Researchanalist Klinische Farmacie en Toxicologie m/v

Researchanalist Klinische Farmacie en Toxicologie m/v

Geplaatst Deadline Locatie
16 mei 4 jun Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als researchanalist ga je nieuwe analysemethodes opzetten en valideren. Deze worden gebruikt voor de kwaliteitscontrole van geneesmiddelen voor onderzoek (trials). Samen met de laboratoriumapotheker stel je validatierapporten op van de nieuw ontwikkelde methodes. Daarnaast ga je bestaande (veelal chromatografische) analyses valideren voor de keuring van voorraadproducten. De geneesmiddelen worden door ons bereid en gecontroleerd, voordat ze aan proefpersonen of patiënten worden toegediend. Alle analyses en validaties vinden plaats binnen onze GMP-fabrikantenvergunning.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een analist met een HLO-diploma (richting: analytische chemie) en relevante werkervaring. Je hebt kennis van chromatografische technieken zoals HPLC, DLC, GC en van fysisch-chemische testen zoals dichtheid en brekingsindex. Bij voorkeur heb je ook ervaring met het werken binnen een GMP of ISO15189 omgeving of ben je bereid dit eigen te maken. Verder is het belangrijk dat je zelfstandig en nauwkeurig werkt en een brede analytische interesse hebt.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. Je krijgt een aanstelling voor  één jaar, met uitzicht op een verlenging. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.391,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 8,CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. 

Werkgever

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.

 

Afdeling

Als researchanalist kom je te werken op de Klinische Farmacie en Toxicologie (KFT). De KFT is een ambitieuze academische ziekenhuisapotheek en is verdeeld in vier secties: Farmaceutische Patiëntenzorg, Bereidingen, Laboratorium en de Poliklinische Apotheek. De sectie Laboratorium beschikt over een zeer modern en goed uitgerust laboratorium waarin alle facetten van geneesmiddel-gerelateerd laboratoriumonderzoek bedreven worden. Het laboratorium onderscheidt zich door het doen van farmacogenetische analyses, de kwaliteitscontrole van innovatieve geneesmiddelen (peptiden, celtherapieproducten), en intensieve betrokkenheid bij ‘therapeutic drug monitoring’. Op het laboratorium werk je in een team van twintig analisten.

Specificaties

  • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week, tijdelijk
  • max. €3391 per maand
  • Universitair
  • D.18.NR.RD.24

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps