Marketeer faculteit Engineering & Technology (fulltime)

Marketeer faculteit Engineering & Technology (fulltime)

Geplaatst Deadline Locatie
6 aug 26 aug Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 aug 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Samen met andere M&C-collega’s vorm je het M&C- team van de faculteit Engineering Technology (ET) en vanuit een gezamenlijk facultair marketingcommunicatieplan werk je aan de versterking van de profilering van het onderwijs en onderzoek van de faculteit. Als marketeer ben je breed inzetbaar voor marketingcommunicatieprojecten. Zo help je bij de introductie van de UT-dependance i.s.m. de VU in Amsterdam en ondersteun je het 4TU Resilience Engineering Centre.

 Kerntaken

  • Samen met de opleidingen, collega’s en studenten zelfstandig opzetten van nieuwe/aanvullende, data-driven marketingcommunicatietrajecten en zorgen voor de organisatie, ontwikkeling en uitvoering van activiteiten daarbinnen.
  • Je zorgt voor de ontwikkeling van multimediale wervingsmiddelen en creëert allerlei vormen van content voor print- social en online media.
  • Je bent een daadkrachtig gesprekspartner voor (opleidings)directeuren, wetenschappers, M&C-collega’s en studenten. Je zorgt voor een goede verbinding tussen faculteit en M&C en UT- versus ET-profilering.
  • Ontwikkelen en bijhouden van bestaande en/of nieuwe middelen t.b.v. opleidingsspecifieke werving en opvolging.
  • Je bent een aanspreekpunt voor studentvoorlichters van de opleidingen.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

  • Wij zoeken een proactieve, slimme doener met een internationale en data-driven mindset.
  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding op het gebied van marketingcommunicatie en minimaal 3 jaar werkervaring. Een combinatie van een bèta en gamma-achtergrond is een grote pré.
  • Je weet opdrachten concreet te maken en haalt energie uit het realiseren hiervan.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met projectmatig en resultaatgericht werken en het ontwikkelen en realiseren van originele en aansprekende marketingcommunicatiemiddelen en –activiteiten.
  • Je denkt mee in het belang van de organisatie en legt de juiste verbanden. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en hebt een goed gevoel voor (bestuurlijke) verhoudingen. Je kunt collega’s en interne opdrachtgevers enthousiasmeren en vanuit zowel inhoudelijke expertise als relationeel inlevingsvermogen meekrijgen in nieuwe ideeën.
  • Als spin in het web kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt oog voor kwaliteit, bent goed in planning, overzicht en het bewaken van de voortgang van projecten.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Informatie en sollicitatie

Voor informatie over deze vacature kun je per mail contact opnemen met drs. Mariska Giesen, hoofd Marketing, m.t.m.giesen@utwente.nl of per telefoon met het secretariaat van marketing en Communicatie, tel 053-4892212.

Je sollicitatie, voorzien van een actueel CV, kun je tot uiterlijk 26 augustus 2018 sturen via onderstaande link.
Voor een eventueel sollicitatiegesprek kan ter voorbereiding een case toegestuurd worden.

Ter versterking van de professionaliteit van en teamvorming binnen M&C wordt actief gekeken naar competenties en breinvoorkeuren. Een NBI-vragenlijst en een referentiecheck zijn daarom vaste onderdelen van de procedure als vervolg op een eventueel sollicitatiegesprek. 

Zie voor meer informatie over de opleidingen en de faculteit ET:

www.utwente.nl/bachelor, www.utwente.nl/master, www.utwente.nl/et

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving voor de periode van twee jaar.
Je bruto salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.358,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (conform schaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten).

Werkgever

Universiteit Twente: Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.


De dienst Marketing & Communicatie (M&C) is één van de acht diensten binnen de Universiteit Twente. De dienst heeft een spilfunctie tussen het College van Bestuur, andere diensten, faculteiten, instituten en de wereld buiten de Universiteit Twente. M&C helpt het strategisch instellingsplan te realiseren door vanuit een integrale aanpak te werken aan de versterking van de reputatie, het creëren van ambassadeurs en effectieve werving met gericht op de versterking van de instroom. M&C bestaat uit een dienstdirecteur, secretariaat en drie afdelingen Marketing, Communicatie en Medialab.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • max. 38 uur per week
  • €2514—€3358 per maand
  • Universitair
  • 997775

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you