Technisch Onderzoeker Post Harvest Technology

Technisch Onderzoeker Post Harvest Technology

Geplaatst Deadline Locatie
5 apr 30 apr Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 apr 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb jij interesse in innovatie en praktische oplossingen voor versketens? In het terugdringen van voedsel-verspilling in de keten? In het verhogen van productkwaliteit voor de eindconsument? Werk jij graag in een organisatie waar je ruimte en kansen krijgt om te leren en te ontwikkelen en samen van uitdagingen successen te maken? Reageer dan snel dat je ons groeiende team wilt komen versterken!

Wij zoeken
Als post harvest technology groep maken we optimale klimaten rondom verse producten om de kwaliteit van die producten zolang mogelijk te behouden. Hiervoor zetten we allerlei soorten technologie in: koudetechnologie, verpakkingstechnologie, klimaatbeheersing, etc. We voeren ATP-keuringen uit voor internationale transporteurs van verse producten, en onderzoeken aan welke technische specificaties containers moeten voldoen om kwaliteitsbehoud tijdens transport veilig te stellen.

Als technisch onderzoeker post harvest technology ben je verantwoordelijk voor het, volgens protocol, uitvoeren van de ATP-toetsen in ons ISO-gecertificeerde lab. Je bent een teamspeler die samen met je collega's innovatief en multidisciplinair onderzoek doet om de vraagstukken die bij onze nationale en internationale klanten leven op het gebied van na-oogst kwaliteit van verse producten op te lossen met behulp van technologische oplossingen. Vaak is het hiervoor nodig om op (internationale) locatie te zijn om een project in goede banen te leiden en hands-on de problematiek te ervaren.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • Een communicatief sterke en praktisch ingestelde academicus (met afgeronde relevante opleiding, bijv. landbouwtechniek, tuinbouw of gelijkwaardig).
  • Je hebt kennis van en aantoonbare ervaring met werken in een ISO-gecertificeerde omgeving
  • Je hebt kennis van na-oogst technologie, koeltechniek, CA-bewaring en verse producten zoals fruit, groente, bloemen en planten en je wilt je hierin verder blijven ontwikkelen.
  • Je hebt ervaring of sterke affiniteit met onderzoek.
  • Je bent ondernemend en hebt een initiatiefrijke en resultaatgerichte houding.
  • Je bent geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap en weet dat te vertalen naar praktische toepassingen.
  • Je bent in staat om een netwerk en een klantenkring op te bouwen en onderhouden.
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van de Franse taal is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende baan bij een commerciële organisatie, die je dagelijks uitdaagt om onze klanten de best mogelijke oplossing te bieden. Als Technisch Onderzoeker Post Harvest Technologie ben je onderdeel van een ambitieus team en werk je gezamenlijk aan diverse vraagstukken. Binnen het team is er volop ruimte voor eigen initiatief. Eigen inbreng en verantwoordelijkheid kenmerken onze organisatiecultuur.

Wij bieden een tijdelijk dienstverband met een gemiddelde werkweek van 36 uur, salaris tot maximaal
€ 4253,-. bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 10). De duur van het dienstverband is in eerste instantie voor de periode van een jaar, met uitzicht op een vast contract.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen Food & Biobased Research ontwikkelt kennis en technologieën die bedrijven, overheden en andere onderzoeksorganisaties helpen bij het vinden van innovatieve oplossingen voor een gezondere, duurzame en welvarende wereld. Samen met onze klanten ontwikkelen we gezond en smakelijk voedsel, duurzame voedselketens, en 'groene' alternatieven voor producten die nu uit schaarse fossiele brandstoffen worden geproduceerd. Dit doen we vanuit onze kennis over de gehele keten, van grondstof tot verwerking en eindproduct.

We leggen slimme verbindingen tussen diverse vakgebieden, zodat complexe vraagstukken vanuit verschillende perspectieven worden bekeken. Met intelligente analyses en nuchtere inventiviteit vinden wij oplossingen voor deze vraagstukken. No-nonsense, vol energie en met een nieuwsgierige blik. We onderzoeken en ontwikkelen in alle stadia: van lab- tot pilot-schaal, van eerste idee tot productieproces en daadwerkelijke producten van onze klanten. We hebben direct toegang tot de laatste wetenschappelijke inzichten en weten wat er technologisch allemaal kan. Iedere dag weer spannen we ons in om samen met nationale en internationale bedrijven, overheden en andere kennisinstituten te komen tot innovatieve oplossingen; voor nu en in de toekomst.

Wageningen Food & Biobased Research is één van de Contract Research Organisaties van Wageningen University & Research met de missie 'to explore the potential of nature to improve the quality of life'. Met ongeveer 30 vestigingen, 5.000 medewerkers en 10.000 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Wil je hier ook je dagelijks werk van maken? Bij ons krijg je daar de ruimte voor.

Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research op www.wageningenur.nl/nl/Werken-bij.htm.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Voeding
  • max. 36 uur per week
  • Universitair
  • 370828

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you