Docenten Straf(proces)recht 0,7 fte (2,1 fte in totaal)

Docenten Straf(proces)recht 0,7 fte (2,1 fte in totaal)

Geplaatst Deadline Locatie
19 okt 4 nov Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 nov 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het enthousiast verzorgen van werkgroeponderwijs in strafrechtelijke bachelorvakken. Daartoe behoort tevens het - onder leiding van senior stafleden - concipiëren en nakijken van tentamens, evenals het bijwonen van de hoorcolleges van de betreffende vakken en het leveren van een

Functieomschrijving

Het enthousiast verzorgen van werkgroeponderwijs in strafrechtelijke bachelorvakken. Daartoe behoort tevens het - onder leiding van senior stafleden - concipiëren en nakijken van tentamens, evenals het bijwonen van de hoorcolleges van de betreffende vakken en het leveren van een actieve bijdrage aan de voorbespreking van de werkcolleges. Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van acht of zeven maanden (1 januari tot 1 september 2019, dan wel 1 februari tot 1 september 2019).

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

Voor deze functies zoeken we afgestudeerde juristen, dan wel studenten die zeer ver gevorderd zijn in een juridische master, met aantoonbare affiniteit voor het strafrecht en het onderwijs.

Overige vereisten:
• goede didactische en contactuele vaardigheden
• goede beheersing van de Nederlandse taal
• brede inzetbaarheid gedurende het dienstverband en flexibele inzet tijdens de tentamenperiode
• inzet om een actieve bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het onderwijs
• werkhouding gericht op teamwork, flexibiliteit en communicatie.

Vanzelfsprekend strekt onderwijservaring tot aanbeveling.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 8 maanden.

De Rijksuniversiteit Groningen biedt afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van minimaal € 2.640,- bruto per maand tot maximaal € 4.166,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling (schaal 10 van de cao Nederlands Universiteiten, behorende bij het UFO-profiel Docent 4). Het betreft bij aanvang een tijdelijke aanstelling voor de duur van acht of zeven maanden; er is geen aanstelling voor onbepaalde tijd beschikbaar.

Ingangsdatum: 1 januari 2019 of 1 februari 2019

Solliciteren
U kunt solliciteren door aan de hand van het sollicitatieformulier uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae en publicatielijst te uploaden vóór 5 november 2018.
De sollicitatiegesprekken met de Benoemingsadviescommissie vinden plaats op dinsdag 20 november 2018.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Afdeling

Faculteit Rechtsgeleerdheid

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is een internationaal georiënteerde universiteit die samenwerkt met gerenommeerde buitenlandse universiteiten, zoals Uppsala, Göttingen en Gent. De RUG kent ongeveer 30.000 studenten en 5500 medewerkers uit binnen- en buitenland. De RUG werkt actief samen met maatschappelijke partners en profileert zich met de thema’s Healthy Ageing, Energy en Sustainable Society. De universiteit bestaat uit elf faculteiten, de Universiteitsbibliotheek, het Centrum voor Informatietechnologie, het KVI-Center for Advanced Radiation Technology en het Universiteitsmuseum.

Een van de elf faculteiten is de Faculteit Rechtsgeleerdheid. Deze juridische faculteit is een moderne, (inter)nationaal georiënteerde organisatie die een breed en klassiek profiel heeft. Hoewel zij een vier eeuwen lange traditie heeft, blijft zij haar onderwijs continu vernieuwen om breed georiënteerde juristen op te leiden. De faculteit heeft één brede Nederlandstalige bachelor, een Engelstalige bachelor en verschillende (inter)nationale masters. Haar onderzoek is voor een groot deel rechtsgebiedoverstijgend en multidisciplinair van aard. Met bijna 4000 studenten en ongeveer 350 medewerkers is het een middelgrote faculteit van de RUG.

De vakgroep Strafrecht en Criminologie verricht onderzoek en verzorgt onderwijs op het gebied van het straf(proces)recht. Ter versterking van het onderwijs zoekt de vakgroep per 1 januari 2019 dan wel 1 februari 2019 3 tijdelijke docenten Straf(proces)recht met een werktijd van 0,7 fte.

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Recht
  • max. 27 uur per week
  • max. €4166 per maand
  • Universitair
  • 218464-66

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you