Assistent examencommissie ESL (m/v) 0,6 fte

Assistent examencommissie ESL (m/v) 0,6 fte

Geplaatst Deadline Locatie
3 dec 1 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen het secretariaat van de examencommissie ESL bent u verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de secretarissen van de examencommissie. De werkzaamheden bestaan onder meer uit de administratieve afhandeling en archivering van verzoeken en besluiten, het in concept voorbereiden van standaardbesluiten van de examencommissie, de administratieve ondersteuning van de toetscommissie, het organiseren en eventueel notuleren van vergaderingen. De administratieve processen zijn grotendeels digitaal. In de nabije toekomst zal worden overgegaan  op een nieuw workflow systeem. Van de assistent van de examencommissie wordt verwacht dat hij/zij actief zal participeren bij de invoering en de inrichting van het nieuwe systeem.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een vakkundige, klant-betrokken, resultaatgerichte assistent. U bent aantoonbaar in staat om zelfstandig en planmatig te werken, ook in een complexe omgeving, u bent flexibel en accuraat, volstrekt integer, u kunt uitstekend samenwerken en beschikt over uitstekende schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels (minimaal niveau B1 volgens CEFR). U heeft aantoonbare ervaring met het inrichten en onderhouden van (digitale) administratieve processen. Enige jaren werkervaring in een juridische omgeving of in het hoger onderwijs is een pre.

Daarnaast verwachten wij dat u:
-   een opleiding op MBO 4 / HBO niveau succesvol heeft afgerond;
-   vertrouwd bent met Microsoft Office en aantoonbare ervaring met workflow systemen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan vooralsnog voor de duur van één jaar. Het salaris is, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.131, - en maximaal € 2.877, - bruto per maand (schaal 7). Een fulltime werkweek bestaat bij ons uit 38 uur.

Daarnaast omvat het arbeidsvoorwaardenpakket onder meer een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%, ruime verloffaciliteiten voor een goede balans tussen werk en privé, een goede pensioenvoorziening, uitstekende collectieve verzekeringsmogelijkheden. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals de sportaccommodatie en de bibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten.
Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Erasmus School of Law

Aan Erasmus School of Law studeren ruim 5000 studenten en werken circa 480 medewerkers. Erasmus School of Law verzorgt de Bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht en Criminologie, waarbij het onderwijs is gericht op ‘active academic learning’. Studenten kunnen daarna kiezen uit vijftien masteropleidingen. Voor de student die meer wil, is er het mr.drs.- programma, de dubbelstudie van rechtsgeleerdheid en economie. Na de masteropleiding verzorgt Erasmus School of Law (o.a. in samenwerking met Erasmus Academie) postdoctoraal onderwijs.

Binnen Erasmus School of Law geldt dat het fundamentele uitgangspunt van wetenschappelijk onderzoek is dat recht niet kan worden beschouwd in volledige isolatie of als doel op zich. Het is ingebed in een economische en sociale context die het recht vormt. Tegelijkertijd vormt recht de samenleving en definieert economische relaties. In lijn met deze visie, is de missie van ESL om innovatief onderzoek naar de functie van het recht in zijn economische en sociale context uit te voeren. Zowel bij onderzoek als in onderwijs acht ESL internationalisering en interdisciplinair onderzoek een vanzelfsprekendheid. Meer informatie over ESL onderzoeksprogramma’s kunt u vinden op: www.esl.eur.nl/research/directory/programmes/

http://www.esl.eur.nl/

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (Secretarieel, Administratief, Facilitair)
  • max. 22.8 uur per week, tijdelijk
  • MBO+
  • AT-2018.12/assistent

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps