Promovendus programma ‘Moeders van Rotterdam’

Promovendus programma ‘Moeders van Rotterdam’

Geplaatst Deadline Locatie
20 aug 10 sep Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 sep 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In het 'Moeders van Rotterdam' programma worden sociaal zeer kwetsbare (aanstaande) moeders intensief begeleid met als doel de situatie van de moeder te verbeteren en zo ook de kansen voor het (ongeboren) kind te optimaliseren. Binnen dit project verzorgt de afdeling Verloskunde en Gynaecologie het onderzoek naar de effectiviteit van dit programma. Uw aandachtsgebieden zijn kosten- effectiviteitsanalyse en proces evaluatie van het programma. Tevens bent u belast met projectactiviteiten zoals dataverzameling/-analyse en het begeleiden masterstudenten. Dit in nauwe samenspraak met de onderzoeksgroep bestaande uit 2 promovendi, een epidemioloog en een projectleider.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

U heeft een opleiding in de Gezondheids- of Gedragswetenschappen, of vergelijkbaar. U heeft ervaring met zowel kwalitatieve als kwantitatieve onderzoeksmethoden. Wij verwachten dat u kunt werken met software voor kwalitatieve analyses en met statistische programma's. U heeft ervaring met focusgroep discussies en/of interviews en beheerst interviewtechnieken. U heeft affiniteit met de doelgroep. U werkt zelfstandig en bent flexibel, organiseert uw werk accuraat en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast bent u in staat om met verschillende soorten organisaties, zoals wijkteams, gemeentelijke diensten, verloskundige maatschappen en professionele samenwerkingsverbanden samen te werken. U heeft ervaring met het schrijven van wetenschappelijke publicaties in het Engels. Ervaring in het doen van onderzoek is een pre.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma's en/ of relevante registraties zoals BIG/ RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 2.919,- (schaal OIO) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

De afdeling Verloskunde en Gynaecologie heeft veel ervaring met onderzoek naar gezondheidsverschillen bij de geboorte en naar de mogelijkheden om deze te verbeteren. Dit onderzoek vindt niet alleen plaats binnen de zorg, maar juist in ook samenwerking met gemeenten, organisaties en professionals buiten de zorg.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2279—€2919 per maand
  • Universitair
  • 30.09.18.TS-P408865-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you