Stagecoördinator voor 0,6 fte (docent-1), (m/v) , per 1 mei 2019 Huisartsopleiding Maastricht

Stagecoördinator voor 0,6 fte (docent-1), (m/v) , per 1 mei 2019 Huisartsopleiding Maastricht

Geplaatst Deadline Locatie
1 feb 18 feb Maastricht
Stagecoördinator voor 0,6 fte (docent-1), (m/v) , per 1 mei 2019 Huisartsopleiding Maastricht
Het Stage-coördinaat is een managementfunctie binnen jaar 2 van de huisartsopleiding en ressorteert onder het hoofd van de huisartsopleiding.

Functieomschrijving

De huisartsopleiding van de Universiteit Maastricht is een opleiding die artsen opleidt tot het geneeskundig specialisme huisarts in de provincies Limburg en Brabant. Het docententeam bestaat uit ervaringsdeskundigen uit de gezondheidszorg die praktijk en wetenschap vertalen naar het onderwijs. De huisartsopleiding verzorgt cursorisch onderwijs op 2 onderwijslocaties (Maastricht en Eindhoven). Het is een middelgrote afdeling met circa 65 enthousiaste medewerkers, ongeveer 180 huisartsopleiders, 80 opleiders in klinieken en ruim 200 huisartsen-in-opleiding.

De Stage-coördinator voert de logistieke en organisatorische taken uit ter ondersteuning van het leren van en onderwijs aan aios op de stageplekken in het tweede jaar van de opleiding. Verder voert hij/zij de regelgeving t.a.v. vrijstellingen voor deze stages uit, en beoordeelt hij /zij aanvragen voor keuzestages.

De stage-coördinator wordt ondersteund door een op dit terrein ervaren en deskundige medewerker studentzaken en werkt samen in een team van coördinatoren binnen de huisartsopleiding. Hij/zij geeft vanuit het coördinaat aanwijzingen aan docenten bij de opleiding.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Wij vragen een RGS geregistreerde huisarts met ervaring als praktiserend huisarts en bij voorkeur minimaal 1,5 dag per week werkzaam in de huisartspraktijk.

Ervaring met (het coördineren van) onderwijs aan professionals strekt tot aanbeveling.

U beschikt over organisatievermogen op het vlak van samenwerking met opleidingsinstellingen in de 2de lijn en combinatie met werkzaamheden in de praktijk.

 

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM.

Het salaris is conform schaal 13 en een arbeidsmarkt conforme toelage.

Om in aanmerking te komen voor de toelage dient voldaan te worden aan een aantal criteria. 

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 24 maanden met uitzicht op een vaste aanstelling.

 

De Universiteit Maastricht koestert haar inclusieve cultuur en open sfeer. Dankzij deze strategie heeft de UM een zeer diverse staf- en studentenpopulatie met veel verschillende nationaliteiten en culturen. Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit (in een bredere definitie dan alleen nationaliteit, leeftijd en geslacht) de kwaliteit van onderwijs en onderzoek bevordert. Een universiteit met aandacht voor diversiteit en inclusiviteit groeit uit tot een academische gemeenschap waar individueel talent tot bloei komt. Daarom nodigen we alle gekwalificeerde kandidaten nadrukkelijk uit om op deze functie te solliciteren.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM), is bekend om haar unieke, innovatieve, probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment zo'n 16.300 studenten en 4.300 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM bestaat uit: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

http://www.maastrichtuniversity.nl/

Additionele informatie

Reageren op deze vacature kan door het via deze site insturen van een sollicitatiebrief en volledig CV.

Informatie over deze vacature kan worden ingewonnen zowel bij het Hoofd van de huisartsopleiding te Maastricht:

dr. H.J.S. Maiburg (bas.maiburg@maastrichtuniversity.nl of 043-3882340) als bij de huidige stage-coördinator: H.J. Vunderink (h.vunderink@maastrichtuniversity.nl of 043-3882085).

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • 21.6—24 uur per week, tijdelijk
  • €5039—€6133 per maand
  • Universitair
  • AT2019.002

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Minderbroedersberg 4, 6211 LK, Maastricht

Bekijk op Google Maps

X

Sollicitatieprocedure

u kunt uw sollicitatie richten aan: hrm-rw-vacatures@maastrichtuniversity.nl

Per post solliciteren

Per post solliciteren

hrm-rw-vacatures@maastrichtuniversity.nl

Vergeet niet AcademicTransfer en het vacaturenummer AT2019.002 in je brief te vermelden.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

u kunt uw sollicitatie richten aan: hrm-rw-vacatures@maastrichtuniversity.nl

Solliciteer uiterlijk op 18 feb 2019.