Junior/medior inkoopadviseur Procurement Services (0,8-1.0 fte)

Junior/medior inkoopadviseur Procurement Services (0,8-1.0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
5 dec 4 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De EUR kent een gecoördineerd inkoopmodel dus we werken nauw samen met onze interne klanten. Het zwaartepunt van de werkzaamheden van de inkoopadviseurs ligt bij het (Europees) aanbesteden waarbij het gaat om het begeleiden van Europese aanbestedingen en onderhandse aanbestedingen. Kennis van en ervaring met Europees aanbesteden is dus een must voor een goede invulling van de functie. Het gaat hierbij om leveringen, diensten én werken.

Naast de aanbestedingstrajecten geef je binnen de EUR ook gevraagd en ongevraagd advies over regelgeving, het inkoopbeleid en bijvoorbeeld contractmanagement. Ook lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van tools, templates. Je denkt met interne klanten meer over de inkoopstrategie en het inkoopbeleid. 

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur aangevuld met Nevi-1 en Nevi-2, dan wel een gelijkwaardig ervaringsniveau.

Je bent adviesvaardig en weet handig om te gaan met het politieke speelveld waarbinnen geopereerd moet worden. Je stelt je binnen het inkooptraject op als een professionele en betrouwbare vertegenwoordiger van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Je bent proactief, signaleert knelpunten en weet deze knelpunten om te buigen naar oplossingen of verbeteringen.

De competenties die bij de functie Inkoopadviseur horen zijn: Klantbetrokkenheid, Samenwerken, Resultaatgerichtheid, Analytisch vermogen, Politiek en bestuurlijk sensitief en Overtuigingskracht. Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels.

We nodigen junioren en medioren (tot vijf jaar ervaring) uit om te solliciteren. Ben je nog een junior inkoper dan krijg je een afgewogen, prettig inwerkprogramma zodat je een flitsende start kunt maken. In alle gevallen wordt je direct actief betrokken bij de meest uiteenlopende inkooptrajecten, ook de Europese. Wat denk je van de renovatie van het monument Tinbergen midden op onze campus met een nieuwe daktuin en VIP-restaurant of het slim inkopen van dienstreizen voor onze topfaculteiten?

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO-NU). Het dienstverband wordt vooralsnog aangegaan voor de duur van één jaar. Het is de intentie van de EUR om bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden een vast dienstverband met jou aan te gaan.

Het gaat om een functie voor 0,8 tot 1,0 fte. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en bedraagt maximaal 4274,00 bruto per maand (schaal 10, CAO NU) op basis van 1,0 fte (38 uur). We bieden je de mogelijkheid om 1 dag per week thuis te werken en natuurlijk wordt je hierin volledig gefaciliteerd met een laptop en mobiele telefoon. Indien je ervoor kiest om 40 uur te werken per week, dan bouw je iedere week 2 verlofuren extra op.

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU), waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en 41 vakantiedagen per jaar bij een volledige werkweek. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum, een theater, een kapper en de Universiteitsbibliotheek.

Zie voor meer informatie: https://www.eur.nl/werken-bij/hr-informatie

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten.
Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

University Support Centre (USC)

Het USC van de EUR zorgt door levering van top ondersteuning voor een juiste en aantrekkelijke omgeving voor studenten en wetenschappelijke staf. Het betreft diensten in de volle breedte; van HR, IT, financiële en onderwijsadministratie en vastgoed tot en met marketing & communicatie.

Het USC is gevestigd in het nieuwe Sanders gebouw, een modern gebouw volgens de normen van Het Nieuwe Werken. Vanuit dit gebouw heb je een fantastisch uitzicht op de Plaza van de EUR en wandel je zo na 50 meter de Starbucks binnen voor een Latte Macchiato of ga je verder op de campus en geniet je van de prachtig aangelegde groenvoorzieningen.

Procurement Services

Het team Procurement Services (PS) werkt zowel voor het USC als voor de faculteiten en andere organisatieonderdelen en geeft gevraagd en ongevraagd inkoopadviezen. PS zitten midden in een uitdagende professionalisering van de inkoopfunctie. Het nieuwe inkoopbeleid is goedgekeurd en de verwachtingen zijn hooggespannen. In 2018 gaat de aandacht onder meer uit naar het oppakken van strategisch contractmanagement, het ontwikkelen van inkoop intelligence tools en het centraliseren/borgen van de inkoopprocessen. De uitrol van een Purchase-to-Pay systeem staat ook op het punt te beginnen en PS speelt daarbij een belangrijke rol.

Het team Procurement Services maakt in 2018 een stevige ontwikkeling door, het team groeit niet alleen qua bezetting maar ook qua dienstverlening. We zijn nog op zoek naar de laatste versterking die ons enthousiaste inkoopteam compleet maakt (6 medewerkers). Ben jij die inkoper, waag jij de sprong?

Specificaties

  • Beleids- en staffuncties
  • 32—40 uur per week, tijdelijk
  • HBO
  • USC-04102018

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps