Medewerker Examencommissie (0,5 fte)

Medewerker Examencommissie (0,5 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
20 dec 16 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Word je blij van het goed organiseren van processen? Vind je het fijn om goede concepten en planning voor te bereiden en te archiveren? Heb je goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als Engels? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe

Medewerker Examencommissie (0,5 fte)

Binnen het secretariaat van de Examencommissie van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) ben je dan samen met andere medewerkers verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de Examencommissie. Dit bestaat uit het zelfstandig afhandelen en archivering van verzoeken en besluiten, het in concept voorbereiden van standaardbesluiten van de Examencommissie, vragen beantwoorden van collega’s, studenten, docenten en externe relaties in het Nederlands en Engels, alsmede het notuleren en organiseren van vergaderingen.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer die een actieve werkhouding heeft, initiatiefrijk is en goed kan organiseren. Onze ideale kandidaat voldoet verder aan de volgende eisen:

 • flexibel en accuraat, klantbetrokken, integer en stressbestendig

 • aantoonbaar in staat om zelfstandig en planmatig te werken

 • goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als Engels (bij voorkeur C1 niveau CEFR of gelijkwaardig)

 • werkervaring binnen het hoger onderwijs of juridische omgeving is en pre

 • vertrouwd met Microsoft Office

 • notuleren van de maandelijkse Examencommissie vergadering

 • heeft minimaal een opleiding op mbo 4 of hbo-niveau.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de duur van één jaar. Daarna is een verlenging mogelijk. Het salaris is, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.204 en maximaal € 2.975 bruto per maand (schaal 7). Een fulltime werkweek bestaat bij ons uit 38 uur.

Daarnaast omvat het arbeidsvoorwaardenpakket onder meer een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%, ruime verloffaciliteiten voor een goede balans tussen werk en privé, een goede pensioenvoorziening en uitstekende collectieve verzekeringsmogelijkheden. Voor meer informatie zie: https://www.eur.nl/werken-bij/hr-informatie/arbeidsvoorwaarden.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (Secretarieel, Administratief, Facilitair)
 • Economie
 • max. 38 uur per week, tijdelijk
 • MBO+
 • RSM/Examencommissie

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps