Technicus hersenonderzoek

Technicus hersenonderzoek

Geplaatst Deadline Locatie
30 okt 2 dec Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als lab technicus bij het Donders Instituut werk je aan de technische infrastructuur van onze experimentele labs met verschillende hersenscantechnieken zoals o.a. EEG, MEG, TMS en MRI. Je vertaalt technische vragen van onderzoekers naar nieuwe en creatieve elektronische, mechanische en softwareoplossingen. Daarbij ben je betrokken vanaf de eerste schets tot het maken van het product en de uiteindelijke toepassing. Je levert eerste- en tweedelijns technische ondersteuning in samenwerking met collega’s. Daarnaast onderhoud je contacten met technische werkplaatsen van de Radboud Universiteit.
 
Ook lever je ondersteuning aan de computerapparatuur in de labs. Vanwege het innovatieve onderzoek van ons instituut worden je vernieuwende ideeën gewaardeerd. Je rapporteert aan het hoofd van de Technische Groep die leidinggeeft aan het beheer over de labs en het ICT-beleid van de afdeling.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

Je hebt een mbo niveau 4 of een hbo opleiding Elektrotechniek, of vergelijkbare medisch technische opleiding afgerond. Je hebt goede kennis en ervaring met het ontwerpen van elektronische schakelingen, je hebt inzicht in werktuigbouwkundige oplossingen. Je bent goed bekend met microcontrollers zoals Arduino of Raspberry Pi, MS Windows en Linux.
 
Vanzelfsprekend neem je verantwoording over je werk. Tegelijk ben je een teamspeler en deel je taken met je collega’s. Communiceren gaat je goed af en documenteren hoort bij je manier van werken. Je zoekt uitdaging en afwisseling in een wetenschappelijk onderzoeksinstituut. Naast het Nederlands beheers je de Engelse taal goed.

Arbeidsvoorwaarden

  • aanstelling: 0,8 - 1,0 fte
  • maximum salaris per maand € 3.358,- bruto op basis van een 38 urige werkweek (salarisschaal 8)
  • het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • contractduur: 1 jaar met uitzicht op aanstelling voor onbepaalde tijd
  • UFO-functieprofiel: Technicus onderwijs- en onderzoekgebonden - profiel V,niveau 2

 
Beoogde datum indiensttreding is zo spoedig mogelijk.

Benieuwd naar onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Werkgever

De Radboud Universiteit is een internationaal opererende, studentgerichte onderzoeksuniversiteit met zeven faculteiten. We leiden studenten op tot academici die over de grenzen van hun vak heen kijken. Onze wetenschappers leveren excellent onderzoek en maken hierbij gebruik van state of the art onderzoeksfaciliteiten.

Afdeling

Donders Instituut, Centre for Cognitive Neuroimaging
Het Donders Centre for Cognitive Neuroimaging verricht hoogwaardig fundamenteel onderzoek naar de organisatie van cognitieve functies in de hersenen. Zowel bij gezonde personen als bij patiënten met neurologische aandoeningen wordt onderzoek gedaan met de meest geavanceerde neuroimaging en neurostimulatie technieken.

Het Donders Instituut is een onderzoeksinstituut van de Radboud Universiteit, waarin interne en externe partners samenwerken. Binnen het Donders Centre for Cognitive Neuroimaging werken ongeveer 300 veelal jonge medewerkers die afkomstig zijn uit meer dan 20 verschillende landen. Het centrum kenmerkt zich door een open informele sfeer.

In de Technische Groep werken gedreven en oplossingsgerichte technici met verschillende achtergrond. De collegiale samenwerking binnen deze groep is bijzonder goed. Medewerkers bieden wij ruime vrijheden om hun persoonlijke kwaliteiten optimaal te ontplooien. Als groep leveren wij een breed dienstenpakket, dat past binnen onze innovatieve organisatie. De cao van de RU biedt uitstekende mogelijkheden voor een goed evenwicht tussen werk en privé.
 
Meer over Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour

Specificaties

  • Technische / laboratoriumfuncties
  • 30.4—38 uur per week, tijdelijk
  • max. €3358 per maand
  • HBO
  • 30.08.18

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Comeniuslaan 4, 6525 HP, Nijmegen

Bekijk op Google Maps