Senior Informatiespecialist

Senior Informatiespecialist

Geplaatst Deadline Locatie
6 nov 20 nov Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 nov 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij de enthousiaste en gedreven Senior Informatiespecialist die serviceverlening hoog in het vaandel heeft staan, veel inhoudelijke kennis heeft en daarnaast ook nog een mensenmens is?

Functieomschrijving

De KB zoekt bij de afdeling Publieksdiensten een Senior Informatiespecialist die het team en de Teamleider Dienstverlening gaat ondersteunen bij de uitvoering van de dagelijkse taken én graag meewerkt aan de verbetering van de dienstverlening. In drie teams wordt samengewerkt aan de continue verbetering en beheer van onze online en onsite diensten en aan het optimaliseren van de dienstverlening aan onze klanten. Als medewerker van de afdeling Publieksdiensten ben je letterlijk en figuurlijk het ‘gezicht van de KB’.

Als Senior Informatiespecialist heb je een centrale rol binnen het team dienstverlening. Je werkt op HBO werk- en denkniveau en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring in het omgaan met klanten en met (bibliotheek)systemen. Vanzelfsprekend heb je ruime kennis en ervaring in het vakgebied. Je beschikt over een groot probleemoplossend vermogen, bent veranderingsgezind en resultaatgericht.

Specificaties

Koninklijke Bibliotheek

Functie-eisen

Wat ga je doen?

Je werkt aan de verschillende informatiebalies mee aan de vraagafhandeling en anticipeert op de klantvraag uit de verschillende doelgroepen. Je draait ook mee in de IBL processen én tegelijkertijd ben je het eerste inhoudelijke aanspreekpunt voor je collega’s van het team. In je rol van Senior Informatiespecialist trek je samen met je teamleider op en ben je, in voorkomende gevallen, de vervanger van de teamleider. Je moet dus goed weten waar je het over hebt en stevig in je schoenen staan. Je wordt uitgedaagd om nieuwe ideeën aan te dragen ter verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening én hebt de ruimte om deze te implementeren.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij je?

Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor 40 uur per week, vooralsnog voor  een periode van één jaar. Je salaris bedraagt tussen € 2.743,00 en € 3.780,00 (schaal 9 bruto per maand bij een volledige werkweek van 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Je dagelijkse reiskosten worden volledig vergoed en in december ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.

We bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket dat je deels zelf kunt samenstellen. Je hebt recht op 42 vakantiedagen per jaar (bij een volledige baan); een (nog) groter aantal vakantie-uren of een ‘fiets-privé’ behoren tot de keuzemogelijkheden. Werktijd kan flexibel worden ingevuld.

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling en scholing erg belangrijk, je krijgt alle ruimte om te leren en je verder te ontwikkelen.

Werkgever

Over ons

De KB, nationale bibliotheek, draagt vanuit de kracht van het geschreven woord bij aan een slimmer, vaardiger en creatiever Nederland. Dat betekent dat je bij ons op veel verschillende terreinen je talenten kunt inzetten: van onderzoek in digital humanities tot marketingcampagnes voor de ‘vakantiebieb’. We werken voor wetenschap, erfgoed en openbare bibliotheken en kunnen altijd weer frisse ideeën gebruiken van mensen die hun schouders onder onze maatschappelijke taak willen zetten.

Een baan bij de KB is kiezen voor een aantrekkelijke combinatie van veelzijdigheid en deskundigheid, traditie en pionierschap, zelfstandigheid en werken in teamverband en zeer goede arbeidsvoorwaarden, conform de CAO-onderzoekinstellingen (CAO-OI).

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Taal en cultuur
  • max. 1 uur per week
  • €2743—€3780 per maand
  • HBO+

Werkgever

Koninklijke Bibliotheek

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Prins Willem-Alexanderhof 5, 2595 BE, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you