Medewerker Examenbureau (1,0 fte)

Medewerker Examenbureau (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
9 nov 15 nov Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 nov 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht is plek voor een Medewerker Examenbureau (1,0 fte). Heeft u interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

De faculteit Sociale Wetenschappen is op zoek naar een medewerker Examenbureau. Het Examenbureau maakt onderdeel uit van de afdeling Studenteninformatie & Onderwijsondersteuning (SIOO) van de dienst Onderwijs en Studentenzaken (OSZ). Als medewerker Examenbureau ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het gehele afstudeerproces van bachelor- en masterstudenten van de faculteit Sociale wetenschappen en de Graduate School of Teaching.

Je werkzaamheden bestaan uit het:

  • beoordelen of studenten aan alle eisen van het examenprogramma voldoen en kunnen afstuderen;
  • aanmaken van diploma’s en cijferlijsten;
  • afhandelen van, communiceren over en logistiek regelen van de diploma-uitreikingen;
  • aanspreekpunt zijn voor de opleidingen en de examencommissies van zowel de bachelor- als de masteropleidingen;
  • beantwoorden van e-mail;
  • ondersteunen en logistiek regelen van de evenementen van de Research masters.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je beschikt over hbo-werk- en denkniveau, je kan zelfstandig organiseren en plannen en goed werken met deadlines. Een praktische instelling, accuratesse en goede communicatieve en sociale vaardigheden zijn vanzelfsprekend. Daarnaast ben je initiatiefrijk en ben je gericht op samenwerken. 

Verder:

  • heb je ervaring met Excel en Word;
  • ben je volledig beschikbaar in de maanden juli, augustus en September;
  • heb je een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;
  • heb je bij voorkeur kennis van en affiniteit met het Studenten Informatie Systeem Osiris.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een aanstelling van 1 jaar. De ingangsdatum wordt in overleg bepaald, liefst zo spoedig mogelijk. Het salaris bedraagt minimaal € 2.204,- en maximaal € 2.975,- (schaal 7 cao Nederlandse Universiteiten) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Sociale Wetenschappen is een toonaangevende faculteit voor wetenschappelijk onderzoek en academisch onderwijs in de gedrags- en maatschappijwetenschappen. De faculteit herbergt de disciplines algemene sociale wetenschappen, culturele antropologie, onderwijskunde, pedagogiek, psychologie en sociologie. Onderzoek en onderwijs zijn gebundeld in vijf zwaartepunten: Behaviour in Social Contexts, Child and Adolescent Studies, Cognitive and Clinical Psychology, Education and Learning en Methodology and Statistics.

De Undergraduate en Graduate School verzorgen voor ruim 5.600 studenten een breed palet aan bacheloropleidingen en masterprogramma’s. De faculteit telt ongeveer 850 medewerkers, die ieder op eigen wijze bijdragen aan de opleiding en vorming van jong talent en aan het onderzoeken en helpen oplossen van wetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken.

De afdeling OSZ van de faculteit is met haar ca. 45 medewerkers verantwoordelijk voor de facultaire onderwijsondersteuning en richt zich op onderwijsbeleidsontwikkeling en projecten op het gebied van onderwijskwaliteitszorg, onderwijsvernieuwing en prestatieafspraken. Tevens heeft de afdeling OSZ een sleutelpositie in de eerstelijnsinformatie, onderwijsadministratie, roostering, studieadvies, toelating, internationalisering en afstuderen.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 38—40 uur per week
  • €2204—€2975 per maand
  • HBO+
  • 1011614

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 1, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you