Junior Onderzoeker Orthopedagogiek (0,8 fte)

Junior Onderzoeker Orthopedagogiek (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
18 jun 1 jul Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jul 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De onderzoeker wordt aangesteld op het kortlopende project ‘Het welbevinden en de leefomgeving van kinderen die opgroeien in het Gronings gaswinningsgebied’. Kinderen die opgroeien in het Gronings gaswinningsgebied staan bloot aan de grondbewegingen en onduidelijk is welke gevolg

Functieomschrijving

De onderzoeker wordt aangesteld op het kortlopende project ‘Het welbevinden en de leefomgeving van kinderen die opgroeien in het Gronings gaswinningsgebied’. Kinderen die opgroeien in het Gronings gaswinningsgebied staan bloot aan de grondbewegingen en onduidelijk is welke gevolgen dit heeft voor de (veiligheids)beleving van kinderen. Kinderen kunnen wonen in een huis met schade, ze hebben mogelijk moeten verhuizen als gevolg van het herstel van hun huis maar ook scholen hebben schade. Deze studie heeft tot doel om inzicht te krijgen in het welbevinden van kinderen, hun behoeften en hoe zij hun leefomgeving ervaren. Het betreft een kwalitatieve studie waarin narratieve interviews bij kinderen van 6-12 jaar worden afgenomen en focusgroepen bij kinderen van 12 jaar en ouder.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

• afgeronde master in gedrags- en maatschappijwetenschappen afstudeerrichting orthopedagogiek, of andere aanverwante master
• ervaring met kwalitatief onderzoek
• uitstekende interviewvaardigheden en ervaring met het interviewen van kinderen
• affiniteit met de aardbevingsproblematiek in Groningen
• goede onderzoeksvaardigheden
• goede samenwerkingsvaardigheden en sterk doelgericht
• goede (academische) schriftelijke en mondelinge vaardigheden
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 06 maanden.

De Rijksuniversiteit Groningen biedt een salaris van minimaal € 2588,- en maximaal € 3111,- (schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten) bij volledige werktijd op basis van opleiding en ervaring. De Rijksuniversiteit Groningen biedt 8% vakantietoelage en 8,3% eindejaarsuitkering en flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling gedurende de looptijd van het project (6 maanden) voor 32 uur per week (0,8 fte).

Datum van indiensttreding: 1 september 2018

Solliciteren
U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 02.07.2018 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Afdeling

Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

De Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen van de RUG is sterk in onderzoek en onderwijs op het gebied van gedrag, denken, leren en samenleven van mensen. Onze theoretisch en methodologisch stevig gefundeerde kennisdomeinen - psychologie, sociologie, pedagogiek, onderwijskunde en vakdidactiek – willen we blijven ontwikkelen.

De faculteit streeft naar een toonaangevende positie in het onderzoeken, en oplossen van maatschappelijke vraagstukken en problemen die mensen in hun dagelijkse leven ervaren. Onze ambitie is om wetenschappelijk onderbouwde interventies te ontwikkelen en te evalueren, in samenspraak met maatschappelijke partijen. De facultaire infrastructuur voor empirisch-wetenschappelijk onderzoek willen we uitbouwen tot internationaal topniveau. De vacature is bij de afdeling Orthopedagogiek.

Specificaties

  • PhD
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 30 uur per week
  • max. €3111 per maand
  • Universitair
  • 218314

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you