Secretaris Medezeggenschap / Secretary Participation (0,5 fte)

Secretaris Medezeggenschap / Secretary Participation (0,5 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
22 aug 30 aug Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 aug 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als Secretaris Medezeggenschap ben je verantwoordelijk voor het optimaal ondersteunen van Faculteitsraad en Opleidingscommissies. Je zorgt dat de leden van de raad en commissies zo goed mogelijk hun werk kunnen doen door hen te voorzien van de juiste informatie. Je organiseert en bereidt de vergaderingen voor, maakt het verslag en zorgt voor de verspreiding. Je treedt op als aanspreekpunt voor iedereen die met de Faculteitsraad of Opleidingscommissie in contact wil komen en verwijst waar nodig door.  

Je onderhoudt namens de raad/commissies de contacten met alle relevante partijen binnen en buiten de faculteit, zoals de decaan en afdelingshoofden, andere raden en commissies binnen de Erasmus Universiteit. Je werkt daarin nauw samen met de voorzitters van faculteitsraad en opleidingscommissies. Ook zorg je voor het updaten van de website.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een collega die beschikt over:

  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding op administratief-juridisch gebied;
  • affiniteit en ervaring met (de ondersteuning van) medezeggenschap;
  • een zelfstandige persoonlijkheid met een goed gevoel voor verhoudingen;
  • accuratesse en organisatietalent;
  • goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands (aantoonbaar C2-niveau conform CEF) als in het Engels (aantoonbaar C1-niveau conform CEF).  

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren en gelijkblijvende organisatie omstandigheden kan het dienstverband worden verlengd. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.465,- bruto per maand tot maximaal € 3.292,- bruto per maand (schaal 8) bij een voltijds dienstverband. De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU), waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en 41 vakantiedagen per jaar bij een volledige werkweek. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek. Zie voor meer informatie: https://www.eur.nl/werkenbij/hr_informatie/.

Werkgever

Een smeltkroes van talent, internationaal georiënteerd en sterk maatschappelijk betrokken. Dat is de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Een universiteit die met 28.000 studenten en circa 2.900 medewerkers wetenschappelijke kennis in Rotterdam ontwikkelt die grenzeloos toepasbaar is. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken bij een ambitieuze universiteit met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Voor meer informatie over de Erasmus Universiteit Rotterdam, zie http://www.eur.nl.

Afdeling

De Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC) verzorgt onderwijs en onderzoek op het terrein van Media en Communicatie, Geschiedenis en Kunst- en Cultuurwetenschappen. De faculteit telt circa 1.500 studenten en ruim 200 medewerkers.

De medezeggenschap binnen de faculteit is georganiseerd in de Faculteitsraad, waarin zowel studenten als medewerk(st)ers vertegenwoordigd zijn. De drie wetenschappelijke afdelingen hebben elk een eigen opleidingscommissie. De taken en bevoegdheden van de opleidingscommissies worden zodanig uitgebreid dat zij ook een belangrijke rol gaan spelen in de medezeggenschap binnen de faculteit.

Om deze organen professioneel te ondersteunen, is ESHCC per direct op zoek naar een Secretaris Medezeggenschap.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 20 uur per week
  • HBO
  • 1708101

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you