Senior functioneel beheerder

Senior functioneel beheerder

Geplaatst Deadline Locatie
22 jan 29 jan Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 jan 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als Senior functioneel beheerder ben je samen met technisch- en applicatiebeheer verantwoordelijk voor het goed functioneren van de systemen van de Universiteitsbibliotheek en het Archief, met name het Document Management Systeem (DMS) JOIN. In samenwerking met de key-users van de afdeling Archive, ben jij als senior functioneel beheerder, verantwoordelijk voor inrichting van JOIN en de drijvende kracht in het uitrollen en uitdragen van JOIN binnen de organisatie.

 Taken

    • het voorbereiden, analyseren, ontwerpen, beheren en evalueren van processen in verschillende informatiesystemen, met name JOIN. Je houdt hierbij rekening met interne en externe ontwikkelingen, wet- en regelgeving en bestaande procedures;
    • het coördineren van de implementatie- en het testen van nieuwe releases/wijzigingen;
    • het opstellen van documentatie, functionele ontwerpen en advisering van eindgebruikers over functionele mogelijkheden;
    • die proceswensen vanuit de eindgebruikers kan naar concrete ontwerpen en wijzigingsvoorstellen;
    • begeleiden van andere functioneel beheerders, waaronder een junior functioneel beheerder en doet mee aan UT-brede projecten.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

Wij zoeken een collega:

  • met HBO werk- en denkniveau met relevante werkervaring als functioneel beheerder;
  • die bij voorkeur affiniteit en/of ervaring heeft met archief- en bibliotheek processen binnen een universiteit. Ervaring met het DMS JOIN is een pre;
  • die beschikt over een analytisch vermogen en daarmee in staat is om situaties te ontleden en informatie in hoofd- en bijzaken te onderscheiden;
  • die beschikt over probleemoplossend vermogen, flexibel en stressbestendig is;
  • die planmatig en gestructureerd werkt wel of niet in projectverband;
  • die beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en een grote mate van klantbetrokkenheid;
  • die beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Engelse en Nederlandse taal;
  • die nieuwsgierig is en plezier schept uit het ondersteunen en enthousiasmeren van collega’s en daar zeer vaardig in is.


INFORMATIE EN SOLLICITATIE

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met het Afdelingshoofd Olga Steen, mail: o.steen@utwente.nl of tel 053-489 2059. Of je kunt contact opnemen met Lineke Klunder-Roepers, teamcoördinator Functioneel Beheer, mail d.m.roepers@utwente.nl of tel 053-489 2065.

Je kunt uitsluitend solliciteren door middel van de onderstaande link naar het sollicitatieformulier voor 29 januari 2019, vanzelfsprekend dient je sollicitatie voorzien te zijn van een actueel CV en motivatiebrief.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een leuke baan binnen een actief team. Het betreft een vacature van 38 uur (full-time) met een tijdelijke aanstelling voor maximaal 2 jaar, met daarna mogelijk uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 4.274,- (schaal 10) bruto per maand, bij een voltijds dienstverband. Uiteraard bieden we een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Library ICT-service & Archive (LISA). Binnen de Universiteit Twente verzorgt Library, ICT-Services & Archive (LISA) een breed palet van diensten voor 3300 medewerkers en meer dan 10.000 studenten van de Universiteit Twente. Onze diensten zijn divers, maar verbonden door het toenemende belang van digitalisering voor de Universiteit Twente. Door disciplines te bundelen, kunnen we beter en efficiënter ondersteunen in onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering.

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

Specificaties

  • IT
  • max. 38 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • HBO
  • 1020792

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you