Docent-2: Huisartsbegeleider Jaar 3 (standplaats Eindhoven)- 0,4 fte (m/v)

Docent-2: Huisartsbegeleider Jaar 3 (standplaats Eindhoven)- 0,4 fte (m/v)

Geplaatst Deadline Locatie
16 jan 3 feb Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Binnen de vakgroep Huisartsgeneeskunde, sector huisartsopleiding, bestaat per 1 mei 2019 (start opleidingsgroep per 1 juni 2019) een vacature voor een Docent-2: Huisartsbegeleider Jaar 3 (standplaats Eindhoven)- 0,4 fte (m/v)
Begeleiden en geven van onderwijs aan artsen in opleiding tot huisarts (Aios-H) en huisartsopleiders alsmede ontwikkelen van onderwijs in de 3-jarige opleiding tot huisarts.

Functieomschrijving

De huisartsopleiding van de Universiteit Maastricht is een opleiding die artsen opleidt tot het specialisme huisarts in de provincies Limburg en Brabant. Het docententeam bestaat uit ervaringsdeskundigen uit de gezondheidszorg die praktijk en wetenschap vertalen naar het onderwijs. De huisartsopleiding verzorgt cursorisch onderwijs op 2 onderwijslocaties (Maastricht en Eindhoven). Het is een middelgrote afdeling met circa 65 enthousiaste medewerkers, ongeveer 180 huisartsopleiders, 80 opleiders in klinieken en ruim 200 huisartsen-in-opleiding.

De huisartsbegeleider (HAB) geeft onderwijs aan en begeleidt een groep artsen in opleiding tot huisarts en hun huisartsopleiders samen met een gedragswetenschapper. Verder ontwikkelt hij/zij onderwijs t.b.v. de driejarige opleiding tot huisarts. Deze activiteiten voert hij/zij uit in het eerste of derde jaar van de opleiding. Gedurende deze jaren gaan de AIOS vier dagen per week naar een huisartspraktijk en vindt het ondersteunend onderwijs, de zogeheten ‘terugkomdag’, op de dinsdag (jaar 3, Eindhoven) of de donderdag (Jaar 1, Maastricht) op het instituut plaats.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Wij vragen een RGS geregistreerde huisarts met minimaal 3 jaar ervaring als praktiserend huisarts en minimaal nog 1,5 dag per week werkzaam in de huisartspraktijk.

Ervaring met onderwijs aan professionals (bijvoorbeeld als huisartsopleider, supervisor en/of een gevolgde kaderopleiding) strekt tot aanbeveling

Affiniteit hebben met onderwijs en groepsprocessen.

Organisatievermogen m.b.t. samenwerken in groepsbegeleiding, mentoraat van aios en combinatie met werkzaamheden in de praktijk.

 ■ U verzorgt de vastgestelde en specifieke onderwijsprogramma's, bent verantwoordelijk voor de uitvoering van toetsing en voortgangsadvisering en begeleidt de aios en het koppel aios-huisartsopleider. U werkt als huisartsbegeleider samen met een gedragswetenschappelijk docent.

■U ontwikkelt, organiseert en verbetert het onderwijs;

■U neemt, afhankelijk van omvang aanstelling, deel aan werkgroepen en commissies.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 0,4 fte (38-urige werkweek). De aanstelling is tijdelijk voor 13 maanden met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris bedraagt maximaal € 5.656,- bruto per maand (schaal 12 CAO NU) en een arbeidsmarkt-conforme toelage (maximaal € 1.519, naar rato werktijdsfactor). Beide zijn afhankelijk van opleiding, een eventuele promotie en (praktijk-)ervaring en bij een volledige aanstelling. Voor inschaling in schaal 12 moet worden voldaan aan de promotie-eis dan wel aan de criteria ten aanzien van ontheffing promotie-eis.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • 15.2—16 uur per week, tijdelijk
  • €4406—€5656 per maand
  • Universitair
  • AT2019.013

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Minderbroedersberg 4, 6211 LK, Maastricht

Bekijk op Google Maps