Medewerker processen en systemen Finance & Control (0.8 fte)

Medewerker processen en systemen Finance & Control (0.8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
11 jul 21 aug Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 aug 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij geïnspireerd door begrippen als: slagvaardig, efficiënt, professioneel, toekomstbestendig, transparant en flexibel? En zie jij het als een uitdaging om te werken aan het optimaliseren en digitaliseren van onze financieel administratieve processen?

Functieomschrijving

Ben jij geïnspireerd door begrippen als: slagvaardig, efficiënt, professioneel, toekomstbestendig, transparant en flexibel? En zie jij het als een uitdaging om te werken aan het optimaliseren en digitaliseren van onze financieel administratieve processen?

Dan maken wij graag kennis met je voor onze vacature “Medewerker administratieve processen en systemen” (0.8 FTE).

De functie

Je werkt binnen de Staf van de Divisie Finance & Control binnen Tilburg University. Deze divisie is verantwoordelijk voor de financieel-economisch beleidsadvisering, de P&C-cyclus, Treasury, financiële administratie en informatiemanagement.

F&C heeft als opdracht om de bedrijfsprocessen en informatiesystemen ten behoeve van de financiële (project)administratie en de managementinformatie te uniformeren en te harmoniseren, om zo een goede en efficiënte interne beheersing mogelijk te maken.

Samen met de functioneel beheerders van de financiële systemen en de informatiemanager ben je verantwoordelijk voor het optimaal inrichten en functioneren van de administratieve processen en de systemen binnen F&C. Jouw bijdrage bestaat uit het analyseren, ontwerpen, beschrijven, implementeren, testen, uitrollen, evalueren en beheren van deze processen en systemen. Een goede communicatie met de gebruikers van de systemen is daarbij doorslaggevend.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Belangrijkste taken

  • Het (pro-actief) inventariseren, coördineren en bewaken van de informatiebehoeften van de organisatie en het vertalen daarvan in gestructureerde procesverbeteringen en in functionele wijzigingen. Het analyseren en beschrijven van processen, procedures en werkinstructies, het implementeren en het in samenwerking met medewerkers van functioneel beheer opstellen van een functioneel ontwerp.
  • Releasebeheer, waaronder het bepalen van de generieke impact van releases, afstemming met leveranciers over releaseschema’s en afstemming met betrokkenen.
  • Testen van de inrichting, zoals het opstellen en onderhouden van testscripts, uitvoeren en begeleiden van regressie- en gebruikerstesten.
  • Uitrol naar de gebruikersorganisatie, waaronder het opstellen en onderhouden van opleidings- en werkinstructiedocumenten en procedures, het verzorgen van trainingen en het geven van instructies.
  • Deelnemen aan projecten vanuit een inhoudelijke procesrol, gericht op het realiseren van gestructureerde procesverbeteringen passend binnen het IT-landschap, dan wel aansturen en coördineren van kleinschalige projecten.
  • Coördinatie en ondersteuning van Mavim (business process management tool) binnen de divisie F&C.

Profiel

Je hebt een relevante afgeronde studie op minimaal HBO niveau en affiniteit met het financiële domein, zowel qua processen als systemen. Ervaring met informatie-analyse en procesmodelleertechnieken is een pré. Je bent pro-actief en communicatief sterk. Je bent gericht op verbeteringen en weet te overtuigen. Verder ben je analytisch sterk en werk je nauwgezet. Een goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal is essentieel.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: dienstverband voor de duur van 1 jaar met vooruitzicht op een vast dienstverband.

Tilburg University staat bekend als één van de beste non-profit werkgevers in Nederland en kent een prima arbeidsklimaat en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een ruim aantal verlofdagen, een eindejaarsuitkering en een keuzemodel arbeidsvoorwaarden. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een voltijds dienstverband minimaal € 2588,- tot maximaal € 4757,- (salarisschaal 10 – 11 Nederlandse Universiteiten). Bijbehorend UFO-profiel is: “Medewerker administratieve processen en systemen”. Het betreft een dienstverband van 0,8 fte  voor de duur van 1 jaar met vooruitzicht op een vast dienstverband. De CAO Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Afdeling

Divisie Finance & Control

De divisie Finance & Control (F&C) van University Services organiseert op gestructureerde wijze de ondersteuning en de beheersing van de financiële processen binnen Tilburg University. De divisie kent een Staf voor beleid en coördinatie, Support Teams voor faculteiten en divisies en het Finance Service Center. Finance & Control professionals zetten zich op gedreven en betrokken wijze in voor beleidsadviezen, financiële planning & control, projectondersteuning en financieel-administratieve processen.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Beleid- en staf; Financiën
  • Economie
  • max. 32 uur per week
  • €2588—€4757 per maand
  • HBO
  • 10701

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you