Vacature projectleider (1.0 fte) in het team Strategische projecten en initiatieven Universiteit Maastricht/Maastricht UMC+

Vacature projectleider (1.0 fte) in het team Strategische projecten en initiatieven Universiteit Maastricht/Maastricht UMC+

Geplaatst Deadline Locatie
10 sep 7 okt Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 okt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor het team Strategische Projecten en Initiatieven van Faculty of Health Medicine & Life Sciences zijn we op zoek naar een energiek teamlid met aantoonbare affiniteit met onderzoek in de Life Sciences.

Functieomschrijving

De faculteit Health Medicine & Life Sciences (FHML) is in snel tempo aan het groeien. In gezamenlijkheid met het academisch ziekenhuis van Maastricht vormt de FHML het Maastricht UMC+. Onze missie is: “Verlening van de best mogelijke zorg en verbetering van de gezondheid in de regio door integratie van patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs”. Om de best mogelijke zorg te kunnen leveren moet er geïnnoveerd worden. Hiertoe worden Maastricht UMC+ projecten geïnitieerd en geïmplementeerd op het gebied van gezondheidsbevordering. Ook worden de bèta-disciplines zoals (bio)imaging versterkt. Tenslotte is er een grote nadruk op projecten die onderzoek, zorg en onderwijs verbinden.

Als teamlid ben je het aanspreekpunt voor de Raad van Bestuur en initieer, implementeer en realiseer je projecten die de strategie van het Maastricht UMC+ vormgeven. Hierbij heb je oog voor de kwaliteit, (externe) communicatie, planning en budget. De projecten worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met collega’s van het Maastricht UMC+ en/of de Universiteit Maastricht. Daarnaast ben je op de hoogte van relevante ontwikkelingen in het onderzoeksveld.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

 

  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau en je bent in het bezit van een MSc of PhD (voorkeur);

  • Bij voorkeur enige jaren werkervaring in het domein van de Life Sciences;

  • Je beschikt over analytisch vermogen, kunt projectmatig denken en bent proactief;

  • Je hebt een uitstekende mondelinge beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en hebt een goede hand van schrijven;

  • Je hebt overtuigingskracht, neemt initiatief en bent een professionele sparringpartner voor zowel interne als externe partijen;

  • Je bent pragmatisch en praktisch ingesteld (hands on mentaliteit) en je bent een echte teamspeler;

  • Je kunt acteren in een complexe organisatie mede door begrip voor 'politieke verhoudingen'.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast.

Je wordt tijdelijk aangesteld bij de Universiteit Maastricht voor 1 jaar, met uitzicht op vast dienstverband. Het bijbehorende UFO-functieprofiel is projectleider. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM.

Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl, onder Support/UM-medewerkers/Arbeidsvoorwaarden 

 

Werkgever

Maastricht University

De Universiteit Maastricht (UM), is bekend om haar unieke, innovatieve, probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment zo'n 16.300 studenten en 4.300 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM bestaat uit: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

Het academisch ziekenhuis Maastricht en de Faculteit Health, Medicine and Life Sciences van de Universiteit Maastricht werken samen onder de naam Maastricht UMC+.
Het Maastricht UMC+ heeft drie kerntaken: patiëntenzorg, onderwijs & opleiding en onderzoek. Daarnaast legt de organisatie zich uitdrukkelijk toe op gezondheidsbevordering, het vaststellen van risicofactoren en vroege diagnostiek. Vandaar de ‘+’ in de naam.

 

Uitgaande van de strategieën van het Maastricht UMC+ en de Universiteit Maastricht initieert en ondersteunt het team Strategische projecten en initiatieven de Raad van Bestuur van het Maastricht UMC+ om de ambities van het Maastricht UMC+ en de Universiteit Maastricht te realiseren. De projecten en initiatieven worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met medewerkers van het Maastricht UMC+ en/of de Universiteit Maastricht. Het team maakt deel uit van het Facutleitsbureau FHML.

 

https://www.maastrichtuniversity.nl/

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 36—40 uur per week
  • €2588—€4757 per maand
  • Universitair
  • AT2018.93

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Minderbroedersberg 4, 6211 LK, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you