Research Support Officer ISR

Research Support Officer ISR

Geplaatst Deadline Locatie
10 aug 9 sep Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 sep 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De research support officer ISR opereert vanuit het onderzoeksbureau als spin in het web tussen het management team van ISR, de afdelingen van FSW en VU centrale diensten (voornamelijk projectcontrol) op het gebied van het beheer en management van extern gefinancierde onderzoeksprojecten. In deze rol vervult de research support officer de volgende taken:

De research support officer ISR:
• ondersteunt het management team ISR bij: 
1. het management van de projectenportefeuille, inclusief de financiën; 
2. de bewaking van de voortgang van de jaarlijkse plannings- en verantwoordingscyclus, o.a. door op te treden als secretaris van de maandelijkse MT vergaderingen; 
3. de verdere profilering en professionalisering van het ISR, o.a. door het (mede) organiseren van interne en externe bijeenkomsten, het verzorgen van de interne en externe communicatie en het aandragen van procesverbeteringen t.a.v. de bedrijfsvoering van projecten;
• begeleidt projectleiders en projectmedewerkers bij praktische zaken in het beheer en management van lopende onderzoeksprojecten;
• draagt bij aan professionalisering van het onderzoeksbureau, o.a. door het aandragen van procesverbeteringen t.a.v. de bedrijfsvoering van de onderzoeksorganisatie.

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

• HBO of academisch opleidingsniveau, een bedrijfseconomische/organisatorische/bestuurlijke specialisatie is een pré.
• Kennis van/ bekendheid met management van onderzoeksprojecten, financieel inzicht en management ondersteuning in een academische setting.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden, een vlotte pen en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Hands on, proactief, resultaatgericht, gestructureerd, nauwkeurig, zorgvuldig en betrokken.
• Een teamspeler met humor en een flexibele instelling.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van een jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

De Vrije Universiteit Amsterdam heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen zoals:
• 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;
• goede pensioenregeling (ABP);
• ruime bijdrage van 65% aan reiskosten OV woon-werkverkeer;
• keuzemodel arbeidsvoorwaarden met diverse uitruilmogelijkheden; 

Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2672,-  en maximaal € 3671,- bruto per maand (salarisschaal 9) bij een voltijds dienstverband.

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

De Vrije Universiteit Amsterdam (VU) is een vooraanstaande, innovatieve en groeiende universiteit die midden in de samenleving staat en actief bijdraagt aan de ontwikkelingen in onderwijs en onderzoek. Onze breed georiënteerde universiteit telt tien faculteiten, verschillende instituten, stichtingen en onderzoekscentra, en ondersteunende diensten. Op de campus aan de snelst groeiende economische regio van Nederland (de Zuidas), werken ruim 4.500 medewerkers en volgen ruim 23.000 studenten wetenschappelijk onderwijs.

Afdeling

‘Begrijp de vragen van vandaag. Draag bij aan de wereld van morgen’. Bij de Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW) houden ruim 2.500 studenten en ruim 250 medewerkers zich vanuit die gedachte bezig met onderwijs en onderzoek naar sociaalwetenschappelijke vraagstukken. Wetenschappers, studenten en bestuursleden van FSW worden ondersteund door het ondersteunend en beheerspersoneel (OBP). Tot het OBP behoren onder andere de medewerkers van het onderwijsbureau, het onderzoeksbureau en de secretaresses. Het OBP laat zich zowel individueel als in teamverband inspireren door de kernwaarden: persoonlijk, open, dienstbaar en verantwoordelijk.

Het onderzoeksbureau FSW (http://www.fsw.vu.nl/nl/over-de-faculteit/facultaire-organisatie-en-bestuur/onderzoek/index.aspx) zoekt versterking voor het team in de persoon van een research support officer die zich nadrukkelijk bezighoudt met de ondersteuning van het management van het facultaire onderzoeksinstituut ISR (zie http://www.fsw.vu.nl/nl/onderzoek/institute-for-societal-resilience).

Het onderzoeksbureau FSW is ‘het loket’ binnen de faculteit waar de wetenschappelijke staf en haar bestuurders met diverse onderzoeksgerelateerde ondersteuningsvragen terecht kunnen. Het bureau draagt daarmee bij aan het creëren toekomstbestendige onderzoeksomgeving waarin kwalitatief hoogwaardig onderzoek floreert en de maatschappelijke impact ervan optimaal kan renderen. Het onderzoeksbureau FSW bestaat uit een vast kernteam bestaande uit een hoofd, een beleidsmedewerker onderzoek en twee research support officers. Dit team werkt nauw samen met diverse VU centrale diensten (Finance & Control, HRM, Marketing & Communicatie, IXA, Subsidiedesk, IT) om de wetenschappelijke staf en haar bestuurders de gewenste professionele onderzoeksondersteuning aan te bieden.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Economie; Gedrag en maatschappij
  • max. 24 uur per week
  • €2672—€3671 per maand
  • HBO
  • 17221

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you