PROGRAMMAMAKER/COMMUNICATIEADVISEUR

PROGRAMMAMAKER/COMMUNICATIEADVISEUR

Geplaatst Deadline Locatie
12 okt 25 okt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een extern gerichte, organisatorisch sterke, communicatieadviseur die thema’s van de universiteit maatschappelijke betekenis kan geven in evenementen en projecten, solliciteer dan bij de Vrije Universiteit van Amsterdam (VU) naar de functie van:

Programmamaker/Communicatieadviseur


Locatie:                                        AMSTERDAM                   
Uren per week:                               32 uur  

Wat ga je doen?
Je houdt er van om de grote beleidsthema’s van de VU in samenwerking met interne en externe stakeholders te vertalen in aantrekkelijke programmaconcepten waar zij aan willen meedoen en aan willen bijdragen. Zo draag je bij aan het relatiemanagement en de externe oriëntatie van de VU. Vanuit de Dienst Communicatie en Marketing organiseer je (onderdelen van) de inhoud van elf VU-brede evenementen die het verhaal van de VU maatschappelijke betekenis geven. In een complexe omgeving zet je ideeën om in goed georganiseerde evenementen en projecten.

Jouw taken?
• Bedenkt en organiseert de inhoud van (onderdelen van) activiteiten
• Coördineert en plant de uitvoering
• Bouwt een netwerk dienstbaar aan deze taken

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

• Afgeronde universitaire opleiding
• Minimaal 5 jaar ervaring in programmaontwikkeling en –communicatie
• Aantoonbare ervaring in het coördineren en organiseren van evenementen en projecten

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, en is minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.274,- bruto per maand op basis van een voltijds dienstverband (salarisschaal 10) conform het UFO profiel communicatieadviseur 3.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.
Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken zoals:

• Maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
• Ruime bijdrage aan ABP pensioenregeling
• Bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
• Cafetariamodel voor de uitruil van diverse arbeidsvoorwaarden

Werkgever

http://www.vu.nl/index.aspx

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.
 
Aan de VU studeren ruim 23.000 studenten en werken ruim 4.500 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Afdeling

De dienst Communicatie & Marketing (C&M) draagt actief bij aan de positionering van de Vrije Universiteit Amsterdam. We staan voor een toekomstgerichte en communicatieve VU en samen met faculteiten en afdelingen ontwikkelen we communicatieactiviteiten aansluitend bij onze doelgroepen, op de strategie van de VU én op de inhoud van onderwijs en onderzoek. Van studentenwerving tot arbeidsmarktcommunicatie, van interne communicatie tot mediarelaties, van productie van communicatiemiddelen tot de webomgeving.
Werken bij Communicatie & Marketing is samenwerken met collega’s uit verschillende disciplines aan effectieve antwoorden op uiteenlopende communicatievragen. Bij C&M werken ongeveer 100 medewerkers, verdeeld over 8 teams.

Specificaties

  • Marketing en Communicatie
  • max. 32 uur per week, tijdelijk
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • 18358

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps