DOCENT

DOCENT

Geplaatst Deadline Locatie
11 okt 1 nov Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben je een gepromoveerde onderzoeker en heb je affiniteit met onderwijs op het gebied van gezondheid? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) naar de functie van:

DOCENT

Locatie                          : AMSTERDAM
Uren per week                 : 32 uur

Functieomschrijving
Deze functie valt onder de afdeling Gezondheidswetenschappen, sectie Voeding en Gezondheid.

De sectie Voeding en Gezondheid verzorgt onderwijs op het gebied van voeding van de mens, leefstijl en volksgezondheid in zowel bachelor, premaster als masteropleidingen Gezondheidswetenschappen. In dit onderwijs staat een wetenschappelijk onderbouwde aanpak centraal. Een deel van dit onderwijs wordt gegeven in het Engels. De sectie is per 1 januari 2019 op zoek naar een zelfstandige, ondernemende, enthousiaste gepromoveerde docent die het onderwijsteam komt versterken.

Jouw taken
• ondersteunen van cursus examinatoren bij het inhoudelijk en logistiek coördineren en organiseren van cursussen en het uitvoeren van onderwijs, zoals: werkgroepen leiden, nakijken van verslagen en tentamens, college geven, en contact met studenten
• begeleiden en beoordelen van stages in bachelor- en masteropleidingen
• bijdragen aan de vernieuwing van het onderwijs
• ondersteunen van het aanvragen van onderwijssubsidies behoort tot de mogelijkheden

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

• gepromoveerd, bij voorkeur op het gebied van humane voeding en gezondheid
• bij voorkeur ervaring met onderwijsuitvoering
• excellente communicatievaardigheden
• Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO) behaald (of is bereid deze te behalen)
• beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €  3.303,- en maximaal € 4.852,- bruto per maand, conform salarisschaal 10 of 11, afhankelijk van de werkervaring. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel Docent 4 of Docent 3 en staat open voor minimaal 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar, met een proeftijd van
2 maanden.

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
• maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
• ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
• bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
• keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

Werkgever

http://www.vu.nl/index.aspx

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.
 
Aan de VU studeren ruim 23.000 studenten en werken ruim 4.500 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Afdeling

De Faculteit der Bètawetenschappen inspireert wetenschappers en studenten om duurzame oplossingen te vinden voor complexe maatschappelijke vraagstukken. Van bosbranden tot big data, van obesitas tot geneesmiddelen en van molecuul tot de maan: ons onderwijs en onderzoek beslaan de volle breedte van de bètawetenschappen. Nationaal en internationaal delen wij kennis en ervaring met vooraanstaande wetenschappelijke instituten en het bedrijfsleven.

Werken bij Bètawetenschappen is samenwerken met studenten, promovendi en wetenschappers met focus op hun vak én een brede blik op de wereld. De faculteit telt ongeveer 5.750 studenten en er werken ruim 1.250 medewerkers.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • max. 32 uur per week, tijdelijk
  • €3303—€4852 per maand
  • Gepromoveerd
  • 18360

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps