Business Controller

Business Controller

Geplaatst Deadline Locatie
17 aug 17 aug Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Autonoom rijdende auto’s. Het toepassen van quantumverstrengeling. Of een simulatiemodel voor het optimale wisselschema voor wielrenners in een ploegentijdrit. Bij de TU Delft ben je als businesscontroller nauw betrokken bij baanbrekende onderzoeksprojecten. Jij bent er voor de financiën. Je ondersteunt en adviseert de projectleiders op financieel gebied en ondersteunt de planning-en-control-cyclus van de faculteit.

Dit ga je doen

Hoe kunnen we de universiteit nog beter adviseren op financieel gebied? En waar liggen kansen om de managementinformatie verder te optimaliseren? Met deze vragen werkt de directie Finance aan, zoals we dat noemen, de next step in de advisering aan de wetenschap. Jij werkt proactief mee aan deze verdere professionalisering van je afdeling.

Als businesscontroller ben je medeverantwoordelijk voor de financiële strategie- en beleidsontwikkeling van de afdeling. Wat jouw werk onderscheidt van dat van businesscontrollers bij veel andere organisaties, is dat je hier schakelt met wetenschappers. Zij gaan vól voor hun projecten waar soms tientallen miljoenen euro’s mee zijn gemoeid en zijn dan ook nauw bij de geldstromen betrokken. Gelukkig gaat het je goed af om de afdelingsvoorzitters of projectleiders in heldere taal uit te leggen hoe de projecten er financieel voor staan en wat de impact is op de financiën van de afdeling. 

Gedurende de looptijd van de onderzoeksprojecten blijf je in nauw contact met de projectleiders. Je ondersteunt ze bij de opzet van de programma’s, stelt forecasts op, licht periodiek projectoverzichten toe en blijft de financiële voortgang bewaken. Zie je mogelijkheden om de projecten vanuit financiële invalshoek te optimaliseren? Bijvoorbeeld kansen op het gebied van personeelsmutatie of de bestedingsruimte? Dan adviseer je hierover.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Dit ben jij

 • In het bezit van een hbo-diploma in de richting van bedrijfseconomie of bedrijfskunde.
 • Communicatief sterk en in staat om financiële gegevens eenvoudig uit te leggen.
 • Sterk in analyseren.
 • Een proactieve en ondernemende teamplayer die zich thuis voelt in een grote en complexe organisatie als de TU Delft.
 • Constructief kritisch en oplossingsgericht.
 • Je wilt je de komende jaren verder ontwikkelen op het gebied van (beleids)advisering.

Arbeidsvoorwaarden

Dit bieden wij

 • Een salaris van minimum € 2.640,- en een maximum van  € 4.166,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling.
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • De mogelijkheid om voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • De ruimte om op flexibele tijden en/of thuis te werken.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Deelname aan het Health Coach Program van de TU Delft.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Finance

Hier ga je werken

Wist je dat de TU Delft heel hoog scoort als het gaat om medewerkerstevredenheid? Er hangt bij ons dan ook een positieve en toekomstgerichte vibe. Jij werkt binnen het team Business Control van de afdeling Finance. Hier ligt voor jou een mooie kans om bij te dragen aan de professionaliseringsslag waar we middenin zitten. Mede dankzij jou kunnen we de wetenschappers in de toekomst nog beter adviseren over de financiële resultaten van hun projectenportefeuille.

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/bestuur-en-organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (Secretarieel, Administratief, Facilitair); Financiën
 • max. 38 uur per week, tijdelijk
 • €2640—€4166 per maand
 • HBO
 • AT/UD/F&C/2018-13 (copy)

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps