Financial Controller (32-40 uur)

Financial Controller (32-40 uur)

Geplaatst Deadline Locatie
20 jun morgen Eindhoven

Functieomschrijving

Wil jij jouw talenten inzetten bij een organisatie met een duidelijke maatschappelijke meerwaarde? Vind je het leuk om processen te optimaliseren en financiële duidelijkheid en inzicht te brengen? Krijg je energie van de transitie naar een nieuw financieel systeem? Met jouw ervaring maak je deel uit van een dynamische campusomgeving waar kwaliteit en ontwikkeling voorop staan. Ben jij klaar om een sleutelrol te spelen in de wereld van morgen? Solliciteer dan nu!

Functieomschrijving

Als Financial Controller bij de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) ben je verantwoordelijk voor de tijdigheid, accuraatheid en volledigheid van de financiële resultaten binnen je beheerseenheid. Je kent de juiste accounting procedures, zorgt voor continue procesverbeteringen en ondersteunt de transitie naar het nieuwe financiële systeem. In samenwerking met de business controller ondersteun je de diensten binnen de universiteit met heldere financiële inzichten en gedegen procedures.

Binnen het team Finance & Control (F&C) rapporteer je aan de manager business control & reporting en werk je samen met project administratie en business controllers. Je bent het gezicht van Finance binnen je beheerseenheid en levert een belangrijke bijdrage aan de verdere professionalisering van de afdeling.

Kernactiviteiten:
 • Je zorgt voor gedegen en betrouwbare financiële cijfers die dienen als solide basis voor besluitvorming.
 • Je voert cijfermatige analyses uit en verstrekt actiegerichte (financiële) inzichten aan je stakeholders.
 • Je draagt bij aan een soepel budgetproces en zorgt voor gedragen prognoses.
 • Je verzamelt input voor het afsluitingsproces en zorgt voor de juiste registratie van 'approval flows'.
 • Je standaardiseert processen en verbetert de efficiëntie en effectiviteit.
 • Je draagt bij aan het Risk en Control framework en voert de tweedelijns controle uit.
 • Je werkt nauw samen met collega's binnen Finance & Control om de afdeling als geheel verder te professionaliseren.

Specificaties

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO/WO-opleiding in een financiële richting. 
 • Je hebt 4 tot 8 jaar relevante werkervaring als (junior) financial of project controller. Affiniteit met hoger onderwijs en projecten is een pré.
 • Je bent analytisch sterk en gaat oplossingsgericht te werk.
 • Je bent accuraat en bent gewend om gedetailleerd te werken.
 • Je bouwt snel een netwerk op en verbind makkelijk met collega's door te luisteren én door kritisch te zijn.
 • Je bent digitaal vaardig, je hebt de nodige ervaring in Excel (en financiële systemen).

Twijfel je of je voldoende aan de eisen voldoet, maar word je wel enthousiast van deze baan? Dan nodigen we je toch uit om te reageren - we kijken graag naar je profiel.

Arbeidsvoorwaarden

Een boeiende positie binnen een internationale en tegelijkertijd persoonlijke universiteit. Je zit midden tussen de studenten, op een groene campus op loopafstand van het centraal station. Daarnaast bieden we jou:
 • Een maandsalaris tot maximaal €5090,- bij een fulltime dienstverband (schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten).
 • Bij de start betreft het een tijdelijk contract voor de periode van één jaar, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd meteen daaropvolgend.  
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 41 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering (13de maand), een ruime werkgeversbijdrage (70%) aan de ABP-pensioenregeling, een keuzemodel arbeidsvoorwaarden en betaald ouderschapsverlof. Zie Arbeidsvoorwaarden TU/e voor meer informatie.
 • De mogelijkheid om hybride, parttime en flexibel te werken. De TU/e biedt een thuiswerkvergoeding van €2,- per thuiswerkdag en een internetvergoeding van €25,- per maand.
 • Een dynamische, stimulerende en uitdagende werkomgeving met doorgroeimogelijkheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je gratis toegang tot trainingsprogramma's en een gunstige regeling voor werk-gerelateerd studeren.  

Hier ontdek je nog meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. Bouw verder aan je carrière bij de TU/e!

Additionele informatie

Over de TU/e

De TU/e is een internationaal vooraanstaande universiteit die ingenieurs van de toekomst opleidt en de grenzen van wetenschap en technologie verlegt voor een betere wereld. Binnen Finance & Control (F&C) dragen we bij aan deze innovatie door te streven naar een hoge kwaliteit van financiële dienstverlening, met een focus op het begrijpen van en een partnership aangaan met de organisatie. Op de levendige en inspirerende campus werkt en studeert een internationale community van bijna 7.000 medewerkers en 13.000 studenten.

Meer informatie

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Marcia van den Berg, Manager Business Control & Reporting, m.m.l.v.d.berg@tue.nl of 040-247 8257.
Informatie over de arbeidsvoorwaarden vind je hier en voor overige vragen kun je contact opnemen met TU/e Recruiter Rob van der via Linden, via r.m.e.v.d.linden@tue.nl of via 06-39582273. Of zie ook www.tue.nl/jobs voor meer informatie over werken op de TU/e! 

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Via de solliciteer-knop ontvangen we graag je CV en brief met motivatie en omschrijving van je kwalificaties.

De screening van kandidaten begint zodra de sollicitaties zijn ontvangen en gaat door totdat de vacature is ingevuld. Indien van toepassing, krijgen interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Specificaties

 • Financiën; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Techniek
 • max. 30.4 uur per week
 • HBO
 • V84.7558

Werkgever

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Rondom 70, 5612 AP, Eindhoven

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 26 jul 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).