ICT Beheerder M/V 1,0 fte

ICT Beheerder M/V 1,0 fte

Geplaatst Deadline Locatie
15 sep 30 sep Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 sep 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De vakgroep Toxicogenomics is op zoek naar een enthousiaste ICT beheerder.

Functieomschrijving

De vakgroep Toxicogenomics is op zoek naar een enthousiaste ICT beheerder.

 

Als ICT beheerder draag je de verantwoordelijkheid voor een constant en optimaal werkende infrastructuur en ondersteun je daarbij de onderzoekers van de vakgroep. Je onderhoudt/update diverse applicatie- en data-opslag-servers die op onze vakgroep zijn gestationeerd. Op onze servers draait Linux (Ubuntu) als besturingssysteem en is er een directe link tussen de data-opslag- en applicatie-servers gecreëerd. Data van deze servers wordt dagelijks geback-upt op onze back-up-server. Je bent verantwoordelijk voor de opslag en het beheer van onze onderzoeksdata. Je helpt de onderzoekers de data op de juiste wijze op te slaan en in een database te plaatsen.

Verder ben je verantwoordelijk voor het installeren van laptops, het gereedmaken van de werkplekken en het oplossen van dagdagelijkse IT problemen.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

De collega die we zoeken heeft:

  • Een MBO+/ HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding als ICT beheerder of informaticus met als specialisatie beheer.
  • Aantoonbare ervaring met Linux/Unix is wenselijk als ook programmeervaardigheden in R, Python of andere relevante programmeertaal.
  • Biologische kennis is niet vereist, maar helpt wel bij de communicatie met de onderzoekers.
  • Functioneert goed onder druk en heeft goede schriftelijke en mondelinge communicatie vaardigheden.
  • Je beschikt over analytisch denkvermogen en een servicegerichte instelling.
  • Je kunt projectmatig werken
  • Je kunt goed analyseren, samenwerken, plannen en organiseren.
  • Je bent nauwkeurig, flexibel, verantwoordelijk en je neemt initiatief.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar.

Wat bieden we:

Een fulltime aanstelling voor de duur van 2 jaar bij Maastricht University, Maastricht, Nederland. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.358,-  bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 8 van de CAO NU.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM.

Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl, onder Support/UM-medewerkers/Arbeidsvoorwaarden 

 

Werkgever

GROW-School for Oncology and Developmental Biology

GROW is een onderzoeksschool binnen de FHML van de Universiteit Maastricht. De  focus van GROW ligt op het gebied van onderzoek naar (epi)genetische en cellulaire mechanismen van normale (embryonaal en foetaal) en abnormale (kanker) groei. Hierbij worden ook de invloeden van (micro)omgevingsfactoren bestudeerd. De nadruk ligt op translationeel onderzoek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.grow-um.nl/

Afdeling

Toxicogenomics

De afdeling en je collega’s:

De vakgroep Toxicogenomics bestaat uit een multidisciplinair team van 30 personen, bestaande uit biologen, chemici, toxicologen en (bio)informatici, die betrokken zijn bij de vele prestigieuze nationale en internationale onderzoeksprojecten. Binnen het team wordt nauw samengewerkt om de biologische effecten van blootstellingen aan potentieel giftige stoffen bloot te stellen. Hierbij spelen de snelle ontwikkelingen op het gebied van de zogenaamde omics-technologiën een belangrijke rol. Je zult onderdeel uitmaken van een team van 10 (bio)informatici onder supervisie van een senior bioinformaticus. Voor meer informatie zie ook https://toxicogenomics-um.nl/.

https://www.toxicogenomics-um.nl

Specificaties

  • IT
  • 36—40 uur per week
  • €2514—€3358 per maand
  • HBO
  • AT2018.273

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitssingel 50, 6229 ER, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you