Relatiemanager Grote Gevers (0,8 fte)

Relatiemanager Grote Gevers (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
16 okt 31 okt Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 okt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Relatiemanager Grote Gevers, Tilburg University (0,8 fte)
In deze functie ben je (mede) verantwoordelijk voor het werven en onderhouden van contacten met (prospect) grote gevers op directie- en managementniveau. Je werkt het relatiemanagementbeleid om grote gevers aan Tilburg University te binden verder uit en neemt je collega’s hierin mee.

Functieomschrijving

Stichting Universiteitsfonds Tilburg heeft samen met Tilburg University de ambitie om de komende jaren de inkomsten uit fondsenwerving structureel te laten groeien via grote giften van alumni, bedrijven en vermogensfondsen. Een projectenportfolio, een fondsenwervingscommissie en een actief universiteitsfondsbestuur vormen het kader, nu zij wij op zoek naar een ondernemende en creatieve fondsenwerver.

In deze functie ben je (mede) verantwoordelijk voor het werven en onderhouden van contacten met (prospect) grote gevers op directie- en managementniveau. Je werkt het relatiemanagementbeleid om grote gevers aan Tilburg University te binden verder uit en neemt je collega’s hierin mee.


Wat ga je doen?

  • Je identificeert potentiële grote gevers in het relatienetwerk van Tilburg University;
  • Je legt proactief contact met deze mensen en bent in staat om langdurende relaties met hen op te bouwen en deze relatie te verdiepen, te verstevigen en deze (op den duur) te cultiveren tot gevers;
  • Je bent in staat om interne stakeholders te enthousiasmeren en op een professionele wijze mee te nemen en te overtuigen om ook een actieve bijdrage te leveren;
  • Je werkt het relatiemanagementbeleid voor grote gevers verder uit en denkt actief mee over verbeteringen;
  • Je houdt alle informatie rondom prospects, giften en het relatiemanagementprogramma bij in de database;
  • Je levert een bijdrage aan het evalueren en rapporteren over de grote giften werving, intern naar bestuur en extern naar donateurs en media;
  • Je werkt mee aan het de positionering van het universiteitsfonds binnen en buiten de organisatie.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Wat breng je mee?

  • Je bent een enthousiaste kandidaat met minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt 5+ jaar werkervaring waarvan minimaal 3 jaar op het gebied van fondsenwerving, met een aantoonbaar trackrecord op relatiemanagement;
  • Je bent ondernemend, proactief, creatief, out-going en flexibel
  • Je bent een teamplayer en je vindt het leuk om collega’s uit te dagen, maar ook om zelf uitgedaagd te worden
  • Je hebt ervaring met het werken in een academische wereld. Je beweegt je als professionele gesprekspartner gemakkelijk binnen verschillende netwerken en op verschillende niveaus;
  • Je bent in staat draagvlak te creëren binnen de universiteit, bijvoorbeeld door middel van het geven van presentaties.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: in eerste instantie voor de duur van 1 jaar.

Wat biedt Tilburg University?

Werken bij Tilburg University betekent deel uitmaken van een hechte, internationaal georiënteerde gemeenschap die bestaat uit ruim 2.000 medewerkers en circa 15.000 studenten. De campus is uniek door de compacte opzet en bosrijke omgeving. De lijnen tussen medewerkers onderling en tussen medewerkers en studenten zijn kort. Je komt te werken in het team Development & Alumni Relations dat nu uit 8 personen bestaat. Verder biedt Tilburg University:

  • Een uitdagende baan in een dynamische en betrokken organisatie;
  • Een informele en ongedwongen werksfeer;

 Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor (in eerste instantie) de duur van een jaar. Het salaris is afhankelijk van kennis en (relevante) ervaring en in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Je wordt aangesteld in de functie van Relatiemanager Grote Gevers (UFO functie Communicatieadviseur 2)) gewaardeerd volgens schaal 11. Bij een voltijdsaanstelling betekent dat een maximaal inkomen van € 4.852,- bruto per maand.  Daarnaast beschikt de universiteit over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, studiefaciliteiten en de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden deels individueel te bepalen met behulp van ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Tilburg University

De missie van Tilburg University is Understanding Society, het werken aan een betere samenleving door onderzoek en onderwijs. Tilburg University staat midden in de samenleving  en combineert wetenschappelijke kennis en innovaties vaak met inzichten uit de praktijk. Zo ontwikkelen wij oplossingen voor complexe maatschappelijke vraagstukken. Studenten die zijn opgeleid bij Tilburg University zijn meer dan alleen professionals in hun vakgebied. Ze zijn ook ondernemende en betrokken wereldburgers. Werk je bij Tilburg University, dan ben je onderdeel van dé maatschappij-universiteit bij uitstek.

https://www.tilburguniversity.edu/nl/over/organisatie-tilburg-university/werken-bij/

Afdeling

divisie Academic Services

De divisie Academic Services (AS) van University Services biedt op gedreven en betrokken wijze onderwijs-, onderzoek en valorisatieondersteuning. Denk hierbij aan ontwikkeling van onderzoek- en onderwijsbeleid, kwaliteitszorg, en administratieve ondersteuning van opleidingen, Graduate Schools en onderzoeksprogramma’s. Ook biedt Academic Services individuele ondersteuning aan studenten, PhD’s en wetenschappelijke staf. De divisie wordt aangestuurd door de directeur Academic SServices en de adjunct directeuren Onderwijs en Onderzoek.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • Economie; Recht; Gedrag en maatschappij; Taal en cultuur
  • max. 32 uur per week
  • €3545—€4852 per maand
  • HBO
  • 15321

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you