HR adviseur (0,8 fte)

HR adviseur (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
23 apr 1 mei Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als HR adviseur,voor het team HR Advice, heb je een belangrijke rol in de dienstverlening naar medewerkers en leidinggevenden en ondersteun je de HR business partner bij de dagelijkse werkzaamheden.

De werkzaamheden liggen voornamelijk op tactisch en operationeel gebied en betreffen de volle breedte van HR werkzaamheden. Je vormt een belangrijke schakel tussen de HR business partner en de afdeling HR Support, waar de personeelsadministratie plaatsvindt.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

• een universitaire opleiding bij voorkeur in de richting van bedrijfsvoering en/of organisatie psychologie/sociologie;
• minimaal 2 jaar werkervaring als HR adviseur;
• bij voorkeur ervaring met het werken in een omvangrijke organisatie met een internationaal medewerkersbestand.

Als HR adviseur kan je je uitstekend verplaatsen in de positie van je klant en kan je overtuigend adviseren. Je bent in staat zowel zelfstandig te werken als met HR-collega’s aan gezamenlijke HR thema’s. Communicatief ben je vaardig in woord en geschrift in zowel de Nederlandse als de Engelse taal (B-2 niveau).

Arbeidsvoorwaarden

  • Een afwisselende HR functie in een kennisintensieve- en maatschappelijk bewogen en bevlogen organisatie;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.
  • De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een carrière budget, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (41 dagen per jaar bij een 40-urige werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Een goede pensioenvoorziening, uitstekende collectieve verzekeringsmogelijkheden en de mogelijkheid tot flexibele inzet van arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Een smeltkroes van talent, internationaal georiënteerd en sterk maatschappelijk betrokken. Dat is de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Een universiteit die met circa 26.000 studenten en 2700 medewerkers wetenschappelijke kennis in Rotterdam ontwikkelt die grenzeloos toepasbaar is. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken bij een ambitieuze universiteit met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.

Voor meer informatie over de Erasmus Universiteit Rotterdam, zie http://www.eur.nl

 

Afdeling

HR is onderdeel van het University Support Centre (USC). Hierin zijn de generieke ondersteunende functies, waaronder HR, binnen de universiteit gebundeld.
Vanuit het USC wordt steeds meer proces- en ketengericht gewerkt, specifiek gericht op diverse klantgroepen, zoals studenten, onderzoekers, docenten, medewerkers en management. De Unit HR heeft daarnaast een functionele lijn naar het College van Bestuur, dat inhoudelijk op de HR beleidsagenda stuurt.

De Unit HR bestaat uit de teams: Advice, Policy, Support en een kleinere directiestaf met specialistische functies.

Belangrijke centrale thema's in de komende periode zijn duurzame inzetbaarheid van medewerkers, loopbaan en mobiliteit, talent management en strategische personeelsplanning.

Specificaties

  • HRM
  • max. 32 uur per week
  • Universitair
  • 1804232

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you