IT-contract en licentiemanager 0,8 – 1 fte

IT-contract en licentiemanager 0,8 – 1 fte

Geplaatst Deadline Locatie
11 jan 29 jan Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiast talent en vind je het een uitdaging om jouw expertise in te zetten voor een ambitieuze onderwijs- en onderzoeksinstelling? Werk jij graag mee aan het tot stand komen van IT-contracten in complexe IT-projecten? Solliciteer dan bij de Universiteit Twente (UT) naar de functie van IT-contract en licentiemanager 0,8 – 1 fte.

Als IT-contractmanger help je mee aan het tot stand komen van contracten en verwerkersovereenkomsten. Je zorgt voor een perfecte match tussen vraag en aanbod in termen van kwaliteit en geld. Je bewaakt en onderhandelt over contracten en licentieovereenkomsten en vormt de brug tussen de universiteit en leveranciers. De UT zoekt een IT-contract- en licentiemanager die zich inzet om deze taken praktisch en nauwkeurig te vervullen.

De UT vindt het van groot belang dat IT-contracten goed afgestemd zijn en nagevolgd worden, zowel door de UT als leveranciers. Daarbij zorgen we ervoor dat software licenties en contracten zo efficiënt mogelijk uitgenut worden en dat we in control zijn. Je werkt binnen een professioneel team die de brug vormt tussen UT, interne dienstverleners en leveranciers en waarbinnen zowel juridische- als ICT-kennis aanwezig is en waar je op terug kunt vallen.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een gerichte afgeronde IT- of juridische opleiding.
  • Je hebt affiniteit met IT en informatiebeveiliging.
  • Ervaring met of kennis van (Europese) aanbestedingstrajecten (het proces) is een pre.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels.
  • Je ziet het als een uitdaging om binnen een complexe bestuurlijke omgeving op alle niveaus te acteren en resultaat te boeken.

INFORMATIE EN SOLLICITATIE


Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Henk Swaters, Afdelingshoofd DSM, telefoon 053-4894987, email h.w.swaters@utwente.nl.

De sluitingsdatum van deze vacature is 29 januari 2019. Je schriftelijke sollicitatie, inclusief actueel CV, kun je via de onderstaande link toesturen.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijds basis minimaal € 2.835,-- en maximaal € 4.274,-- bruto per maand, conform salarisschaal 9 of 10. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel (Medewerker contractmanagement 1 of 2). Het dienstverband is naar  keuze voor 4 of 5 dagen per week.

Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Bij geschiktheid wordt dit daarna omgezet in een vast dienstverband. Daarnaast beschikt de UT over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Library ICT-service & Archive (LISA). Binnen de Universiteit Twente verzorgt Library, ICT-Services & Archive (LISA) een breed palet van diensten voor 3300 medewerkers en meer dan 10.000 studenten van de Universiteit Twente. Onze diensten zijn divers, maar verbonden door het toenemende belang van digitalisering voor de Universiteit Twente. Door disciplines te bundelen, kunnen we beter en efficiënter ondersteunen in onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering.

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

Specificaties

  • IT
  • max. 32 uur per week
  • €2835—€4274 per maand
  • HBO
  • 1020495

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps