Senior Onderzoeker Kinder- en Jeugdpsychiatrie m/v

Senior Onderzoeker Kinder- en Jeugdpsychiatrie m/v

Geplaatst Deadline Locatie
14 sep 14 okt Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor de afdeling Kinder- en jeugdpsychiatrie zijn wij op naar een senior onderzoeker. Als senior onderzoeker ben jij het aanspreekpunt voor de onderzoeksgroep en secretaris van de Wetenschapscommissie. Jij zorgt voor verbinding tussen het onderzoek en de medewerkers in de praktijk. Je genereert onderzoeksgelden die passen bij het onderzoeksprogramma en ondersteunt de onderzoekers op het gebied van methodologie, datamanagement en statistiek. Tevens bewaak jij de kwaliteit van het onderzoek en hierbij houd je rekening met de medisch-ethische aspecten. Verder ben jij verantwoordelijk voor het publiceren van wetenschappelijke artikelen en onderhoud je het regionaal netwerk. Dit betekent ook dat jij een vertegenwoordigde rol hebt naar relevante partners, zoals kenniscentra en praktijkinstellingen. En indien je geïnteresseerd bent is er een mogelijkheid om maximaal twee dagen per week patiëntenzorg te verrichten bij Curium-LUMC.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.917,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 11, CAO UMC).

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van de pensioenpremie betaalt. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. 

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook kandidaten uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren.

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.

http://www.lumc.nl/

Afdeling

Kinder- en Jeugdpsychiatrie

De afdeling Kinder- en jeugdpsychiatrie van het LUMC is ondergebracht bij Curium-LUMC, een zelfstandige instelling met bestuurlijke verbinding met het LUMC. De hoogleraar kinderpsychiatrie van het LUMC is tevens directeur van Curium-LUMC, en voorzitter van de Wetenschapscommissie Kinderpsychiatrie. Het onderzoeksprogramma van Curium-LUMC ligt in lijn met het strategisch beleidsplan van het LUMC (https://strategie.lumc.nl/, met name op het vlak van population health) en is gezamenlijk met afdeling Psychiatrie van het UMC opgesteld (https://www.lumc.nl/research/programmes/Programmes/psychiatry/). Teneinde dit onderzoeksprogramma succesvol te maken is samenwerking met andere partijen cruciaal (onder andere LUMC afdelingen, Universiteit Leiden – Faculteit Sociale Wetenschappen, praktijkinstellingen zoals Parnassia Groep en Rivierduinen, TNO). Om die reden is Curium-LUMC actief in meerdere samenwerkingsverbanden, zoals de Academische Werkplaatsen SAMEN en Risicojeugd.

Specificaties

  • Patiëntenzorg: Overig; Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week, vast
  • max. €4917 per maand
  • Gepromoveerd
  • C.18.MH.DZ.15

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps