Beleidsmedewerker Onderwijs (0,8-1,0 fte)

Beleidsmedewerker Onderwijs (0,8-1,0 fte)

Published Deadline Location
19 Dec 15 Jan Eindhoven

You cannot apply for this job anymore (deadline was 15 Jan 2019).

Browse the current job offers or choose an item in the top navigation above.

Job description

Werk jij graag in een dynamische, snel veranderende omgeving? Wil je meedenken hoe het onderwijs binnen de Graduate School verbeterd kan worden?  Zie je een uitdaging in het leiden van onderwijsprojecten op Msc en PhD niveau? Ben je een teamspeler, maar pak je taken ook zelfstandig op? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Beleidsmedewerker Onderwijs (0,8 - 1,0 fte)

Algemeen

De dienst Education and Student Affairs (ESA) is het centrale servicepunt voor docenten en (aankomende) studenten van de Technische Universiteit Eindhoven en levert zowel vanuit centraal als vanuit faculteiten een scala aan diensten op het gebied van onderwijskundige ondersteuning, onderwijslogistiek, studievaardigheden, loopbaanbegeleiding, gebruik van ICT-middelen in het onderwijs, professionele vaardigheden en taalonderwijs. Daarnaast ondersteunt ESA het College van Bestuur, de Deans van het Bachelor College en de Graduate School, alsmede de faculteiten op de terreinen van onderwijsbeleid, wet en -regelgeving, kwaliteitszorg, opleidings- en instellingsaccreditatie, onderwijsvernieuwing en internationalisering.

Jouw afdeling
Binnen de dienst ESA ben je als beleidsmedewerker Onderwijs onderdeel van de afdeling Policy, Advice & Projects. Deze afdeling houdt zich bezig met het vertalen van strategisch- in tactisch onderwijsbeleid en -regelgeving en werkt aan projecten gericht op de implementatie van onderwijsbeleid in de faculteiten. De manager Policy, Advice & Projects stuurt je operationeel aan; de Deans  Graduate School inhoudelijk.

Jouw functie

Als beleidsmedewerker werk je nauw samen met de senior beleidsmedewerkers van de Graduate School in beleidsvraagstukken en pak je tactische vraagstukken zelfstandig en met je collega's op de faculteiten op. Daarnaast word je ingezet op projecten om beleid te implementeren in faculteiten. Je kunt denken aan het implementeren van een PhD registratie- en volgsysteem en de coördinatie van vernieuwingen in de pre masteropleidingen.

Specifications

Eindhoven University of Technology (TU/e)

Requirements

Wie zoeken we?
Wij zoeken een collega die binnen onze informele, persoonlijke cultuur mee wil bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Je bent een teamspeler die stevig in zijn/haar schoenen staat, communicatief vaardig is in woord en geschrift en daarnaast resultaatgericht, klantgericht, onderzoekend en verbindend werkt.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:
  • Je hebt minimaal een HBO+/Masterdiploma in een voor deze functie relevant terrein en wil je op dit terrein nog verder ontwikkelen.
  • Je brengt minimaal 5 - 7 jaar relevante werkervaring mee.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met onderwijs, in het bijzonder het universitaire onderwijs.
  • Je hebt aantoonbare ervaring als projectleider.
  • Je hebt het vermogen om op soepele en adequate wijze om te gaan met verschillende belangen in de organisatie.
  • Je hebt het vermogen om zaken te concretiseren, ze kleiner te maken (in plaats van groter) en praktisch werkbaar te houden.
  • Je bent zeer vaardig in zowel het Nederlands als in het Engels qua mondelinge communicatie en beheerst in beide talen een bondige en toegankelijke schrijfstijl.
  • Je bent in staat te coördineren en daarmee collega's te motiveren en te coachen.
  • Je houdt overzicht en komt met eigen voorstellen ter verbetering en vernieuwing en weet hierin collega's mee te krijgen.

  • Conditions of employment

    Wij bieden een 0,8 - 1,0 fte aanstelling. Het salaris bedraagt afhankelijk van leeftijd en ervaring, minimaal € 3.545,000 en maximaal € 4.852,00 bruto per maand (schaal 11) bij een fulltime dienstverband.

    Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren en gelijkblijvende financiële omstandigheden kan het dienstverband worden verlengd c.q. worden omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

    Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantie uitkering van 8% en uitstekende sportfaciliteiten.

    Afhankelijk van CV en werkervaring behoort een aanstelling via EUFLEX (detacheringsbureau van de TU/e) tot de mogelijkheden.

    Specifications

    • Education
    • max. 38 hours per week
    • V28.3597

    Employer

    Eindhoven University of Technology (TU/e)

    Learn more about this employer

    Location

    De Rondom 70, 5612 AP, Eindhoven

    View on Google Maps

    Interesting for you