlijk doel.
  • Je hebt oog voor detail en bent in staat om het grotere geheel te overzien.
  • Je bent samenwerkingsgericht, maar ook in staat om zelfstandig aan projecten te werken. Bij moeilijke vraagstukken weet je jouw collega facility managers te vinden om samen tot passende oplossingen te komen.
  • Je hebt gevoel voor duurzaamheid en efficiënte inzet van middelen.
  • Je hebt een breed ontwikkelde kennis over digitalisering en procesoptimalisatie.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: een jaar.

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Je salaris binnen salarisschaal 9 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Radboud Services ondersteunt en faciliteert het onderwijs, onderzoek en impact aan de Radboud Universiteit. Ze biedt hiervoor optimale voorzieningen en draagt bij aan een gastvrije en inspirerende werk- en leefomgeving voor studenten, medewerkers en gasten. Radboud Services heeft hierbij zowel een strategische rol (vooruitzien, signaleren, koersen) als een ondersteunende rol (faciliteren, uitvoeren). Radboud Services bestaat uit zes divisies: Academic Affairs, Campus & Facilities, Information Services, Marketing & Communications, Human Resources en Finance & Control en heeft een totale omvang van circa 750 fte’s.

Specificaties

  • Management
  • 19—27 uur per week
  • HBO
  • 59.020.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you