Coördinator bedrijfsvoering

Coördinator bedrijfsvoering

Geplaatst Deadline Locatie
13 aug 2 sep Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 sep 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb je altijd al willen werken in een wetenschappelijke omgeving en een bijdrage willen leveren aan de wetenschap? De grootschalige internationale onderzoeksfaciliteiten High Field Magnet Laboratory (HFML) en het Free Electron Lasers for Infrared eXperiments Laboratory (FELIX) zijn op zoek naar een versterking van het administratieve team en directe ondersteuning van de managing director. Heb je een sterk organisatorisch vermogen en analytisch inzicht? Dan is deze functie bij het HFML & FELIX iets voor jou!

Als coördinator bedrijfvoering ondersteun je de directeuren en de managing director van HFML & FELIX. Het administratieve team voert actief het beleid uit en is het aanspreekpunt voor de organisatie voor administratieve processen en vraagstukken. Je bent betrokken bij de externe (internationale) projecten en onderhoud goede contacten binnen de afdeling van FNWI (financiën, P&O, etc.) en extern met de institutenorganisatie van NWO. Verder heb je een goed overzicht van de administratieve processen, projectbeheer en -rapportages en lever je de benodigde managementinformatie aan. Daarnaast zal je door de centrale rol binnen de organisatie veel contact hebben met alle medewerkers en betrokken zijn bij de nationale en internationale samenwerkingsverbanden van HFML & FELIX.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • je hebt een afgeronde hbo of academische opleiding die aansluit bij de functie-inhoud;
  • je hebt affiniteit met wetenschap en techniek;
  • je bent proactief, enthousiast en resultaatgericht;
  • je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken;
  • ervaring met bedrijfsvoering en -administratie in een wetenschappelijke organisatie is een pre;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

  • aanstelling: 0,8 - 1,0 fte
  • maximum salaris per maand € 4.166,- bruto op basis van een 38 urige werkweek (salarisschaal 10)
  • het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • contractduur: 2 jaar met uitzicht op verlenging
  • UFO-functieprofiel: Coördinator Bedrijfsvoering, niveau 3

Benieuwd naar onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Werkgever

De Radboud Universiteit is een internationaal opererende, studentgerichte onderzoeksuniversiteit met zeven faculteiten. We leiden studenten op tot academici die over de grenzen van hun vak heen kijken. Onze wetenschappers leveren excellent onderzoek en maken hierbij gebruik van state of the art onderzoeksfaciliteiten.

Afdeling

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica
HFML & FELIX zijn internationale onderzoeksinstellingen van wereldklasse waar hoge magneetvelden en vrije electronenlasers worden ontwikkeld en gebruikt voor onderzoek van topniveau. Het HFML& FELIX wordt bestuurd door de Radboud Universiteit en de Institutenorganisatie van NWO. HFML & FELIX zijn onderdeel van de Faculteit der Wiskunde, Natuurwetenschappen en informatica (FNWI) van de Radboud Universiteit. Er werken op dit moment ongeveer 80 wetenschappelijke en ondersteunende personeelsleden. De missie van het HFML en FELIX is om hoge magneetvelden en intense infrarood en THz straling te ontwikkelen, te gebruiken en beschikbaar te stellen voor grensverleggend onderzoek door interne en externe onderzoekers en hiermee samen met het opleiden van de volgende generatie onderzoekers en ingenieurs bij te dragen aan de verbetering van de samenleving. De laboratoria hebben de ambitie om hun positie als internationaal leidend instituut op het gebied van onderzoek materialen en moleculen verder te verstevigen.
 
HFML & FELIX hebben meerdere wetenschappelijke groepen en twee technische georiënteerde groepen voor Magneet- en FEL technologie. Het onderzoeksprogramma van het HFML & FELIX is ingebed bij het “Institute for Molecules and Materials (IMM)", een interdisciplinair onderzoeksinstituut binnen FNWI. Hiernaast ontvangen HFML & FELIX meer dan 200 gastwetenschappers uit de hele wereld die voor hun onderzoek van de faciliteit gebruik maken. Binnen het European Magnetic Field Laboratory (EMFL) en FELs of Europe werken werken HFML en FELIX nauw samen met vergelijkbare instellingen in Europa.
 
Meer over High Field Magnet Laboratory & FELIX Laboratory

Specificaties

  • Management
  • Economie
  • 30.4—38 uur per week
  • max. €4166 per maand
  • HBO+
  • 62.65.18

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Comeniuslaan 4, 6525 HP, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you