Marketingcommunicatie Adviseur

Marketingcommunicatie Adviseur

Geplaatst Deadline Locatie
10 apr 22 apr Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 apr 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Hogeschool Leiden zoekt een Marketingcommunicatie Adviseur (0,8-1,0 fte)

Functieomschrijving

De Marketingcommunicatie Adviseur geeft gevraagd en ongevraagd advies met betrekking tot communicatievraagstukken richting verschillende in- en externe doelgroepen. De Marketing Communicatie Adviseur is het visitekaartje van de afdeling en gesprekspartner van faculteitsdirecteur, opleidingsmanagers, lectoren en gerelateerd werkveld inzake strategische en/of marketing communicatievraagstukken.

De belangrijkste taken zijn:

  • Adviseren over marketingcommunicatievraagstukken, ondersteunen bij content en begeleiden van de opleidingen en/of lectoraten bij de informatieverstrekking aan diverse doelgroepen;
  • Adviseren over marketingcommunicatievraagstukken in de verbinding met regio- en/of werkveld;
  • Ontwikkelen en uitvoeren van hieruit voortvloeiende communicatieplannen, o.a. vertaald naar campagnestrategie;
  • Adviseren welke (sociale) media en middelen ingezet kunnen worden;
  • Proactief signaleren van communicatieve kansen en bedreigingen;
  • Signaleren van knelpunten bij informatievoorziening (content) en voorstellen tot verbetering formuleren;
  • Afstemmen van de opzet, aanpak en planning van uit te voeren werkzaamheden rondom nieuwe channels en/of evenementen.

Specificaties

Hogeschool Leiden

Functie-eisen

De kandidaat is een ervaren en communicatief sterke communicatieadviseur (2 - 5 jaar ervaring) met een relevante opleiding op HBO/WO-niveau. En beschikt over een sterk taalkundig gevoel en een goede schrijfvaardigheid. De kandidaat heeft ervaring opgedaan in complexe organisaties en weet de weg te vinden binnen een politiekbestuurlijke setting. De kandidaat kan uitstekend zelfstandig communicatie-plannen en trajecten ontwikkelen, verdedigen, ombouwen en implementeren. Is in staat om hiertoe intern de benodigde investering te verwerven (overtuigingskracht & accountability). Kan goed omgaan met planningsdruk (efficiënt managen van bedrijfsprocessen). En is initiatiefrijk, creatief en vernieuwend. De kandidaat heeft een stevige, enthousiaste, aimabele en inspirerende persoonlijkheid met kennis van (sociale) media, emailmarketing, public relations en community management.

Profiel van onze ideale kandidaat

De kandidaat heeft een ‘senior’ communicatieniveau. Ervaring en/of affiniteit met het hoger onderwijs is een pre. De kandidaat is analytisch, is een communicatie ‘beest’, heeft strategisch inzicht en een goede politieke antenne/ de nodige omgevingssensitiviteit. Wij zoeken een krachtige HRM vacature 34/2018/M&C Interne en externe werving d.d. 9 april 2018 persoonlijkheid: zelfstandig, een multi-tasker, maar ook verbindend en teamplayer. CanDo mentaliteit verpakt in een natuurlijk enthousiasmerend adviseurschap.

Arbeidsvoorwaarden

De cao-hbo is van toepassing. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar. Functie (Beleids) adviseur B/C. Het salaris is minimaal € 2.638,45 en maximaal € 4.661,12 (schaal 10/11) bruto per maand op basis van een volledig dienstverband (36 uur).

Werkgever

Hogeschool Leiden

Wij zijn een hogeschool en met ons hoger beroepsonderwijs dagen wij onze studenten uit het beste uit zichzelf te halen en zich maximaal te ontplooien. Studenten komen om van en met ons, en van en met elkaar te leren. Onze opdracht is en blijft het opleiden van professionals voor de toekomst, die beschikken over lerend, ondernemend en innovatief vermogen. Dat doen we in samenwerking en verbonden met de beroepspraktijk. Naast kwalificatie zijn persoonsvorming en socialisatie essentiële elementen van de opleiding van deze professionals. Als hogeschool vervullen we een voorbeeldrol richting onze studenten en richting de samenleving. Hogeschool Leiden hecht belang aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en neemt concrete initiatieven om dit in te vullen. De hogeschool heeft ongeveer 11.000 studenten en 1.000 medewerkers. De opleidingen zijn ondergebracht in vijf faculteiten.

Afdeling

Dienst Marketing & Communicatie

De dienst Marketing & Communicatie verzorgt op strategisch, tactisch en operationeel niveau de interne- en externe communicatie van alle opleidingen, cursussen, lectoraten en projecten binnen Hogeschool Leiden. Binnen Marketing & Communicatie opereren allround adviseurs en medewerkers op het gebied van pers- & public relations, communicatie, traffic van print & evenementen, online, CRM en marketing.

Specificaties

  • Marketing en communicatie; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Economie; Taal en cultuur
  • 28.8—36 uur per week
  • €2638—€4661 per maand
  • Universitair
  • AT 34/2018/M&C

Werkgever

Locatie

Dellaertweg 7g, 2316 WZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you