Beleidsmedewerker / Projectleider internationale accreditaties

Beleidsmedewerker / Projectleider internationale accreditaties

Geplaatst Deadline Locatie
12 jul 2 aug Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 aug 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

SBE zoekt een sterke persoonlijkheid die in eerste instantie als projectleider de aanvraag voor de AACSB accreditatie - een Amerikaanse accreditatie voor Business Schools - gaat afronden. De Projectleider heeft hierin een inhoudelijk en organisatorisch coördinerende rol, en fungeert daarnaast als onderwijskundige in de kwaliteitszorgcyclus rondom de accreditatie. In de nabije toekomst zal ook de inhoudelijke en organisatorische coördinatie van andere internationale accreditaties tot de taken behoren.
Kerntaken:
• de inhoudelijke en organisatorische coördinatie van internationale accreditatietrajecten;
• informatievergaring, schrijven en redigeren van accreditatiedossiers en aanverwante documenten;
• zorgen voor bekendheid en betrokkenheid bij het project in alle geledingen van de faculteit;
• fungeren als aanspreekpunt voor alle betrokken in het accreditatieproces, zowel intern als extern
• gevraagd en ongevraagd beleidsinformatie en -advies geven naar aanleiding van de accreditatiestandaarden;
• onderwijskundige coördinatie van het kwaliteitszorgsysteem rondom de accreditaties: in nauwe samenwerking met opleidingsdirecteuren en docenten het verzamelen en analyseren van toetsgegevens,  beoordelen van toetsplannen en toetsmatrijzen van de opleidingen en het opstellen van verbeterplannen.

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een academische opleiding, bij voorkeur onderwijskunde of jaren ervaring met kwaliteitszorg. Affiniteit met economische of bedrijfskundige opleidingen is een pré. U heeft ervaring met of kennis van (internationale) accreditatietrajecten en gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. U heeft ervaring in coördinerende functies in een complexe organisatie en heeft een hands on mentaliteit. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. U heeft ruime ervaring met het schrijven van beleidsnotities. U kunt onder druk werken en daarbij de juiste prioriteiten stellen. U beheerst het Engels uitstekend in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van een jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst en doorgroeien in de functie behoort tot de mogelijkheden.

De Vrije Universiteit heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen zoals:
• 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;
• minimaal 29 vakantiedagen bij volledige arbeidsduur. 

Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal min. € 3.545,- tot max. € 5.513,- bruto per maand (salarisschaal 11 of 12) bij volledige werktijd.

Werkgever

http://www.vu.nl/index.aspx

Bijdragen aan een betere wereld, door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek. Dat is de ambitie van de Vrije Universiteit Amsterdam. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele wetenschappelijke spectrum van alfa, gamma en bèta tot leven en medisch.
De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek. Aan de VU werken ruim 4.500 medewerkers en volgen ruim 23.000 studenten wetenschappelijk onderwijs.

Afdeling

De School of Business and Economics biedt een stimulerende en inclusieve academische omgeving voor ambitieuze mensen die een positieve bijdrage willen leveren aan de wereld en aan het leven van anderen. Wij geloven in doel gedreven wetenschap en begrijpen dat vooruitgang in wetenschap, bedrijfsleven en samenleving wordt gedreven door samenwerking, openheid en sociale verantwoordelijkheid.

De School biedt plaats aan 4.800 studenten en 1.700 postgraduate studenten. Er zijn ongeveer 460 medewerkers werkzaam aan de School. De projectleider AACSB maakt deel uit van het Onderwijsbureau van School of Business and Economics (SBE).

Specificaties

  • Beleid- en staf; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • 32—40 uur per week
  • Universitair
  • 18264

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you