HR adviseur 20 uur per week

HR adviseur 20 uur per week

Geplaatst Deadline Locatie
19 apr 20 mei Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De uitdaging

Je gaat werken binnen de faculteit Elektrotechniek Wiskunde en Informatica (EWI), in een team met vier andere HR collega’s. Jouw taken zijn: 

  • Ondersteuning, begeleiden en adviseren van leidinggevenden en medewerkers bij HR vraagstukken;
  • Organiseren van instroom, doorstroom en uitstroomproces van aan jou toegewezen afdelingen;
  • Initiatieven nemen voor het continu verbeteren van HR processen en instrumenten;
  • Bijdragen aan het realiseren van het facultaire én universitaire HR-beleid, op basis van ideeën en voorstellen alsmede via participatie in werk- en projectgroepen.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

We zoeken een nieuwe collega met het volgende profiel: 

  • Je hebt een WO werk- en denkniveau en een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in de richting HRM, bedrijfskunde of organisatiepsychologie;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, waarbij ruime ervaring op recruitment een pré is;
  • Je werkt graag samen met anderen en bent in staat verbindend te zijn;
  • Je bent pragmatisch ingesteld, creatief en flexibel en gewend om initiatieven te nemen;
  • Je communiceert sterk en gemakkelijk op verschillende niveaus en beheerst de Engelse taal goed.  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anja Smit, HR manager van de faculteit EWI, 053-4892235. Sluitingsdatum voor deze vacature is 20-5-2018.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 22.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een dynamische functie binnen de universiteit. Je krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen tot een brede HR professional.

In eerste instantie krijg je een tijdelijke aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris zal minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.084,- bruto per maand zijn, bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van ervaring en achtergrond. Verder biedt de UT prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Universiteit Twente: Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

De faculteit Electrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) bestaat uit 3 disciplines die vorm geven aan de Informatie- en Communicatie Technologie. ICT is meer dan communicatie. In bijna elk product wordt gebruik gemaakt van wiskunde, elektrotechniek en informatica. ICT draagt bij aan vele activiteiten in de samenleving. De faculteit werkt intensief samen met industriële partners en onderzoekers in Nederland en daarbuiten en voert uitgebreid onderzoek uit voor externe opdrachtgevers en financiers. Het onderzoek, dat hoog aanzien geniet in zowel binnen- als buitenland, is ondergebracht in de multidisciplinaire onderzoeksinstituten MESA+, CTIT en MIRA.

Specificaties

  • HRM
  • max. 20 uur per week
  • €2709—€4084 per maand
  • HBO
  • 971092

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you